najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ilos είπε Όσο καλύτερο και να είναι το 2 με τόση πολυκοσμία που έχει το είδος πλέον το βλέπω να πάει άκλαυτο. Άσε που μετά το dad of war ότι παρόμοιο game βγαίνει μου φαίνεται last gen (πλην ghost of tsushima). περα απο το ΝΙΟΗ 2 τι αλλο εχει το genre? φετος βγαινει μονο το code vein, To Nioh δε παιζει να βγει φετος και το surge ειναι 2019 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από najinblue3
ilos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Το 18 έχουμε code vein και assassins creed odyssey (εντάξει αυτό δεν είναι soulslike) και το 19 nioh 2 και sekiro 🤩. Ghost of tsushima ευτυχώς πάει για 2020 μάλλον. Βάλε στην εξίσωση και κάτι monster hunter για pc τα Χριστούγεννα ή το Mordhau που θα βγει λογικά Early Access καλοκαιριάτικα και έδεσε το πράμα.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 37 λεπτά πριν, ilos είπε Το 18 έχουμε code vein και assassins creed odyssey (εντάξει αυτό δεν είναι soulslike) και το 19 nioh 2 και sekiro . Ghost of tsushima ευτυχώς πάει για 2020 μάλλον. Βάλε στην εξίσωση και κάτι monster hunter για pc τα Χριστούγεννα ή το Mordhau που θα βγει λογικά Early Access καλοκαιριάτικα και έδεσε το πράμα. Για το mhw πιστεψε με, οταν ξεκινησεις θα ασχοληθεις με κατι αλλο μετα απο 500+ ωρες 😛, το ac μου ειναι αδιαφορο γτ τελειωσα το origins και ειναι copy-pasta το combat
Alastor192 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Βγαινει το sequel αυριο και θυμηθηκα πως πρεπει να παιξω το original καποια στιγμη
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc 1
seithan Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 δεν ξέρω εάν φταίει μόνο το encoding του βίντεο, αλλά είναι πολύ χαμηλή η ποιότητα που βλέπουν στο ps4.
ilos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε γενικές γραμμές δείχνει πολύ καλύτερο από το πρώτο (το οποίο το είχα τερματίσει από πείσμα και μόνο), από κάποια streams που είδα χτες. Εντύπωση μου έκανε ότι έχει πολύ περισσότερους NPC's, vendors, sidequests κλπ σε σχέση με το 1. Επίσης πολύ πιο open world, το 1 ήταν πολύ corridor brawler φάση. Ίσως το αγοράσω σε κανένα sale και πω εντυπώσεις. edit. Στο steam έχει τσιμπήσει αρκετές αρνητικές γιατί ταρατατζούμ ταρατατζούμ είναι unoptimized af συνεχίζοντας την παράδοση της deck13 από το LOTF. Βελτιώνεται κάπως το stuttery mess και το frame inconsistency αν κάνεις forced το vsync παρέα με το triple buffer από το nvidia cp λένε. Πάντως είναι παρανοϊκό το game είναι σε vulkan, χρησιμοποιεί ελάχιστα την cpu (ένας 6 core κάθεται στο 10-20%) αλλά ταυτόχρονα το gpu usage "παίζει" από 50-90% με αποτέλεσμα τις ντρόπες. Όσοι είναι με high refresh monitors ας κάνουν force τα 60hz και ας παίξουν λίγο με τα settings μήπως και κρατήσουν τα 50-55-60 min. edit 2: Καλά ο jim από πάνω βρίσκει αριστούργημα το surge 2, ενώ έθαβε (και για) το performance του Remnant που είναι επίσης unoptimized αλλά έχεις τουλάχιστον ένα κλειδωμένο 60ρι με οποιοδήποτε σύγχρονο pc. 1600 underclocked καλοκαιριάτικα στα 3.2 κράταγε 70-75 fps min στο Remnant, CL overclocked παραπονιούνται για stutters στο surge 2 στο steam. Τα συμπεράσματα δικά σας. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από ilos
ADHD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Εντυπωσεις απο το gameplay αρκετα καλες μεχρι στιγμης αλλα εχω παιξει ελαχιστα (εφαγα το πρωτο boss και προχωρησα λιγο παρακατω), αλλα τι εχει παιχτει με το optimization στα παιχνιδια πραγματικα? Πρωτα το borderlands stutteriazei τη ζωή του μετα το Link's Awakening εχει 60>30 drops το ιδιο και τωρα αυτο, καταρα πραγματικα.. 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, ADHD είπε Εντυπωσεις απο το gameplay αρκετα καλες μεχρι στιγμης αλλα εχω παιξει ελαχιστα (εφαγα το πρωτο boss και προχωρησα λιγο παρακατω), αλλα τι εχει παιχτει με το optimization στα παιχνιδια πραγματικα? Πρωτα το borderlands stutteriazei τη ζωή του μετα το Link's Awakening εχει 60>30 drops το ιδιο και τωρα αυτο, καταρα πραγματικα.. το πηρες? για πες εντυπωσεις ετοιμος ειμαι. Πως ειναι το combat?
ADHD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 28 λεπτά πριν, najinblue3 είπε το πηρες? για πες εντυπωσεις ετοιμος ειμαι. Πως ειναι το combat? Παρα πολυ νωρις για να πω κατι αξιοπιστα Δεν ξερω το combat δεν το νιώθω ακομα, το block ειναι αχρηστο γινεσαι stunlock αμεσως λες και εφαγες vertical απο Greatsword στο DS, θελει να βρεις το pattern avoid και hit n run ακομα και στα αρχικα mobs. Ειμαι και τερμα rusty με το απειρο mindless farm σε borderlands.. Δεν ξερω ακομα πως να κανω parry επισης..
ilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, ADHD είπε Παρα πολυ νωρις για να πω κατι αξιοπιστα Δεν ξερω το combat δεν το νιώθω ακομα, το block ειναι αχρηστο γινεσαι stunlock αμεσως λες και εφαγες vertical απο Greatsword στο DS, θελει να βρεις το pattern avoid και hit n run ακομα και στα αρχικα mobs. Ειμαι και τερμα rusty με το απειρο mindless farm σε borderlands.. Δεν ξερω ακομα πως να κανω parry επισης.. Το parry είναι ψιλοέμπειρο.Κρατάς πατημένο block και με το right stick διαλέγεις να πουσάρει το όπλο προς τη κατεύθυνση του attack (up down left right) κάτι σαν το for honor δηλαδή ή το mount and blade. Υπάρχει και ένα augment που σου δείχνει πάντα από που θα είναι το attack για να μη μαντεύεις την κατεύθυνση του κάθε attack τουλάχιστον. Το πρόβλημα είναι ότι τα parry frames είναι πολύ λίγα (σε σημείο να νομίζεις ότι παίζεις pvp στα DS με laggy opponent 😂) και το reward σε counter attack από το parry δεν αξίζει το ρίσκο γιατί δεν έχει τα τρελά riposte damage όπως τα soulsbourn. Αντίθετα το backstab είναι ok με heavy duty όπλα κλπ. Έχει και άλλα "έμπειρα" attacks που είχε και το πρώτο game. Πχ μπορεις να κανείς dodge me crouch κάποια high attacks και να κάνεις counter καπάκι σε jump kick ή να πηδήξεις πάνω από leg swipe attacks και counter με jump attack. Αλλά ακόμα και τους καλύτερους streamers να δείτε, ξεχνάν ότι υπάρχουν αυτά τα options.😂 Εννοείται κάθε weapon class έχι τα δικά της R1/RT combos και τις ιδιαιτερότητές της. Πχ στα single rigged ένα combo είναι καλό για τα armored parts ενώ το άλλο για τα unarmored. Στα versatile όπλα ή κανεις tap το attack για "single rigged" τύπου επιθέσεις ή τα σπαμάρεις και πάει σε twin rigged combos. Από όλα τα moveset που έχω δει το spear και το stuff είναι τα πιο op και safe. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2019 από ilos
ADHD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Εχω φτασει στο 3ο boss και τωρα εχω αρχισει να παιρνω χαμπαρι τι γινεται με τα armor sets/upgrades κλπ , θα πω περισσοτερα οταν το τερματισω αλλα προς το παρον το προτεινω με κλειστα ματια σε ολους τους fans των soulsborne. Σιγουρα ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το πρωτο (το οποιο προσωπικα δεν μου αρεσε) ps: Parry δεν χρησιμοποιώ ουτε για πλακα, το risk reward ratio απλα δεν αξιζει, δεν ξερω τι θα κανω αν ειναι "required" σε κανα boss πιο μετα πραγματικα. 3
ilos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, ADHD είπε Εχω φτασει στο 3ο boss και τωρα εχω αρχισει να παιρνω χαμπαρι τι γινεται με τα armor sets/upgrades κλπ , θα πω περισσοτερα οταν το τερματισω αλλα προς το παρον το προτεινω με κλειστα ματια σε ολους τους fans των soulsborne. Σιγουρα ειναι αρκετα βελτιωμενο σε σχεση με το πρωτο (το οποιο προσωπικα δεν μου αρεσε) ps: Parry δεν χρησιμοποιώ ουτε για πλακα, το risk reward ratio απλα δεν αξιζει, δεν ξερω τι θα κανω αν ειναι "required" σε κανα boss πιο μετα πραγματικα. Εγώ λίγο που το "δοκιμάζω", το έχω παρατήσει μετά το 1ο boss. Λίγο το performance λίγο κανένα vulkan crash αραιά και που και το παιχνίδι φωνάζει από χιλιόμετρα για patch. Αν ήμουν σωστός δεξιός και είχα καμιά 2080ti μπορεί και να το συνέχιζα, αλλά η 1080 είναι πολύ οριακή για 1440p.high αυτή τη στιγμή.
ADHD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ilos είπε Εγώ λίγο που το "δοκιμάζω", το έχω παρατήσει μετά το 1ο boss. Λίγο το performance λίγο κανένα vulkan crash αραιά και που και το παιχνίδι φωνάζει από χιλιόμετρα για patch. Αν ήμουν σωστός δεξιός και είχα καμιά 2080ti μπορεί και να το συνέχιζα, αλλά η 1080 είναι πολύ οριακή για 1440p.high αυτή τη στιγμή. Για 1440p δεν ξερω εγω παντως σε 1080p το ρυθμισα και κραταει ~100fps consistent, εχει τα γνωστα stuttering/hiccups που και που (το τρεχω και απο HDD φαντασου γιατι εμεινα απο χωρο στον SSD ) αλλά τίποτα game breaking. Νομίζω η 1080 δεν θα εχει πρόβλημα αν ρίξεις λίγο settings, παντως σιγουρα δεν θες 2080ti, αν ενα παιχνιδι εχει stuttering/ειναι unoptimized δεν σε σωζει τιποτα. Patch θελει το borderlands και το LA και αμεσα μάλιστα, αυτο ειναι σε καλυτερη κατασταση imo. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από ADHD
ilos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Το game είναι κάργα unoptimised ρε συ. Λόγω vulkan δε ξέρω κάνει underutilise το hardware - παρατήρησε το gpu usage σου όσο παίζεις. Στα 1440p είναι άλλος θεός.😂 Όταν αλλάξεις monitor με το καλό θα με καταλάβεις. Τα 50ρια σε 1440p είναι στανταράκι με την 1080 και δε διορ8ώνονται αν δεν αλλάξεις κάρτα ή το πατσάρουν. Ούτε η cpu βοηθάει πουθενά. Και με τον 3700x που περιμένω τα ίδια με τον 8600k θα είναι, απλά αντί για 10% usage θα έχω 5%.😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα