megaklhs Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Γειά σε όλους.. είχα έναν υπολογιστή με μητρική 1366 που κάηκε.. βρήκα εδώ απο το insomnia μια μητρικη πάλι 1366 την έβαλα στο pc σήμερα όλα κομπλέ αλλά έχω ένα θέμα όταν κλείνω το pc αυτό ξαναναοίγει κατευθείαν..... Κοίταξα τις ρυθμίσεις στο bios εκεί στο power και είναι όλα disable... Η μητρική είναι η ASUS P6T απ ότι βλέπω και η σύνδεση στα καλώδια που έχω κάνει είναι κομπλέ... Έβγαλα και το καλώδιο του internet επειδή έλεγαν κάποιοι αλλά πάλι το ίδιο... Με shutdown -s κανονικά κλείνει ο υπολογιστής αλλά ξαναανοίγει πάλι μετά.... Τι να κάνω βοήθεια!!!
megaklhs Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Καλημερα εβγαλα ολα τα καλώδια της μητρικής τα ξαναεβαλα και παλι τα ιδια.. Κοίταξα μηπως εχω κανει και καποιο λαθος στην συνδεσιμότητα εκει με τα hdd led power + - κτλ και ολα ειναι κομπλε... Καμια ιδεα; Παιζει να φταιει η μητρική;
megaklhs Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ολα εντάξει τελικά... Εβαλα καινούργια μπαταρία στη μητρική και ειναι ολα κομπλέ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα