Fulgore Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ναι δεν αντιλεγω αλλα εδω σκεψου οτι αποτυχανε τραγικα στο LOTF ,που εκει και αν ηταν ευκολο να παρουσιασεις ενα απλο story. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δεν με έπεισε τελικά και δεν τρέχει και καλά σε amd που το είδα αλλα ίσως να ήταν οι drivers.
ilos Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Ναι βρε παιδι μου και γω απ οτι εχω δει και διαβασει αυτο βλεπω, οτι ειναι wait for sale παιχνιδι, γι αυτο και θα περιμενω και εγω να πεσει η τιμη του για να το παιξω. Η ερωτηση μου ειναι η εξης " Πως εδωσες 50€, αφου και συ ο ιδιος υποστηριζεις οτι αξιζει να περιμενεις πτωση της τιμης του 100%" Εσύ δηλαδή δεν έχεις παρασυρθεί ποτέ και έχεις σκάσει 50ρια σε games που το έχεις μετανιώσει αργότερα ? Εγώ έχω πάμπολλα παραδείγματα στο steam library μου κάτι evolve, κάτι dead rising 3 και άλλα πολλά. Βέβαια από τότε έχω βάλει κάπως μυαλό και συνήθως περιμένω τα sales για τέτοιου είδους games, απλά όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν οτί έχω μια κάποια αδυναμία στα soulsbourne και γενικά ότι έχει mellee combat. Εκτός αν η συζήτηση πάει εκ του πονηρού, γιατί πχ δε με ρώτησε κανείς κάτι παρόμοιο όταν postαρά vids απο nioh beta και later missions στο launch date κοντά Δεν με έπεισε τελικά και δεν τρέχει και καλά σε amd που το είδα αλλα ίσως να ήταν οι drivers. Σε μένα πάντως σε medium/high μια χαρά έτρεχε στην 7950 (60ρι - ελάχιστα drops). 1
firepc Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εσύ δηλαδή δεν έχεις παρασυρθεί ποτέ και έχεις σκάσει 50ρια σε games που το έχεις μετανιώσει αργότερα ? Εγώ έχω πάμπολλα παραδείγματα στο steam library μου κάτι evolve, κάτι dead rising 3 και άλλα πολλά. Βέβαια από τότε έχω βάλει κάπως μυαλό και συνήθως περιμένω τα sales για τέτοιου είδους games, απλά όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν οτί έχω μια κάποια αδυναμία στα soulsbourne και γενικά ότι έχει mellee combat. Εκτός αν η συζήτηση πάει εκ του πονηρού, γιατί πχ δε με ρώτησε κανείς κάτι παρόμοιο όταν postαρά vids απο nioh beta και later missions στο launch date κοντά Ναι, εχω παρασυρθει παλαιοτερα και εχω δωσει και γω 50ευρα για κακα παιχνιδια. Αλλα ηταν και εποχες που δεν ειχα ιντερνετ και γενικα ειχα ελαχιστη πληροφορηση. " Βέβαια από τότε έχω βάλει κάπως μυαλό και συνήθως περιμένω τα sales για τέτοιου είδους games" Αυτο ακριβως που λες βασικα
Jimys2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Πολυ backtracking αν πεθανεις ρε παιδι μου..... Και αντε τρεχα να μαζεψεις τα scrap σε 2.30 λεπτα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Σε μένα πάντως σε medium/high μια χαρά έτρεχε στην 7950 (60ρι - ελάχιστα drops). Μπα και στο δικό μου που το δοκίμασα δεν τρέχει καλά, και όλα κλειστά έχει σημεία που πέφτει κάτω από 60. Ίσως σε κάνα sale μετά από μερικά patches.
seithan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Πολύ ωραία δυνατό το παιχνίδι. Αν και ετετοχρονισμένα, να πω μου αρέσει οτι το παιχνίδι που γενικά αν και απλό σε σχέση με το DS, καταφέρνει να σε κρατάει και να μην το παρατάς. Εαν δεν απατώμαι παίζει και ντεμο. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Οταν πεσει η τιμη του στα κλειδαδικα σε επιπεδα lords of the fallen θα τιμηθει.Το ειχα δοκιμασει να δω τι λεει και δεν με πολυ τραβηξε να πω την αληθεια ενω εχω βγαλει ολα τα Soulsborne,και λογω του φουτουριστικου του αλλα κυριως της ατμοσφαιρας που λειπει.
najinblue3 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 The surge 2 releases on Consoles and PC in 2019 1
seithan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Πρέπει να κάνουν κάτι για χάρτη. Ελπίζω να μην είναι μέρος του χαρακτήρα του παιχνιδιού γιατί εν τέλη πολύ κουραστικό.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Πολύ βαρετό και poorly optimized game το πρώτο, αυτό φαίνεται λίγο πιο fun, μακάρι να είναι καλο. Τουλάχιστον το gore παραμένει, that's something.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πολύ βαρετό και poorly optimized game το πρώτο, αυτό φαίνεται λίγο πιο fun, μακάρι να είναι καλο. Τουλάχιστον το gore παραμένει, that's something. για το optimized δε μπορω να πω κατι, αλλα ηταν πολυ καλο το 1ο. Πολυ καλο combat και τα finishers ηταν απολαυση. Το 2ο φαινεται 2 σκαλες πανω ομως tbh 1
ilos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Όσο καλύτερο και να είναι το 2 με τόση πολυκοσμία που έχει το είδος πλέον το βλέπω να πάει άκλαυτο. Άσε που μετά το dad of war ότι παρόμοιο game βγαίνει μου φαίνεται last gen (πλην ghost of tsushima).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα