thelos257 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Πριν παμε στην συνθηκη του νεου υπολογιστη θα ηθελα να αναφερω λιγο καποια πραγματα οτι εχω κανει λαθος που αγορασα περσι ετοιμο υπολογιστη 1000ευρω τον απο κατω της περιγραφης γιατι πριν απο 2 μερες τον ειχα ανοιχτο και το πρωι βρηκα την οθονη ετσι: και δεν ξερω αν θα μ το καλυψει η εγγκυηση με την αφορμη οτι το ανοιξα για να το καθαρισω επειδη ηταν γεματο σκονες και ξεχασα να βαλω την μια βιδα που ειχε πισω ενω την αλλη βιδα την εβαλα. Παντος δεν τους πληρωνω και δεν το εχω πειραζει το προβλημα αυτο που βλεπετε υπηρχε και πριν να το ανοιξω απο μεσα για καθαρισμα. Εβγαλα τα συρματα του δισκου και τα ξανα συνδεσα μπας και δουλευει αλλα τιποτα. Ετσι σκεφτηκα να μ κανει ενας φιλος μ νεο μηχανακι με:1) 250gb ssd2) 1tb hdd3) 8gb ram ddr44) Intel core i3 7100 5) Ψυχτρα με καθαρισμα απο νερο οχι απο την κανονικη που ναι μονο ανερηστηρακι6) Χρωμα κουτιου απο μεσα Μπλε Πορτοκαλι7) Τροφοδοτικο θα βαλω αυτο που εχω τωρα στο dell studio xps 8100 μου το: XILENCE 1200W MODULAR. i) Το ποσό που διαθέτουμε: 550-600 ii) Tη χρήση του υπολογιστή (GTA V - MAFIA III.) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Handbrake - videoredo - mozilla - utorrent - iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (Εχω ηδη μια οθοναρα την ΗΡ 27".) v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Εχω ηδη. vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση) vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα μου το συναρμολογησουν εκεινοι γιατι θα το παρω απο ενα φιλο μ και θα μ το στησει αυτος καλυτερα. viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Windows 7 Ultimate 64-Bit ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> Οχι θα μπουν ολα πανω απο την αρχη. x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> Επεξεργαστης θα μπει ο Intel Core i3 7100 3.9Ghz xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? ->Καρτα γραφικων θα μπει μια που δεν θυμαμαι το ονομα της καινουργια θα ναι μαλλον η AMD R9 νμζω αυτη που ναι 2GB και εχει δυο ανερηστηρακια. xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Οχι.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ξέχνα τα πάντα για την αναβάθμιση, πάρ'το όπως είναι και πήγαινέ το στο μαγαζί που το πήρες και ζήτα να στο φτιάξουν φυσικά χωρίς χρέωση εφόσον το άνοιξες και δεν πείραξες τίποτα μέσα. Δεν χάνεις εγγύηση επειδή έβγαλες το καπάκι για καθάρισμα. Όταν με το καλό έχεις νεότερα ξαναπόσταρε.
thelos257 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ξέχνα τα πάντα για την αναβάθμιση, πάρ'το όπως είναι και πήγαινέ το στο μαγαζί που το πήρες και ζήτα να στο φτιάξουν φυσικά χωρίς χρέωση εφόσον το άνοιξες και δεν πείραξες τίποτα μέσα. Δεν χάνεις εγγύηση επειδή έβγαλες το καπάκι για καθάρισμα. Όταν με το καλό έχεις νεότερα ξαναπόσταρε. Το πηρα στο μαγαζι φιλε μ και μ ειπαν οτι θα με χρεωσουν εγω αυτο δεν το δεχομαι ετσι σκεφτομαι να φτιαξω το παραπανω να ναι οικονομικο αλλα καλο να μ αντεξει στο χρονο τρομαξα παρα πολυ οταν ειδα αυτη την εικονα παραπανω.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Το πηρα στο μαγαζι φιλε μ και μ ειπαν οτι θα με χρεωσουν εγω αυτο δεν το δεχομαι ετσι σκεφτομαι να φτιαξω το παραπανω να ναι οικονομικο αλλα καλο να μ αντεξει στο χρονο τρομαξα παρα πολυ οταν ειδα αυτη την εικονα παραπανω. Τί σου ζήτησε ο καλός ο φίλος σου ο Στεφανής; Βασικά σου είπε οτι έχει βλάβη; Τι ακριβώς; Σου είπα ξέχνα το να κάνεις καινούργιο.Έχεις 4790 μην αναφέρεις 7100 τώρα και με στεναχωρείς. Με έναν ssd για λειτουργικό και μια gpu της προκοπής αυτό που έχεις θα θερίζει.
thelos257 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Τί σου ζήτησε ο καλός ο φίλος σου ο Στεφανής; Βασικά σου είπε οτι έχει βλάβη; Τι ακριβώς; Σου είπα ξέχνα το να κάνεις καινούργιο.Έχεις 4790 μην αναφέρεις 7100 τώρα και με στεναχωρείς. Με έναν ssd για λειτουργικό και μια gpu της προκοπής αυτό που έχεις θα θερίζει. Μου εχει πει οτι θα παει αντιπροσωπια και επειδη ξεχασα να βιδωσω την βιδα την μια πανω μ ειπε οτι θα υπαρχει χρεωση μπορει και 200ευρω για αλλαγη δισκου επειδη αυτοματος χανεις την εγγκυηση μ ειπαν και τους ειπα δεν το πειραζα ουτε του αλλαξα κατι ρε παιδια τι θα πληρωσω δηλαδη και γιατι θα πληρωσω ; Μου ειπαν ετσι ειναι οι κανονες μας κυριε. Καλα τους λεω ας παει και ας εποικοινωνησουν μαζι μου η αντιπροσωπια να δουμε τι προβλημα θα εχει αληθεια τι προβλημα ηταν αυτο που μ εβγαλε ; Τον 6700 φοραει πανω οχι τον 4790. εχει καρτα γραφικων Nvidia 7300 4GB ενω το dell μ εχει την nvidia 460gtx 1gb και επεξεργαστη intel core i7 8700 2.93Ghz το πειρα και αυτο απο τον στεφανη στις 4/1/2012 και ακομα αντεχει ασε που του αλλαξα παρα πολλα απο τοτε εκτος απο κουτι: Απο αυτο τον υπολογιστη λοιπον αφου σκεφτομαι να φτιαξω τον νεο μου θα βγει μονο το τροφοδοτικο του και θα μπει αλλο νεοτερο. Λετε να περιμενω την αντιπροσωπια ή να προχωρησω την συνθηκη μου ;
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν θα πάρεις καινούργιο μην επιμένεις έκανες μια φορά λάθος και το αναγνωρίζεις.. Θές να κάνεις πάλι τα ίδια; Ξέρουμε όλοι οτι αγαπάς την τεχνολογία όπως επίσης οτι έχεις χρήματα αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να τα σκορπάς. Λοιπόν έχεις κάποιον γνωστό σου που μπορεί να πάει εκ μέρους σου στον Στεφανή;
thelos257 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν θα πάρεις καινούργιο μην επιμένεις έκανες μια φορά λάθος και το αναγνωρίζεις.. Θές να κάνεις πάλι τα ίδια; Ξέρουμε όλοι οτι αγαπάς την τεχνολογία όπως επίσης οτι έχεις χρήματα αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να τα σκορπάς. Λοιπόν έχεις κάποιον γνωστό σου που μπορεί να πάει εκ μέρους σου στον Στεφανή; Μα θα ναι custome υπολογιστης αυτος ενας φιλος μ θα μ τον φτιαξει κομματι κομματι. Ναι τον πατερα μ και να παει να τους πει τι ; Πηγε και τους ειπε οτι δεν πληρωνει τιποτα το παιδι και θα προσπαθησουν να πεισουν την αντιπροσωπια οτι δεν το πειραξα απλος το καθαρισα μπας και δεν με χρεωσουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ωραία περίμενε αφού πήγε ο πατέρας σου να δείς την εξέλιξη και μετά πες μας τι έγινε. Ξέχνα το custom βρε αγορίνα μου απο τη στιγμή που έχεις ήδη εργαλείο με 6700. Θα βάλεις απλά καρτούλα και έναν ssd και end of story. Μια χαρά κόκκινο κουτάκι έχεις γιατί να μπαίνεις σε έξοδα; O φίλος σου σου είπε για τον 7100; Άν ναι και εφόσον γνωρίζει τι συστήματα έχεις πές του απο εμένα οτι είναι μεγάλος μπαγλαμάς. Πρίν κάνεις οτιδήποτε περίμενε να δείς την εξέλιξη άν πρόκειται απλά για δίσκο ή έβαλες το χεράκι σου και είναι κάτι ακόμα. Μην βιάζεσαι και μην περιμένεις απο κανέναν σοβαρό πρόταση απο τώρα για τον Ιούλιο. Φιλικά Χρήστος
thelos257 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ωραία περίμενε αφού πήγε ο πατέρας σου να δείς την εξέλιξη και μετά πες μας τι έγινε. Ξέχνα το custom βρε αγορίνα μου απο τη στιγμή που έχεις ήδη εργαλείο με 6700. Θα βάλεις απλά καρτούλα και έναν ssd και end of story. Μια χαρά κόκκινο κουτάκι έχεις γιατί να μπαίνεις σε έξοδα; O φίλος σου σου είπε για τον 7100; Άν ναι και εφόσον γνωρίζει τι συστήματα έχεις πές του απο εμένα οτι είναι μεγάλος μπαγλαμάς. Πρίν κάνεις οτιδήποτε περίμενε να δείς την εξέλιξη άν πρόκειται απλά για δίσκο ή έβαλες το χεράκι σου και είναι κάτι ακόμα. Μην βιάζεσαι και μην περιμένεις απο κανέναν σοβαρό πρόταση απο τώρα για τον Ιούλιο. Φιλικά Χρήστος Να σαι καλα Χρηστο ετσι θα κανω θα περιμενω πρωτα να δω τι θα μ πουν απο εκει. Αλλα εχει 180αρη τροφοδοτικο αυτο το κοκκινο που λες.
thelos257 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Θα πάρουμε απο το dell δεν είπες; Το Dell εχει 1000αρη τροφοδοτικο. το κοκκινο 180αρη.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Xιλιάρι δεν ήταν ποτέ αλλα anyway αυτό έχεις αυτό θα χρησιμοποιήσεις εκτός άν θές να έχεις σε λειτουργία και το dell οπότε θα πάς σε νέο. Mέχρι στιγμής είχες δεν είχες κοντεύουμε 200άρι. https://www.singular.com.cy/xfx-psu-600w-xfx-p1-600b-xtfr-p1-600b-xtfr-03.html https://www.singular.com.cy/samsung-850-evo-mz-75e250-solid-state-drive-encrypted-250gb-internal-2.5-mz-75e250beu-07.html Ότι είναι διαθέσιμο σου έβαλα απο ένα κατάστημα όχι με καλές αλλα με normal τιμές συγκριτικά με e-shop Κύπρου. Άν έχεις κάποιο μαγαζί φθηνότερο που σε βολεύει πόσταρέ το. Επίσης όταν μαζέψεις για κάρτα γραφικών εδώ είμαστε.
anonymous-root Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω ποιος είναι ο Στεφανής, αλλά βλέπω ότι ο υπολογιστής είναι DELL, και θα έπρεπε να καλέσει την υποστήριξη της DELL.- Από εκεί και πέρα θα αναλάβει η DELL.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω ποιος είναι ο Στεφανής, αλλά βλέπω ότι ο υπολογιστής είναι DELL, και θα έπρεπε να καλέσει την υποστήριξη της DELL.- Από εκεί και πέρα θα αναλάβει η DELL. hp είναι και ήδη το έχει δρομολογήσει ο μπαμπάς απ'οτι φαίνεται. Δεν ξέρω ποιος είναι ο Στεφανής. Τούτος http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=1&tt=graphic&lang=l1
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 hp είναι και ήδη το έχει δρομολογήσει ο μπαμπάς απ'οτι φαίνεται. Τούτος http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=1&tt=graphic&lang=l1 Από που προέκυψε αυτός ο Στεφανής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις