theopan Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Πάψε να γράφεις ότι σου κατέβει. Άρχισε να μιλάς καλύτερα στους συνομιλητές σου. Και κόψε τις υποδείξεις. Έγραψα πραγματικά γεγονότα σε αντίθεση με τις δικές σου υποθέσεις (προφανώς απλές υποθέσεις, εφόσον αποδεδειγμένα από δική μου εμπειρία δεν εφαρμόστηκαν και άρα ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ). Η συνεργασία με τράπεζα είναι πλέον ουσιαστικά υποχρεωτική. Αντιθέτως η ύπαρξη τηλεφωνικού αριθμού (είτε κινητού είτε σταθερού) σε καμία περίπτωση δεν είναι. Τελευταία σύναψη σύμβασης με τράπεζα (δεν ήμουν καν από πριν πελάτης δηλαδή) για έκδοση πιστωτικής κάρτας μάλιστα τον 12/2016 στην Attica: ένα λογαριασμό για το σταθερό. Κανένα μπλέξιμο ή απαίτηση σχετικά με το κινητό. Το παραμυθάκι με το αν και τι έχω να φοβηθώ κόφτο. Δικαίωμά μου είναι να μη μοιράζω σαν φεϊγ βολάν διάφορα χαρτιά που με αφορούν. Εσύ αν θες μπορείς να το κάνεις ελεύθερα. Υποδείξεις στους άλλους όμως δεν θα κάνεις για αυτό το θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Τα στάδια της ταυτοποίησης τα ξέρεις ή νομίζεις πως η προσωπική σου εμπειρία είναι ο κανόνας; Τι είδους ταυτοποίηση γίνεται, ανάλογα με το τραπεζικό προϊόν, το γνωρίζεις; Ο ts αναφέρθηκε σε internet banking κι εσύ μιλάς για πιστωτικές και τον αγώνα σου κατά των τραπεζών που σου καταπατούν κατάφορα τα δικαιώματά σου. 2017 έχουμε και θα επαναλάβω : Πάψε να γράφεις ότι σου κατέβει! Όχι γιατί δεν έχεις το δικαίωμα, αλλά θα πάρεις στο λαιμό σου κανένα άλλο. Το τι γινόταν πριν χρόνια είναι άλλη κουβέντα. Κι εγώ χρησιμοποιώ ebanking προ αμνημονεύτων ετών, ακόμα έχω το μαραφετάκι της Εθνικής μέχρι να τα φτύσει κι εγώ δεν έχω δώσει τηλεφωνικούς αριθμούς και πόσα άλλα ζητάνε σήμερα, μα όλα αυτά ήταν κάποτε. Τώρα έχουμε 2017 και θέλουν άλλα πράγματα, το 2020 θα ζητάνε άλλα κ.ο.κ. Ο αριθμός κινητού για το internet banking πρέπει να ταυτοποιηθεί είτε το θέλουμε είτε όχι.
theopan Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Έχω internet banking -όπως ήδη έγραψα νομίζω- σε τρεις τράπεζες: Εθνική, Πειραιώς, Eurobank. Ίσως είχα δώσει λογαριασμό κινητού πολύ παλιά όταν το άνοιγα για πρώτη φορά μόνο και ως αποδεικτικό για τη διεύθυνση, στην τότε Αγροτική πριν καν μετονομαστεί σε ΑΤΕBank (για τόσο παλιά μιλάω, τη νυν Πειραιώς). Στις άλλες 2 δεν έδωσα όταν το πρωτοενεργοποίησα και στις 3 συνολικά δεν έδωσα σε καμία από τις κατα καιρούς "επικαιροποιήσεις" στοιχείων. Το αν και ποιόν "θα πάρω στο λαιμό μου" εγώ, άστο σε εμένα. Εσύ αν είσαι τραπεζικός (υποψιάζομαι, εφόσον "θίγεσαι" τόσο), φρόντισε να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και -ξαναλέω- άσε τις υποδείξεις. 1
banned_acc Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Εγώ άλλαξα τον αριθμό χωρίς να μου ζητήσουν κάποιο έγγραφο ταυτοποίησης. Δήλωσα ένα πακιστανικό αριθμό που έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα