Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δλδ φιλε μου; Δεν εχω ιδεα.

Ε αυτή τη φορά δεν θα στο δώσω στο πιάτο, θα σε αφήσω μπας και μάθεις να χρησιμοποιείς το google

Δημοσ.

Σωστος αγορινα. Εξαλλου τα φορουμ δεν υπαρχουν για να βοηθαμε τους αλλους. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Του 2001 θα γράψεις ξεκάθαρα. Αν γράψεις 2004 θεωρείται απάτη και θα ταλαιπωρησεις κάποιον πιθανό ενδιαφερόμενο. Το ιδανικό είναι να γράψεις στην ημερομηνία 2001 και στο κείμενο 2001 εισαγωγή από Γερμανία 2004.

Για τη μεταβίβαση θες εξουσιοδότηση με γνήσιο υπογραφής

Γιατι θεωρείται απατη ? Τα αυτοκίνητα εισαγωγης δεν γραφουν ποτε πρωτοβγηκε η αδεια αλλα ποτε βγηκε η πρωτη στην Ελλαδα . Του γιου μου γραφει το 2004 . Εγω ξερω ότι είναι του 2001.

Στο πρωτο νταμακι (Β) δεν γραφουν τιποτα ενώ αυτά  πρωτοκυκλοφορησαν Ελλαδα γραφει .

post-40980-0-38025700-1495079436_thumb.jpg

Δημοσ.

Γιατί Γιάννη πας να πουλήσεις κάτι παλιότερο σαν νεότερο. Εσένα στο είπαν ότι είναι του 2001. Υπάρχουν πολλοί που τα έφεραν αργότερα και τα πουλάνε σαν πιο καινούργια γιατί ακριβώς βλέπουν πρώτη άδεια στην Ελλάδα. ;)

Και εγώ πχ μπορεί να φέρω ένα ascona του 75 αύριο από Γερμανία και να του βγάλω αύριο άδεια. Θεωρείται ότι είναι του 2017;;

Δημοσ.

Γιατί Γιάννη πας να πουλήσεις κάτι παλιότερο σαν νεότερο. Εσένα στο είπαν ότι είναι του 2001. Υπάρχουν πολλοί που τα έφεραν αργότερα και τα πουλάνε σαν πιο καινούργια γιατί ακριβώς βλέπουν πρώτη άδεια στην Ελλάδα. ;)

Και εγώ πχ μπορεί να φέρω ένα ascona του 75 αύριο από Γερμανία και να του βγάλω αύριο άδεια. Θεωρείται ότι είναι του 2017;;

Δεν μου το ειπε ο εμπορος ότι είναι του 2001 αλλα ο μηχανικος που το ειδε από το πλαισιο μου ειπε ότι είναι του 2001 . Μπορω να πω ότι με εξαπατησε ο  εμπορος ? Το τιμολογιο ελεγε ένα αυτοκινητο μαρκας Audi TT με αρ. κυκλοφοριας ....

Δημοσ.

Δεν μου το ειπε ο εμπορος ότι είναι του 2001 αλλα ο μηχανικος που το ειδε από το πλαισιο μου ειπε ότι είναι του 2001 . Μπορω να πω ότι με εξαπατησε ο  εμπορος ? Το τιμολογιο ελεγε ένα αυτοκινητο μαρκας Audi TT με αρ. κυκλοφοριας ....

Αν ο έμπορος σου είπε ότι είναι του 2004, ή έστω αν στην περιγραφή της αγγελίας έγραφε 2004, τότε δεν ξέρω αν σε εξαπάτησε(δικηγόρος θα στο πει αυτό) αλλά σίγουρα σε κορόιδεψε. Ή έστω προσπάθησε να σε κοροϊδέψει εφόσον το αγόρασες εις γνώση σου ότι η ημ. πρώτης κυκλοφορίας ήταν το 2001.

Δημοσ.

Αν ο έμπορος σου είπε ότι είναι του 2004, ή έστω αν στην περιγραφή της αγγελίας έγραφε 2004, τότε δεν ξέρω αν σε εξαπάτησε(δικηγόρος θα στο πει αυτό) αλλά σίγουρα σε κορόιδεψε. Ή έστω προσπάθησε να σε κοροϊδέψει εφόσον το αγόρασες εις γνώση σου ότι η ημ. πρώτης κυκλοφορίας ήταν το 2001.

Δεν θυμαμαι τι μου ειχε πει και οι αγγελιες αυτές σβηνοντε μολις πουληθεί ένα αμαξι ισως και για καποιο λογο αμεσα.

Ιδιο (σχδον) αμαξι της κορης μου εισαγωγης γραφει 1999 αλλα  είναι η χρονια που πρωτοκυκλοφορησε το ΤΤ αν δεν κανω λαθος οποτε λογικα ηρθε Ελλαδα την ιδια χρονια .

Δημοσ.

1/3/1999 Ελλαδα .

Για τα εισαγωγής κάνουμε κουβέντα, αυτά που κυκλοφόρησαν πρώτη φορά εξωτερικό και μετά ήρθαν μεταχειρισμένα Ελλάδα, οπότε 09/1998 :)

Δημοσ.

Φυσικα και σε εξαπατησε ο εμπορος αν σου πουλησε αυτοκινητο παλιοτερης χρονιας απο αυτης που σου ειχε πει.

Ειναι συχνο φαινομενο βεβαια  αυτο σε αυτοκινητα εισαγωγης.

Καλο θα ειναι  να κανετε ενα print screen την αγγελια πριν αγορασετε αυτοκινητο γιατι μπορει να φανει χρησιμο αργοτερα.

Παντως εγω σε φορτηγο που εχω εισαγωγης απο την Ιταλια ,αναγραφει στην αδεια  την ημερομηνια που πρωτοκυκλοφορησε στην Ιταλια αλλα και την ημερομηνια που εβγαλε πινακιδες στην Ελλαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικα και σε εξαπατησε ο εμπορος αν σου πουλησε αυτοκινητο παλιοτερης χρονιας απο αυτης που σου ειχε πει.

Ειναι συχνο φαινομενο βεβαια  αυτο σε αυτοκινητα εισαγωγης.

Καλο θα ειναι  να κανετε ενα print screen την αγγελια πριν αγορασετε αυτοκινητο γιατι μπορει να φανει χρησιμο αργοτερα.

Παντως εγω σε φορτηγο που εχω εισαγωγης απο την Ιταλια ,αναγραφει στην αδεια  την ημερομηνια που πρωτοκυκλοφορησε στην Ιταλια αλλα και την ημερομηνια που εβγαλε πινακιδες στην Ελλαδα.

Σε 3 εισαγωγης που εχω αγορασει τα δυο ΤΤ και ένα Aygo δεν εγραφε ποτε πρωτοκυλοφορησαν.

Δεν μπορω να πω ότι με εξαπατησε με το ΤΤ γιατι δεν θυμαμαι τι ελεγε η αγγελια (autopark) ουτε αν ειχα ρωτησει για την πρωτη κυκλοφορια στη Ελλαδα .Δεν ειχα ξανααγορασει μεταχειρισμενο και δεν ηξερα τις λεπτομέρειες που εχουν σημαασια .

Αντίθετα για το Aygo ναι μεν μου ειπε ποτε πρωτοκυκλοφορησε (2006) αλλα μου εκρυψε χιλιόμετρα από το πρωτο ΚΤΕΟ που περασε εδώ και το ειδε ο εμπορος που το πουλησα μετα από 6 μηνες (καπου 40.000 χλμ διαφορα )  για να παρω από αλλον ένα c1 αυτοματο του 2011 αλλα ελληνικο.

ΥΓ. Αυτά τα 3 αυτοκίνητα είναι των παιδιων μου αλλα για φορλογικους λογους στο ονομα μου . Εγω εχω ελληνικο Honda CRV του 2008 αγορασμενο καινουργιο.

Δημοσ.

Πιθανο να μην ειναι υποχρεωτικο να αναγραφετε η ημερομηνια πρωτης κυκλοφοριας στα ιχ ενω στα επαγγελματικα να ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Οι παλιές άδειες κυκλοφορίας είχαν μόνο μια ημερομηνία πάνω, την ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Ε όταν για κάποιο λόγο άλλαζε η άδεια με νέο έντυπο, το πεδίο με τον κωδικό (Β) -> (ημερομηνία πρώτης άδειας) έμενε κενό γιατί δεν υπήρχε πουθενά αυτή η πληροφορία. Αυτός είναι ο λόγος που μερικές άδειες δεν γράφουν τίποτα στο πεδίο (Β).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...