Προς το περιεχόμενο

The Surge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα και εγω δε το παρακολουθω ιδιαιτερα, αλλα ο τυπος γραφει οτι ακριβως ειναι το παιχνιδι και οσα ειδα απο τα walkthrough

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικα και το review του ign ισα ισα που αυτο λεει οτι ειναι αξιολογο παιχνιδι να το παιξεις αλλα οχι σε full price.

Δεν κατακρινω το παιχνιδι απο πλευρας του οτι ειναι μαπα ή οτι δεν αξιζει να το παιξει καποιος,απλα λεω οτι με βαση τα οσα γραφονται απο εδω και απο εκει(ειδικα για την απλη εκδοση του ps4/xboxone)πιο πολυ δειχνει για παιχνιδι για price drop.

Επισης αυτες οι κομμενες βαθμολογιες του ign ειναι λιγο για γελια.

Παντως προσωπικα metacritic με ενδιαφερει μονο σαν μια γενικη ιδεα/μεσος ορος οσον αφορα τα παιχνιδια σε γενικες γραμμες.

Ο παραπανω youtuber που αναφερω αρκετα συχνα εχει την καλυτερη μεθοδολογια οσον αφορα review ενος παιχνιδιου.

Στην ουσια ειναι κυριολεκτικα αυτο που λεμε το αν σου προτεινει ενα παιχνιδι ή οχι οπως και ειναι το σωστο,γιατι οι βαθμολογιες ειναι ψιλο ανουσιες και για γελια και φυσικα αρκετες φορες οδηγουν και σε fanboy σμους οπως εχουμε δει ανα καιρους.

Καλα και εγω δε το παρακολουθω ιδιαιτερα, αλλα ο τυπος γραφει οτι ακριβως ειναι το παιχνιδι και οσα ειδα απο τα walkthrough

Εγω δεν εχω θεμα επειδη το παιχνιδι εχει χαμηλο μεσο ορο βαθμολογιας. Και το προηγουμενο ειχε αλλα παρολα αυτα ηθελα να το παιξω να δω τελικα τι λεει.

Το ιδιο θα γινει και με αυτο. Το μονο που με ενδιαφερει προσωπικα στις βαθμολογιες ειναι αν δικαιολογει day one αγορα ή οχι.

Γιατι και το last guardian πχ που εχει υψηλοτερες βαθμολογιες και μου αρεσε και σαν παιχνιδι,προσωπικα 60 και 70ευρω για αυτο δεν θα τα εδινα(οπως και εγινε)λογω της χαμηλης του διαρκειας και του σχεδον ανυπαρκτου replay value,και ας το προτεινανε οι παντες για αγορα.

Βασικα μετα τα τελευταια με το dark souls 3 με τα 60fps στο ps4 pro σε σχεση με τα 30 στο απλο ps4,περιμενα η αληθεια ειναι να ψιλο εκραζες το Surge που ειναι μια απο τα ιδια :P

Βλεπω παντως οτι η εταιρεια εξακολουθει να μην εχει βαλει μεσα online multiplayer(εστω υπο την μορφη του co-op)και δεν καταλαβαινω τον λογο. Ενα απο τα δυνατα χαρτια του dark souls οταν βγηκε που ξεχωριζε(περαν ολων των αλλων)ηταν και το ενδιαφερον online του με τα invades,με τα signs που αφηνες κατω και με το co-op.

Δημοσ.

Μα γιατί το λες αυτό ; Ποιος είχε γράψει ότι το lotf είναι το επόμενο dark souls ;( και το πήρα D1 o μακακας)    :-D

Δημοσ.

Μα γιατί το λες αυτό ; Ποιος είχε γράψει ότι το lotf είναι το επόμενο dark souls ;( και το πήρα D1 o μακακας)    :-D

Καλα ουτε για αστειο δεν ισχυε αυτο εξ αρχης.

Απλα ηταν η πρωτη αξιολογη αντιγραφη dark souls που ειχαμε δει,ειχε και τα πολυ καλα για την εποχη του γραφικα(ειδικα σε σχεση με τα προηγουμενα souls)και λογικο ηταν να υπηρχε ενας μικρος ενθουσιασμος. Το παιχνιδι σε γενικες γραμμες ηταν μετριοτατο.

Οσο για το The Surge προσωπικα εν μερη ειμαι χαρουμενος για τις μετριες βαθμολογιες για να πεσει πιο γρηγορα η τιμη του για αγορα :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα που το τελείωσα το game ήταν περίπου μία από τα ίδια με το Lords Of The Fallen (το οποίο τουλάχιστον το χα αγοράσει σε sales στο steam). Είναι 100% wait for sale τίτλος.

Σε μερικά σημεία ήταν αρκετά πρωτότυπο σε σχέση με το LOTF όπως το dismemberment/execution system και το γεγονός οτί κάνεις επιλογή και σημαδεύεις armored body parts για το loot ή unarmored για το περισσότερο damage και το stagger, ή το backtracking σε maps όταν ανεβάσεις power core/έχεις το drone ability/security pass για να μαζέψεις extra stuff ή ακόμα και to blocking system που μπορείς να σκύβεις ή να πηδάς πάνω από attacks και να κάνεις counter attacks.

Σε άλλα σημεία έμοιαζε ολόιδιο όπως το πόσο "meaty" είναι τα attacks ή ότι είναι τέζα scripted τα attack patterns από τα bosses ή οτί πρέπει να τα σκοτώσεις με συγκεκριμένο τρόπο για να πάρεις το upgraded weapon τους.

Αλλού ήταν ανέτοιμο ή απλά είχε ηλίθιο design που κούραζε. Μερικά NPC quests ήταν απλά anticlimatic, άλλα μου δωσάν την εντύπωση οτί κάτι ετοίμαζαν πιο μεγάλο αλλά το παράτησαν στη μέση και κάποια άλλα ήταν κατα8λιπτικά for the sake of it. Όποιος είναι souls fan και αρέσκεται στα NPC questlines θα πάθει πλάκα με το πόσο shallow είναι τα NPC quests στο surge. Το καλύτερο ήταν αυτό της "Maddy" το όποιο το έβγαλα με ένα glitch στο τέλος γιατί δε κατάλαβα πως πας εκεί που κρύβεται στο nucleus!

Και μιας και λέμε nucleus, όποιος σχεδίασε αυτό το map και αφιέρωσε τόσες εργατοώρες θέλει κρέμασμα από τα @@! Μιλάμε για το πιο σιχαμένο, αχανές, δαιδαλώδες λαβύρινθο που έχω παίξει ever. To DLC map από το LOTF δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το ανοσιούργημα. Το συγκρίνω μόνο με το frigid outskirts από το dark souls 2. Επίσης μου φάνηκε πως ότι και αν κάνεις εκεί μέσα δεν έχει επίπτωση στο ending (αν και έχει μια πολύ μικρή αλλαγή στην black screen που ναι το ending cinematic rofl) , όπως και ένα NPC questline νωρίτερα που φαινόταν vital πριν φτάσω στο executive forum και γίνουν όλα merge στο nucleus...

Σαν game έχει μικρή διάρκεια αν το rushάρεις. Aλλά αν δε φαρμάρεις (τουλάχιστον μέχρι το 80 core level και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις στο nucleus) βλέπω πολλά rage uninstall εκεί πέρα. Εγώ ευτυχώς έφτιαξα μια imba build (fire butterfly v2.0, ironmaus set με το stability από το drone και ένα σωρό vital boosts,injections και endurance enhancers) και τάνκαρα - έκανα poise through τα πάντα στο game με το R1,R1,R2 combo. Αν έχανα πχ καμιά 30ρια φορές στο nucleus με όλα αυτά τα εκνευριστικά mobs και το γεγονός οτί άμα χάσεις souls εκεί απλά τα χαιρετάς (σε 2 λεπτά δε μπορείς να 8υμη8είς ούτε προς τα που πήγες, όχι να τρέξεις και να τα πάρεις κιόλας!) θα το χα παρατήσει σίγουρα. Γενικά αν μου λέγανε κάνε speedrun πχ dark souls 2 ή surge, χαλαρά θα διάλεγα DS2 μόνο και μόνο πόσο σπαστικό θα ήταν να τρέξεις το nucleus σε μικρό core level και ας ξέρω οτί to Ds2 χρειάζεται τον τριπλάσιο χρόνο για 100% run.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 3
Δημοσ.

Για μένα που το τελείωσα το game ήταν περίπου μία από τα ίδια με το Lords Of The Fallen (το οποίο τουλάχιστον το χα αγοράσει σε sales στο steam). Είναι 100% wait for sale τίτλος.

Σε μερικά σημεία ήταν αρκετά πρωτότυπο σε σχέση με το LOTF όπως το dismemberment/execution system και το γεγονός οτί κάνεις επιλογή και σημαδεύεις armored body parts για το loot ή unarmored για το περισσότερο damage και το stagger, ή το backtracking σε maps όταν ανεβάσεις power core/έχεις το drone ability/security pass για να μαζέψεις extra stuff ή ακόμα και to blocking system που μπορείς να σκύβεις ή να πηδάς πάνω από attacks και να κάνεις counter attacks.

Σε άλλα σημεία έμοιαζε ολόιδιο όπως το πόσο "meaty" είναι τα attacks ή ότι είναι τέζα scripted τα attack patterns από τα bosses ή οτί πρέπει να τα σκοτώσεις με συγκεκριμένο τρόπο για να πάρεις το upgraded weapon τους.

Αλλού ήταν ανέτοιμο ή απλά είχε ηλίθιο design που κούραζε. Μερικά NPC quests ήταν απλά anticlimatic, άλλα μου δωσάν την εντύπωση οτί κάτι ετοίμαζαν πιο μεγάλο αλλά το παράτησαν στη μέση και κάποια άλλα ήταν κατα8λιπτικά for the sake of it. Όποιος είναι souls fan και αρέσκεται στα NPC questlines θα πάθει πλάκα με το πόσο shallow είναι τα NPC quests στο surge. Το καλύτερο ήταν αυτό της "Maddy" το όποιο το έβγαλα με ένα glitch στο τέλος γιατί δε κατάλαβα πως πας εκεί που κρύβεται στο nucleus!

Και μιας και λέμε nucleus, όποιος σχεδίασε αυτό το map και αφιέρωσε τόσες εργατοώρες θέλει κρέμασμα από τα @@! Μιλάμε για το πιο σιχαμένο, αχανές, δαιδαλώδες λαβύρινθο που έχω παίξει ever. To DLC map από το LOTF δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό το ανοσιούργημα. Το συγκρίνω μόνο με το frigid outskirts από το dark souls 2. Επίσης μου φάνηκε πως ότι και αν κάνεις εκεί μέσα δεν έχει επίπτωση στο ending (αν και έχει μια πολύ μικρή αλλαγή στην black screen που ναι το ending cinematic rofl) , όπως και ένα NPC questline νωρίτερα που φαινόταν vital πριν φτάσω στο executive forum και γίνουν όλα merge στο nucleus...

Σαν game έχει μικρή διάρκεια αν το rushάρεις. Aλλά αν δε φαρμάρεις (τουλάχιστον μέχρι το 80 core level και δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις στο nucleus) βλέπω πολλά rage uninstall εκεί πέρα. Εγώ ευτυχώς έφτιαξα μια imba build (fire butterfly v2.0, ironmaus set με το stability από το drone και ένα σωρό vital boosts,injections και endurance enhancers) και τάνκαρα - έκανα poise through τα πάντα στο game με το R1,R1,R2 combo. Αν έχανα πχ καμιά 30ρια φορές στο nucleus με όλα αυτά τα εκνευριστικά mobs και το γεγονός οτί άμα χάσεις souls εκεί απλά τα χαιρετάς (σε 2 λεπτά δε μπορείς να 8υμη8είς ούτε προς τα που πήγες, όχι να τρέξεις και να τα πάρεις κιόλας!) θα το χα παρατήσει σίγουρα. Γενικά αν μου λέγανε κάνε speedrun πχ dark souls 2 ή surge, χαλαρά θα διάλεγα DS2 μόνο και μόνο πόσο σπαστικό θα ήταν να τρέξεις το nucleus σε μικρό core level και ας ξέρω οτί to Ds2 χρειάζεται τον τριπλάσιο χρόνο για 100% run.

Πως ειναι 100% wait for sale παιχνιδι και εσυ το εχεις τερματησει κιολας;
Δημοσ.

Πως ειναι 100% wait for sale παιχνιδι και εσυ το εχεις τερματησει κιολας;

wait for sale εννοει να περιμενεις να πεσει η τιμη του παραπανω γιατι εχει καποια θεματακια που μπορει να ξενερωσουν για day one αγορα.

https://www.youtube.com/watch?v=CGXoqpva7Bs

Αν βαριεσαι να το δεις ολο δες στο τελος στο 14:18 που λεει το ιδιο.

Η αληθεια παντως ειναι οτι αυτο με τα Npc questlines απο LOTF το φοβομουν οτι θα το βλεπαμε και εδω. Και το ιδιο ισχυει και για το Map design του παιχνιδιου που απο τα λιγα που κοιταζα σε stream(στην αρχη φαντασου κιολας)οντως δεν θυμομουν που επρεπε να γυρισω πισω.

Σε γενικες γραμμες αν και ελεγα να το δοκιμασω μεχρι να πεσει η τιμη του,μαλλον θα το αφησω για κανενα μεγαλο drop αλα LOTF.

Δημοσ.

Ναι βρε παιδι μου και γω απ οτι εχω δει και διαβασει αυτο βλεπω, οτι ειναι wait for sale παιχνιδι, γι αυτο και θα περιμενω και εγω να πεσει η τιμη του για να το παιξω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης " Πως εδωσες 50€, αφου και συ ο ιδιος υποστηριζεις οτι αξιζει να περιμενεις πτωση της τιμης του 100%"

• Like 1
Δημοσ.

Βρίσκω απίστευτα κουραστικό το DS respawn, πια. Οποτε άμα όλα τα mobs είναι δύσκολα εύκολα κουράζει, ήθελα να το τιμήσω αλλα με τόσο ρηχό story και κανένα λόγο να push ahead λέω να pass. Το τρίτο τους game μάλλον θα είναι το καλο :D

Δημοσ.

Ναι βρε παιδι μου και γω απ οτι εχω δει και διαβασει αυτο βλεπω, οτι ειναι wait for sale παιχνιδι, γι αυτο και θα περιμενω και εγω να πεσει η τιμη του για να το παιξω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης " Πως εδωσες 50€, αφου και συ ο ιδιος υποστηριζεις οτι αξιζει να περιμενεις πτωση της τιμης του 100%"

Δεν ξερω ποσο το αγορασε(ή αν το αγορασε)το παιχνιδι,απλα ο συμφορουμιτης ηθελε να το παιξει ο ιδιος φανταζομαι για να εχει προσωπικη αποψη,μιας και απο οσο ξερω εχει γενικα προτιμηση σε αυτου του τυπου παιχνιδια.

Βρίσκω απίστευτα κουραστικό το DS respawn, πια. Οποτε άμα όλα τα mobs είναι δύσκολα εύκολα κουράζει, ήθελα να το τιμήσω αλλα με τόσο ρηχό story και κανένα λόγο να push ahead λέω να pass. Το τρίτο τους game μάλλον θα είναι το καλο :D

Τετοια παιχνιδια δεν τα παιζεις για το story τους αυτο ειναι το θεμα. Οι ιδιοι εχουν παραδεχτει οτι ειναι οπαδοι των souls παιχνιδιων τα οποια οπως γνωριζουμε δεν ξεχωρισαν ποτε για το φοβερο τους story.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω bud αλλα αυτό είναι δικαιολογία στο συγκεκριμένο game, στα DS το καταλαβαίνω είναι το style τους και καλύτερα tbh από το να βλέπαμε την κλασσική γιαπωνέζικη φάση. Στην τελική δεν είπα κάνα τρελό story απλά κάτι ώστε να σου δώσει κίνητρο να πας παραπέρα ειδικά όταν είναι τόσο δύσκολο να κανεις έστω ένα βήμα :D Έτσι και αλλιώς έχουμε συνηθίσει στα μέτρια stories, αλλα όχι και να απουσιάζει τελείως ;) Still θα του ρίξω μια πιο κοντινή ματια στον κολλητό μου που ψοφάει για τέτοια games ώστε να έχω καλύτερη ιδέα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...