Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως θα νιώθει ο 6700 (ή 4790s; ) με GT730 (ή GTX 460; μπερδεύτηκα με τόσα συστήματα), με ή χωρίς δίσκο (δεν κατάλαβα, το έφτιαξε εκείνο το σύστημα ή έφτιαξε το ΑΙΟ που πούλησε; ) ενώ ο i3, cool και υδρόψυκτος με την RX 460 στο temperένιο του case, γρήγορος με τον SSD του....

Σα να ήρθε νωρίς το καλοκαίρι και βλέπουμε ήδη το κλασσικό ζευγάρι τριχωτός θείος - κορίτσαρος σε παραλία και αναρωτιόμαστε... :D

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Απο κατι τετοιους ζουν ακομα τα καταστηματα με hardware σημερα....Δε βαριεσαι τουλαχιστον να κινειται το χρημα στην αγορα.  :-)

• Like 2
Δημοσ.

Άλλο ένα θέμα φτάνει στο τέλος του με τον ίδιο τρόπο.

Ελπίζω να μη χαλάσει κανένας δίσκος και σε αυτό και μετά μας ενημερώσεις ότι θα πάρεις άλλο υπολογιστή :)

Καλησπερα δηλ τι ηθελες να εκανα να μην ελεγα στο φιλο μ να μ το φτιαξει με αυτο τον επεξεργαστη για να σε ευχαριστησω εσενα ή τον οποιοδιποτε ; Εφοσον θα μπει σκληρος δισκος SSD τοτε θα ναι ΟΚ δεν θα υπαρχει οποιοδιποτε θεμα και θα ναι αργο.

Δημοσ.

Καλησπερα δηλ τι ηθελες να εκανα να μην ελεγα στο φιλο μ να μ το φτιαξει με αυτο τον επεξεργαστη για να σε ευχαριστησω εσενα ή τον οποιοδιποτε ; Εφοσον θα μπει σκληρος δισκος SSD τοτε θα ναι ΟΚ δεν θα υπαρχει οποιοδιποτε θεμα και θα ναι αργο.

Ρε ψηλέ, αυτό που κάνεις δεν έχει νόημα.

Κάθεσαι και φτιάχνεις threads και ρωτάς τι να κάνεις και όταν σου λένε τους γράφεις όλους, κάνεις τα δικά σου και μετά τους την λες κιόλας; Συγκεντρώσου.

Δημοσ.

Εγώ να ευχαριστηθώ? Εδώ προσπαθούμε όλοι να σου δείξουμε ποιο ειναι το σωστό που θα ευχαριστήσει εσένα περισσότερο.

Τέλος πάντων, καλή συνέχεια και καλορίζικο!

Δημοσ.

Εγώ δεν καταλαβαίνω το άλλο. Γιατί εφόσον δεν ακούς τις γνώμες των άλλων, ανοίγεις θέματα και ρωτάς; 

Περίεργα πράγματα.. 

Απλος απο περιεργια για να δω ποσο καταλαβενεται απο αυτα τα θεματα αλλα καταλαβα οτι δεν αξιζει να γραφει καποιος σε φορουμ τουχαλιστον εγω αφου στο τελος κανω οτι θελω. Οπως και να χει το θεμα.

Δημοσ.

Πως θα νιώθει ο 6700 (ή 4790s; ) με GT730 (ή GTX 460; μπερδεύτηκα με τόσα συστήματα), με ή χωρίς δίσκο (δεν κατάλαβα, το έφτιαξε εκείνο το σύστημα ή έφτιαξε το ΑΙΟ που πούλησε; ) ενώ ο i3, cool και υδρόψυκτος με την RX 460 στο temperένιο του case, γρήγορος με τον SSD του....

Σα να ήρθε νωρίς το καλοκαίρι και βλέπουμε ήδη το κλασσικό ζευγάρι τριχωτός θείος - κορίτσαρος σε παραλία και αναρωτιόμαστε... :D

Να τα παρουμε απο την αρχη:

Το Dell εχει: I7 8700

4GB RAM

500GB HDD

Nvidia 460GTX

Το ΗΡ εχει:

I7 6700

Nvidia 7300 4GB

8GB RAM

1TB SSHD

Το All In One δεν ειχε κανενα προβλημα απολυτος απλος το All In One το εδωσα μεσα για να μοιρασω την διαφορα με τον φιλο που θα μ φτιαξει τον νεο υπολογιστη μου για να μην πληρωσω πολλα χρηματα να πληρωσω την διαφορα δηλαδη καταλαβες ;

Επισης το HP το κοκκινο κατω της περιγραφης ειναι μεσα στον στεφανη ακομη και απ οσο βλεπετε και στο πρωτο ποστ μ ειναι θεμα σκληρου δισκου αλλα επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη στα ετοιμα συστηματα ξανα ειπα να φτιαξω κομματακι κομματακι οπως εκανα και τοτε στις 3/9/2010 με:

Intel Core 2 Quad Q8300

4GB RAM

Nvidia 9500GT

MSI 75-12

και το συστημα αυτο μ αντεξε ως και το 2015. Ασχετος αν εγω στις 4/1/2012 αγορασα αυτο ετοιμο απο τον στεφανη το οποιο το δουλευω ακομη αλλα θα μπει στην ακρια οταν ερθη το νεο μου:

Intel Core i7 870

4GB RAM

Nvidia (φορουσε την 220GT) αλλα του εβαλα την Nvidia 460GTX

Τροφοδοτικο (φορουσε ενα 350Wait) αλλα του εβαλα ενα 1000άρη.

Το τελευταιο που ειπες δεν το καταλαβα εξηγα μ το λιγο. Αυτο με το i3 και τα γραφικα.

Επισης το PC του 2009 πηγε απο μητρικη πλακετα δυστοιχως.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν κάνεις ότι θέλεις.. αλλά από ότι φαίνεται κάνεις ότι σου λέει ο φίλος σου, ο όποιος αν γνωρίζει ότι έχεις 6700 και σου προτείνει μηχάνημα με i3 και υδρόψυξη, μάλλον είτε δε γνωρίζει την τύφλα του, είτε είναι ο πωλητής ο οποίος στα δίνει αυτά και άρα μάλλον καλύτερα να τον κρατήσεις μόνο ως "φίλο" και όχι ως πωλητή. 

Μιας και ανέλυσες όλα τα υπάρχοντα σου.... και είναι και πολλά, κάνε κανά μικρό net cafe να τα βγάλεις πίσω! Χαριτολογώντας πάντα.

Ποιο σκοπεύεις να έχεις σαν main-PC μετά από την αγορά του i3 συστήματος; Το καινούριο;

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν κάνεις ότι θέλεις.. αλλά από ότι φαίνεται κάνεις ότι σου λέει ο φίλος σου, ο όποιος αν γνωρίζει ότι έχεις 6700 και σου προτείνει μηχάνημα με i3 και υδρόψυξη, μάλλον είτε δε γνωρίζει την τύφλα του, είτε είναι ο πωλητής ο οποίος στα δίνει αυτά και άρα μάλλον καλύτερα να τον κρατήσεις μόνο ως "φίλο" και όχι ως πωλητή. 

Για το καλό σου, τα πήρες που τα πήρες όλα, κάνε frankenstain και βάλε τον 6700 με τη νέα GPU, στο νέο κουτάκι με τη υδρόψυξη και τον SSD, και τον i3 και τα υπόλοιπα στο παλιό κουτί....

Φτηνο - Οικονομικο - Να αντεχει στο χρονο να παιζει μαφια ιιι και Gta v του ειπα. Εσυ δηλ τι θα προτεινες με αυτα τα τρεια και ως τα 550-600 ευρω ; πες μ να ακουσω την γνωμη σου με ενδιαφερει.

Δημοσ.

Δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ.
Το σύστημα που ζητάς είναι εδώ και με το παραπάνω:
I7 6700

Nvidia 7300 4GB
8GB RAM
1TB SSHD

Αλλάζεις την NVIDIA με μια RX 480 ή 580 ή 1060 6GB (250-300 ευρώ) και ένα SSD ανάλογα το πόσο χώρο θες και έχεις μηχάνημα που σκίζει ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στην 1080P ανάλυση, παίζει στα medium-high σε 1440P. 

Και σου μένουν και ρέστα, να πάρεις δίσκο για το παλιό που χάλασε, και σου έμενα και το AIO...

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ.

Το σύστημα που ζητάς είναι εδώ και με το παραπάνω:

I7 6700

Nvidia 7300 4GB

8GB RAM

1TB SSHD

Αλλάζεις την NVIDIA με μια RX 480 ή 580 ή 1060 6GB (250-300 ευρώ) και ένα SSD ανάλογα το πόσο χώρο θες και έχεις μηχάνημα που σκίζει ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στην 1080P ανάλυση, παίζει στα medium-high σε 1440P. 

Και σου μένουν και ρέστα, να πάρεις δίσκο για το παλιό που χάλασε, και σου έμενα και το AIO...

Εγω σου λεω και επιμενω πες μ τι συστημα θα εφτιαχνες εσυ με τα οικονομικα δεδομενα της Κυπρου μην μ πεις για Ελλαδα δεν θα εφτιαχνες ενα τετοιο οπως το δικο μ αντε να πηγαινες σε i5 ή i7 επεξεργαστη ομως σωστα ;

Παντος με ενδιαφερει με το νεο μ να κανω την δουλεια μ ανετα χωρις κολλημα και προβληματα. Την Πεμπτη που θα το εχω θα σας πω λεπτομεριες περισσοτερες.

Δημοσ.

Σηκώνω τα χέρια ψηλά... η απάντηση μου στην ερώτηση σου βρίσκεται στο μήνυμα που παρέθεσες.

Θα το ξαναπώ μπας και μέχρι την Πέμπτη ακυρώσεις. Την δουλειά σου θα την κάνεις ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ. ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ. ΠΙΟ ΚΑΛΑ. στο υπάρχων μηχάνημα i7-6700, βάζοντας SSD και νέα GPU. 

Και για να πω αυτά που όλα τα παιδιά θέλουν να πουν, όπως και εγώ, αλλά οι τρόποι μας κρατάνε. Βέβαια δε καταλαβαίνεις, και μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι, θα στα πω πιο χύμα μπας και ξυπνήσεις:

ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

• Like 7
Δημοσ.

Σηκώνω τα χέρια ψηλά... η απάντηση μου στην ερώτηση σου βρίσκεται στο μήνυμα που παρέθεσες.

Θα το ξαναπώ μπας και μέχρι την Πέμπτη ακυρώσεις. Την δουλειά σου θα την κάνεις ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ. ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ. ΠΙΟ ΚΑΛΑ. στο υπάρχων μηχάνημα i7-6700, βάζοντας SSD και νέα GPU. 

Και για να πω αυτά που όλα τα παιδιά θέλουν να πουν, όπως και εγώ, αλλά οι τρόποι μας κρατάνε. Βέβαια δε καταλαβαίνεις, και μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι, θα στα πω πιο χύμα μπας και ξυπνήσεις:

ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΕΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ. ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Με αυτα τα δεδομενα που λες τοτε δεν θα επαιρνα ουτε το LG G6 ουτε το S8 απο την στιγμη που εχω ηδη τα S7 Edge - cat s60 στα κινητα αρα δεν στεκει αυτο. Σιγουρα ο επεξεργαστης σε ενοχλησε εσενα ; Λοιπαμαι που δεν μπορω να βαλω τον πιο προσφατο που βγηκε στην αγορα για να μην μ γκρινιαζεις. Αλλα την δουλεια μ θα την κανω μια χαρα δεν θελω να βλεπω και την NASA που λεμεν :) Οποτε χαλαρα. Γιατι να θελει ο ανθρωπος να με κοροιδευει ; Μια χαρα παιδι μ φανηκε και προσημος να μ τον στησει κιολας ο ιδιος του και να παρω εκει το GTA V μου να το δοκιμασει οτι δουλευει κομπλε χωρις προβλημα το ιδιο και το Mafia iii μου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...