Alekos7575 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλημερα σε ολους!!!!! Εχω ξεθαψει ενα πολυ πολυ παλαιο pc/P4 3ghz /1 gb ram/sat hdd/NVIDIA GeForce FX 5600 256ram/mobo asus P5S800-VM Το θελω για browsing/skype kai youtube.((Exω και μια trust exis camera καινουργια.)) To browsing ok.To skype βαζω παλαιοτερη εκδοση.Το youtube ομως freezarei οτι και να κανω...... Ισως να αλλαξω λειτουργικο σε linux? Iσως μπορω να κανω κατι για το youtube? Εσεις θα μου πειτε!!!! Ευχαριστω πολυ!!!! περιμενω λυσεις-απαντησεις!!! Υποψιν δεν εχω σκοπο να του κανω αναβαθμιση.Οπως ειναι.
iliasbass Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 linux για εμενα, για το youtube θα σου ελεγα να εβρισκες καλυτερη καρτα γραφικων.
Sheogorath Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλημερα σε ολους!!!!! Εχω ξεθαψει ενα πολυ πολυ παλαιο pc/P4 3ghz /1 gb ram/sat hdd/NVIDIA GeForce FX 5600 256ram/mobo asus P5S800-VM Το θελω για browsing/skype kai youtube.((Exω και μια trust exis camera καινουργια.)) To browsing ok.To skype βαζω παλαιοτερη εκδοση.Το youtube ομως freezarei οτι και να κανω...... Ισως να αλλαξω λειτουργικο σε linux? Iσως μπορω να κανω κατι για το youtube? Εσεις θα μου πειτε!!!! Ευχαριστω πολυ!!!! περιμενω λυσεις-απαντησεις!!! Υποψιν δεν εχω σκοπο να του κανω αναβαθμιση.Οπως ειναι. Καλημέρα Αν υπάρχει πιθανότητα να κάνεις την δουλειά σου, είναι μέσω linux. 1
madfury Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Μιλάμε για pc 12 ετών με έναν επεξεργαστή που έχει την μισή ισχύ από οποιοδήποτε smartphone των 100€, όση μνήμη να βάλεις και όσο να κόψεις υπηρεσίες κλπ, η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή σου που είναι και η ουσία του προβλήματος σου δυστυχώς είναι ανυπέρβλητη, αν είχες οποιονδήποτε core 2, ακόμη και τον 6300, θα μιλούσαμε σε εντελώς διαφορετική βάση, αλλά με τον pentium ακόμη και το internet του είναι υπερβολικά βαρύ και στο youtube ειδικά 720p το ξεχνάς μέχρι 480p, και πάλι τα κατοστάρια στο cpu usage θα είναι παντού εδώ και εκεί, κάνοντας την εμπειρία τουλάχιστον ενοχλητική από εκεί και πέρα κάνεις ότι καταλαβαίνεις
ZELOMOTH Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Με pentium 3.2 478 soket, 2gb ram, 5700le 128mb gpu επαιζα youtube 480p ανετα ας πουμε και σε 720p με κολληματακια... Με xp και χωρις antivirus εννοειται...Σε κατεβασμενη ταινια επαιζε ανετα 720p... Εσυ για να εχεις τυχη θες σιγουρα αλλο 1 gb ram και αν βρεις και λιγο καλυτερη καρτα που να παιρνει τον περισσοτερο φορτο του video... Εννοειται οτι θα εχει ht λογικα η cpu σου αρα ανεβασε και λιγο το fsb ωστε να τον πας και γυρω στα 3.4-3.5 ghz και κατι γινεται.. Απλα οπως καταλαβες θες κανα 15αρι-20αρι ευρω αλλιως παλευεις με ο,τι εχεις για το 480p...Παντως σιγουρα η μνημη θα σε γονατιζει οταν ανοιγεις browser...
adtakhs Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλημερα σε ολους!!!!! Εχω ξεθαψει ενα πολυ πολυ παλαιο pc/P4 3ghz /1 gb ram/sat hdd/NVIDIA GeForce FX 5600 256ram/mobo asus P5S800-VM Το θελω για browsing/skype kai youtube.((Exω και μια trust exis camera καινουργια.)) To browsing ok.To skype βαζω παλαιοτερη εκδοση.Το youtube ομως freezarei οτι και να κανω...... Ισως να αλλαξω λειτουργικο σε linux? Iσως μπορω να κανω κατι για το youtube? Εσεις θα μου πειτε!!!! Ευχαριστω πολυ!!!! περιμενω λυσεις-απαντησεις!!! Υποψιν δεν εχω σκοπο να του κανω αναβαθμιση.Οπως ειναι. Υπάρχουν κάτι πολύ ωραία συστηματάκια τσαμπέ στα μεταχειρισμένα με κάτι ATHLON X2 64 (4000+, 4200+, 5600+, 6000+ και κάτι Core 2 Duo (6300, 6600, 8400) ή ακόμα καλύτερα κάτι FM1 συστήματα με τετραπυρηνάκια (3650, 3670, 3850, 3870) με IGP , που τα κάνουν όλα και συμφέρουν. Τι εννοώ ? Δεν αξίζει !!!! 1
Alexlooker Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Με win-xp "φυσαει"το μηχανημα, πες μου οτι εβαλες win7......
Dr_73 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Επειδή έχω δοκιμάσει κάπου 100 διανομές σε παλιό laptop με pentium 4 με ati vga , με linux , είναι χειρότερα. Όλες κολλάνε κάποια στιγμή (συχνά) και παγώνει το μηχάνημα. Και μιλάω για "ελαφριές" με xfce και xlde . Οπότε ... βάλε windows 7. Είναι πιο ελαφριά από το linux του 2017.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα