Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Νομιζω οτι τρολλαρει μαγκες

Καθολου οτι πω το κανω πραξη.

Μακάρι να τρολλάρει. Κρίμα τον 6700 :')

Ποιος ειπε οτι ΔΕΝ θα τον χρεισιμοποιηω και αυτον και λες κριμα στον 6700 ;

Δημοσ.

Θα έμενες χωρίς pc λίγες μέρες μέχρι να γινει η αλλαγή δίσκου κ θεώρησες φυσιολογικό να δώσεις  250-300€ που βγαίνει η σούμα με την τράμπα του aio, σε ένα καινούριο pc.
Ε πώς να το κάνουμε; Σπατάλη είναι!

Δημοσ.

Δεν είπα ότι δε θα το χρησιμοποιείς. Αλλά άμα μου έχεις αυτοκίνητο πίστας και το βγάζεις στο δρόμο, και το αυτοκίνητο για το χωρίο το πας στην πίστα... είναι κρίμα.

Θα είσαι:
i3 7100 - rx 460 - SSD - Υδρόψυξη - Νεό Case
i7 6700 - gt 730 - SSHD - Άγνωστο - Παλιό Case

Καλύτερα να είσαι:
i7 6700 - rx 460 - SSD - Υδρόψυξη - Νεό Case
i3 7100 - gt 730 - SSHD - Άγνωστο - Παλιό Case

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ:
Κρατάς το AIO
i7 6700 - rx480/gtx1060 - SSD - ότι ψύξη θες, ότι case θες.

END OF STORY. Λάθος αγορές, κρίμα το hardware.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είπα ότι δε θα το χρησιμοποιείς. Αλλά άμα μου έχεις αυτοκίνητο πίστας και το βγάζεις στο δρόμο, και το αυτοκίνητο για το χωρίο το πας στην πίστα... είναι κρίμα.

Θα είσαι:

i3 7100 - rx 460 - SSD - Υδρόψυξη - Νεό Case

i7 6700 - gt 730 - SSHD - Άγνωστο - Παλιό Case

Καλύτερα να είσαι:

i7 6700 - rx 460 - SSD - Υδρόψυξη - Νεό Case

i3 7100 - gt 730 - SSHD - Άγνωστο - Παλιό Case

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ:

Κρατάς το AIO

i7 6700 - rx480/gtx1060 - SSD - ότι ψύξη θες, ότι case θες.

END OF STORY. Λάθος αγορές, κρίμα το hardware.

Το ΑΙΟ ηταν με χειροτερα χαρακτηριστικα:

AMD A6 7310 - R4

Δημοσ.

Δεν φαντάζομαι ότι αγόρασες το AIO για τα χαρακτηριστικά του, οπότε δε καταλαβαίνω που στέκει αυτό που λες. Anyway. 

Όπως και να 'χει αυτό που προτείνω με κόκκινα στο μήνυμα που παρέθεσες είναι ένας υπολογιστής πραγματικά ΤΟΥΜΠΑΝΟ για πολλά χρόνια στα 1080p πολύ καλός για 1440p και σου έμενε και το AIO για τις πιο ταπεινές εργασίες, browsing office κλπ, και ίσως και χρήματα στην τσέπη. Τέσπα, αφού θα κάνει τη δουλειά σου το μηχάνημα που πήρες, έστω και αν είναι κακή αγορά, εσύ θα έρθεις την Πέμπτη να μας πεις ότι είναι γρήγορο, οπότε αφου θα είσαι χαρούμενος, σταματάω να ησυχάσουμε όλοι. Άντε καλό δούλευτο, μόνο σε παρακαλώ μη σκοτώσεις τον 6700 σε κανά "φίλο" σου νομίζοντας ότι ο 7100 είναι καλύτερος. 

Δημοσ.

Δεν φαντάζομαι ότι αγόρασες το AIO για τα χαρακτηριστικά του, οπότε δε καταλαβαίνω που στέκει αυτό που λες. Anyway. 

Όπως και να 'χει αυτό που προτείνω με κόκκινα στο μήνυμα που παρέθεσες είναι ένας υπολογιστής πραγματικά ΤΟΥΜΠΑΝΟ για πολλά χρόνια στα 1080p πολύ καλός για 1440p και σου έμενε και το AIO για τις πιο ταπεινές εργασίες, browsing office κλπ, και ίσως και χρήματα στην τσέπη. Τέσπα, αφού θα κάνει τη δουλειά σου το μηχάνημα που πήρες, έστω και αν είναι κακή αγορά, εσύ θα έρθεις την Πέμπτη να μας πεις ότι είναι γρήγορο, οπότε αφου θα είσαι χαρούμενος, σταματάω να ησυχάσουμε όλοι. Άντε καλό δούλευτο, μόνο σε παρακαλώ μη σκοτώσεις τον 6700 σε κανά "φίλο" σου νομίζοντας ότι ο 7100 είναι καλύτερος. 

ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΗΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ Intel core i7 6700 δεν ειμαι τρελος να τον χασω !

Δημοσ.

Κάνετε κουβέντα στα σοβαρά τώρα

ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ i7 6700 και gt 730 ;;;;

Είναι δυνατόν ;;;

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά συν σε όλα τα παιδιά που τα λένε όπως πρέπει και είμαι απόλυτα σύμφωνος, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως το παλικάρι έχει αποφασίσει να πετάξει τα λεφτά του αδίκως ενώ έχει ήδη ένα πολύ καλό μηχάνημα. Σεβαστή η απόφασή του από εμάς, αλλά και εκείνος θαρρώ πως οφείλει να μην ανοίγει θέματα συνέχεια όταν επρόκειτο να κάνει αυτό που πιστεύει μιας και η γνώμη μας είναι άχρηστη, κοινώς άδικο άνοιγμα αφού έχει κατασταλάξει  :-). Καλό πέταγμα χρημάτων και καλό θησαύρισμα σε τέτοια μαγαζάκια τα οποία θέλουν να λέγονται και ειδικοί και να έχουν όνομα, κρίμα ειλικρινά αλλά τι να κάνουμε επιλογές είναι αυτές. Τα παιδιά προσπάθησαν να βοηθήσουν, από εκεί και πέρα καλή συνέχεια με τον i3 7100 ενώ ήδη έχεις μηχάνημα με 6700 που σπέρνει, τα παιδιά προσπαθούν να σε γλυτώσουν από το να πετάξεις άδικα 600 ευρώ αλλά τελικά άδικα κοπιάζουν  :-).

• Like 1
Δημοσ.

Πολλά συν σε όλα τα παιδιά που τα λένε όπως πρέπει και είμαι απόλυτα σύμφωνος, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως το παλικάρι έχει αποφασίσει να πετάξει τα λεφτά του αδίκως ενώ έχει ήδη ένα πολύ καλό μηχάνημα. Σεβαστή η απόφασή του από εμάς, αλλά και εκείνος θαρρώ πως οφείλει να μην ανοίγει θέματα συνέχεια όταν επρόκειτο να κάνει αυτό που πιστεύει μιας και η γνώμη μας είναι άχρηστη, κοινώς άδικο άνοιγμα αφού έχει κατασταλάξει  :-). Καλό πέταγμα χρημάτων και καλό θησαύρισμα σε τέτοια μαγαζάκια τα οποία θέλουν να λέγονται και ειδικοί και να έχουν όνομα, κρίμα ειλικρινά αλλά τι να κάνουμε επιλογές είναι αυτές. Τα παιδιά προσπάθησαν να βοηθήσουν, από εκεί και πέρα καλή συνέχεια με τον i3 7100 ενώ ήδη έχεις μηχάνημα με 6700 που σπέρνει, τα παιδιά προσπαθούν να σε γλυτώσουν από το να πετάξεις άδικα 600 ευρώ αλλά τελικά άδικα κοπιάζουν  :-).

Τα είπες όλα. Αν δεν καταλάβει και τώρα, άστο.. 

Δημοσ.

Καλημερα ωραια πες μου εσυ τοτε ποιο επεξεργαστη να βαλω πανω αν οχι τον i3 7100 ; Να βαλω κανενα i5 ; Πες μ ειμαι περιεργος να ακουσω την δικη σου γνωμη και αποψη. Δεν ειναι ο επεξεργαστης που μετρα αλλα ο SSD που θα ναι στα 6G/s

Δημοσ.

Τον 6700 που έχεις ήδη να βάλεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111ενα!!!!!!111

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα ωραια πες μου εσυ τοτε ποιο επεξεργαστη να βαλω πανω αν οχι τον i3 7100 ;

1. Να βαλω κανενα i5 ; Πες μ ειμαι περιεργος να ακουσω την δικη σου γνωμη και αποψη.

2. Δεν ειναι ο επεξεργαστης που μετρα αλλα ο SSD που θα ναι στα 6G/s

Επειδή έχασα απότομα την μπάλα με το θέμα. Ας σου απαντήσω το εξής:

1. Γιατί να μην βάλεις τον i7 που έχεις ήδη?

2. Ποιος τα λέει αυτά? Όλα περνάνε από τον επεξεργαστή και όχι από τον SSD.

Πάντως, αν έχεις το πρόβλημα που φαίνεται στην πρώτη σελίδα, αν ψάξεις λίγο λύνεται.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...