Προς το περιεχόμενο

Εσωτερική Αρχιτεκτονική και μετα τι.....?


mariannaTz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

 

Αυτό το έτος τελειώνω τις σπουδές μου στο Τει ΑΘήνας εσωτερική Αρχιτεκτονική και Διακόσμηση και σχεδιασμού Αντικειμένων.  Όμως κατά την διάρκεια των σπουδών μου ανακάλυψα ότι θέλω να εμβαθύνω περισσότερο στο κομμάτι της Αρχιτεκτονικής, λόγω γνώσεων αλλά και επειδή μου αρέσει πολύ.

 

Οπότε υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε να δώσω κατατακτήριες στο Πολυτεχνείο είτε να πάω για μεταπτυχιακό στην Αγγλία ή σε κάποια άλλη ευρωπαική χώρα.

Όμως πολύ φοβάμαι ότι ένα απλό μεταπτυχιακό στην Αγγλία δεν θα  μου δώσει τα επαγγελματικά δικαιώματα του Αρχιτέκτονα στην Ελλάδα.

 

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει σχετικά με αυτό το θέμα τι πρέπει να κάνω ή που πρέπει να απευθυνθώ για να έχω μια έγκυρη απάντηση??? 

 

Επίσης, θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος ξέρει  να μου προτείνει πανεπιστήμια στην Αγγλία για αρχιτεκτονική (Bachelor η Master).

 

Ευχαριστώ πολύ !!! :) B)  :-)

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί σε νοιάζουν τόσο τα επαγγελματικά δικαιώματα? Ο κατασκευαστικός κλάδος είναι στα ταρταρα κ ούτε σε μια δεκαετία δεν θα δει ανάπτυξη στην ελλάδα.

 

Απο κει κ πέρα αν θες να δουλέψεις σαν αρχιτέκτονας στο uk πρέπει να σε μέλος του RIBA. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους κλάδους μηχανικών οι αρχιτέκτονες είναι ¨κλειστό" επάγγελμα.  Αν δεις τα περισσότερα πανεπιστήμια  γράφουν αν το μεταπτυχιακό τους ειναι εγκεκριμένο από το ινστιτούτο.  Πρώτα πρέπει να αποφασίσεις τι θες να κάνεις σαν καριέρα ο κατασκευαστικός κλαδος ειναι κατακερματισμένος στο uk.  Μόνο στην ελλάδα υπάρχει το φαινόμενο του μηχανικού να είναι αρχιτέκτονας, δομοστατικός, συγκοινωνιολόγος, τοπογράφος κτλπ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...