korresop2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλησπερα στην παρεα. Αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μεταφερω χρηματα απο εναν λογαριασμο σε αλλον (Και οι 2 στην εθνικη) απο το pc.
spartak1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Καλησπερα στην παρεα. Αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μεταφερω χρηματα απο εναν λογαριασμο σε αλλον (Και οι 2 στην εθνικη) απο το pc. εχεις ebanking?
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Χωρίς ebanking δεν μπορείς μέσω pc να κάνεις κάτι Πήγαινε αύριο στον κισε της τράπεζας και κάνε την μεταφορά.
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Πες τους οτι θες ebanking κιόλας. Σε 2-3 λεπτά θα έχεις τελειώσει.
Ρεkλα Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Πες τους οτι θες ebanking κιόλας. Σε 2-3 λεπτά θα έχεις τελειώσει. αναλογα που θα πεσεις... ενα υπαλληλος στην εθνικη βαριοταν τοσο, που ζητησε και χαρτι οτι σου ανηκει ο αριθμος κινητου..
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 αναλογα που θα πεσεις... ενα υπαλληλος στην εθνικη βαριοταν τοσο, που ζητησε και χαρτι οτι σου ανηκει ο αριθμος κινητου.. Καλά ναι, υπάρχουν κ αυτοί.
spartak1 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Το χαρτί ότι σου ανήκει ο αριθμός του κινητού μου το ζήτησαν και μένα στην Εθνική. Επίσης το ζήτησαν πρόσφατα στην Πειραιώς σε ανάλογη περίπτωση Επεξ/σία 1 Μαΐου 2017 από spartak1
kostasbm Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 η ταυτοποιηση του αριθμου του κινητου ειναι βασικη τωρα πια
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εγώ τον περασμένο Ιούλιο έφτιαξα πάντως και δεν ζήτησαν χαρτί.. Και ήμουν και σε χωριό εκείνη την περίοδο Παράξενο.
Chrysostomos Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Τώρα θέλει(το έκανα προχθές) Χαρτί για το νούμερο του κινητού,Εκκαθαριστικό εφορίας,Χαρτί μισθοδοσίας(μπορεί να πάει και αργότερα)ταυτότητα.
UsualSuspect__ Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Τώρα θέλει(το έκανα προχθές) Χαρτί για το νούμερο του κινητού,Εκκαθαριστικό εφορίας,Χαρτί μισθοδοσίας(μπορεί να πάει και αργότερα)ταυτότητα. Εμένα μου είχαν ζητήσει βιβλιάριο τράπεζας και το νούμερο του κινητού.
Hapatingo Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Δημοσ. 1 Μαΐου 2017 Εγώ τα περισσότερα τα έβγαλα με υπεύθυνη δήλωση. Και τον αριθμό συμβολαίου το δήλωσα ως καρτοκινητό και ότι ήμουν άνεργος (αν και δεν ήμουν). Γενικά όταν η χαρτούρα είναι τόση πολύ η υπεύθυνη δήλωση είναι η γιατρειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα