thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Ουαυ πολυ καλός Σόρρυ παίδες κάνω κάποιες δοκιμές Καλημερα τι δοκιμες δηλ στο ποστ μ ;
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δεν εχω καταλαβει πολυ καλα τι γινεται Επειδη δεν κανει boot θα το πεταξεις και θα παρεις αλλο ?
thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δεν εχω καταλαβει πολυ καλα τι γινεται Επειδη δεν κανει boot θα το πεταξεις και θα παρεις αλλο ? Μα το προβλημα ειναι το Boot ενω ηταν στα καλα καλουλικα ; Δεν εδωσα 870ευρω τοτε για να μην αντεξει στο χρονο ετσι σκεφτομαι να φτιαξω ενα νεο μονος μ και να μ αντεξει στο χρονο. Το Dell studio xps 8100 που το πηρα το 2012 του αλλαξα τροφοδοτικο μνημη ram και καρτα γραφικων και μ αντεχει στο χρονο ως και τωρα που μιλαμε απο αυτο γραφω αφου το αλλο μ το ΗΡ ειναι μεσα στην αντιπροσωπια.
thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Λοιπον παιδια επειδη το κουρασαμε το θεμα και θελω να προχωρησω σε νεο PC κομματακια κομματακια για να ωχ ηρεμο και ησυχω το κεφαλι μ τι προταινετε ως τα 500 ευρω ; Αντε 550 απο Κυπρο ; Με βαση της συνθηκης μου στο πρωτο μ ποστ.
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Το κεφαλι σου δε θα το εχεις ησυχο ποτε και νεο να αγορασεις μπορει να σου χτυπησει ο δισκος την πρωτη μερα Καθαρισε καλα τις επαφες του δισκου και ξαναβαλτον Αν εχει καταστραφει ο δισκος τον πας στο μαγαζι και σου δινουν αλλον Στη χειροτερη παρε εναν αλλο δισκο και βαλτον πανω και εισαι ετοιμος
petran91 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Τυχαίνει να έχω παρακολουθήσει κι άλλα θέματα που είχες ανοίξει στο παρελθόν φίλε thelos257.Αν θες και άλλη μια γνώμη, το να προχωρήσεις σε αγορά νέου υπολογιστή κομμάτι κομμάτι δεν έχει λογική αυτή τη στιγμή.Είναι σαν να θες να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο επειδή σου έσκασαν τα λάστιχα σε αυτό που έχεις τώρα. Είναι πέταμα χρημάτων.Το μηχάνημα που έχεις είναι ήδη δυνατό. Θες να δώσεις χρήματα για να πάρεις κάτι πιο αδύναμο? Γιατί?Όπως είπαν τα παιδιά, στην χειρότερη όλων των περιπτώσεων θα αγοράσεις μόνο έναν σκληρό δίσκο και ξεμπέρδεψες!Αν θες οπωσδήποτε να ξοδέψεις λεφτά, καλύτερα να τα δώσεις σε μία κάρτα γραφικών που εκεί θα δεις σηματική διαφορά και στα παιχνίδια που παίζεις.Είναι κρίμα και αμαρτία να δώσεις λεφτά να πας σε άλλο μηχάνημα το οποίο θα είναι πιο αδύναμο, μόνο και μόνο επειδή εμφάνισε ένα πρόβλημα ο δίσκος. Θυμήσου την προηγούμενη φορά που όλοι σου έλεγαν να μην αγοράσεις έτοιμο υπολογιστή και εσύ δεν άκουσες κανέναν και το αγόρασες.Τώρα πάλι όλοι σου λένε να μην φτιάξεις νέο μηχάνημα, θες να μην τους ακούσεις πάλι και σε λίγο καιρό να το μετανιώσεις; 6
selianx Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εκτός του ότι συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά στο κομμάτι της δημιουργίας νέου μηχανήματος εφόσον θα είναι επί της ουσίας downgrade, μήπως όταν τον άνοιξες του άλλαξες θέση στα sata και δε βλέπει το σωστό port σαν boot priority?Αν και φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να τον βρίσκει, επειδή δε ξέρω τι motherboards βάζουν στα pre-builts, δε κοιτάς καλού-κακού αν στο BIOS στις συσκευές SATA σου εμφανίζει το δίσκο πουθένα; Αν ναι, βάλτον 1ο στη λίστα του boot.Επίσης μιας και είχες ανοίξει πριν 10 μέρες θέμα για upgrade στα 10, μπας και μπορείς να bootάρεις από recovery disk/USB να φτιάξεις το boot sector των windows; Ίσως να δημιουργήθηκε πρόβλημα σ' αυτό και γι' αυτό να μη βρίσκει OS να bootάρει. 3
thelos257 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εκτός του ότι συμφωνώ με τα υπόλοιπα παιδιά στο κομμάτι της δημιουργίας νέου μηχανήματος εφόσον θα είναι επί της ουσίας downgrade, μήπως όταν τον άνοιξες του άλλαξες θέση στα sata και δε βλέπει το σωστό port σαν boot priority? Αν και φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να τον βρίσκει, επειδή δε ξέρω τι motherboards βάζουν στα pre-builts, δε κοιτάς καλού-κακού αν στο BIOS στις συσκευές SATA σου εμφανίζει το δίσκο πουθένα; Αν ναι, βάλτον 1ο στη λίστα του boot. Επίσης μιας και είχες ανοίξει πριν 10 μέρες θέμα για upgrade στα 10, μπας και μπορείς να bootάρεις από recovery disk/USB να φτιάξεις το boot sector των windows; Ίσως να δημιουργήθηκε πρόβλημα σ' αυτό και γι' αυτό να μη βρίσκει OS να bootάρει. Φιλε μ το θεμα ξεκινησε απο την πεμπτη το πρωι χωρις να το ανοιξω καν το pc ουτε για καθαρισμο τοσες μερες ενα χρονο που το εχω το προβλημα υπηρχε ηδη δεν πειραξα κατι ουτε στο ΒΙΟΣ ουτε πουθενα. Απλος το ανοιξα και μ το εμφανισε το παραπανω. Και γιατι ειναι κατωτερος ο επεξεργαστης ο i3 7100 ; Δεν τον θελω και για βαριες εργασιες μονο για HandBrake και με ενα ssd δισκο θα ναι μια χαρα αναγνωριστο το νεο μ pc. Θα δω αυριο αν οντος θα το προχωρησω ή θα κατσω στα αβγα μ επειδη ο φιλος που θα με βοηθησει να τον φτιαξουμε του ειπα αν ειναι να του δωσω μεσα το HP All In One μου και να μ το φτιαξει και με 250ευρω απο πανω να κανω ανταλλαγη το HP all in one μου δηλ με το νεο Pc.
selianx Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Γιατί μιλάμε για διπλάσια core/threads στον 4790s με σχεδόν ίδιο single-core performance. SSD βάζεις και στο υπάρχων μηχάνημα, λύνεις και το πρόβλημα σου, και είσαι καλύτερα από την αλλαγή. Η αλλαγή που σκοπεύεις να κάνεις δε στέκει, αυτή είναι η ουσία. Τώρα αν σε τρώει.. τι να σου πούμε εμείς, δικά σου τα χρήματα!Στο BIOS εμφανίζεται ο δίσκος;
thelos257 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 https://postimg.org/gallery/36f9r57kk/72820df3/. Καλημέρα το έχω παραγγείλει ήδη παιδιά με 4ΤΒ δίσκο 250GB SSD υδροψυκτη στο τροφοδοτικό και όλα τα βλέπετε στις παραπάνω εικόνες.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Για ποιό λόγο ανοίγεις θέματα ήθελα να ήξερα βρε αγορίνα μου
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Εγώ δεν καταλαβαίνω το άλλο. Γιατί εφόσον δεν ακούς τις γνώμες των άλλων, ανοίγεις θέματα και ρωτάς; Περίεργα πράγματα..
petran91 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Άλλο ένα θέμα φτάνει στο τέλος του με τον ίδιο τρόπο.Ελπίζω να μη χαλάσει κανένας δίσκος και σε αυτό και μετά μας ενημερώσεις ότι θα πάρεις άλλο υπολογιστή
tanasen01 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Θα δω αυριο αν οντος θα το προχωρησω ή θα κατσω στα αβγα μ επειδη ο φιλος που θα με βοηθησει να τον φτιαξουμε του ειπα αν ειναι να του δωσω μεσα το HP All In One μου και να μ το φτιαξει και με 250ευρω απο πανω να κανω ανταλλαγη το HP all in one μου δηλ με το νεο Pc. Δηλαδή πούλησες το AIO στο "φίλο" σου 250€ με αντάλλαγμα να σου βάλει στο ΗΡ ένα δίσκο 50€ και αγόρασες άλλο ένα pc γύρω στο 500άρικο; Φοβερό.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Είναι σαν να θες να πάρεις καινούριο αυτοκίνητο επειδή σου έσκασαν τα λάστιχα σε αυτό που έχεις τώρα. Είναι πέταμα χρημάτων. Το μηχάνημα που έχεις είναι ήδη δυνατό. Θες να δώσεις χρήματα για να πάρεις κάτι πιο αδύναμο? Γιατί? Το προτείνω ώς την καλύτερη απάντηση για το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις