pavloa Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλημέρα..στις 8-4-2017 έκανα μια παραγγελία απο ali..στις 27-4-2017 η παραγγελία ακυρώθηκε 2017.04.27 18:35 (GMT-7): Shipment cancelled την ίδια μέρα έστειλα στον πωλητή και μου είπε οτι θα το ξανα στείλει..του έστειλα ξανά αλλά απάντηση δεν πήρα.. σήμερα άνοιξα dispute και μου έστειλε αυτό Dear friend,I am so sad that you open a dispute against us.It really hurt us muchReally sorry that we upload you wrong tracking numbercorrect one 0491...... track in this linkhttp://global.cainiao.com/index.htmit is hot season of international shipping , so the transit exist delaymay you wait it more time ?In this way, may you help us to close the dispute? The aliexpress will hurt us very much refund in dispute ,hurt very much Don't worry, we are always responsible for you.Have a nice day!Yours,Jessica μου έστειλε με φωτο το καρτελάκι με τα στοιχεία αποστολής. να το ακυρώσω ή να περιμένω να το στείλει;;
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αυτό που έκανες παραγγελία είδες τι διαθεσιμότητα έχει; Ήταν άμεσα διαθέσιμο η ήταν pre order; Γιατί έκανες πολλές μέρες καθυστέρηση.
pavloa Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Διαθέσιμο ήταν και είναι... Όταν λες οτι έκανα πολλές μέρες καθυστερηση?
moutsa Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Τα γνωστά κόλπα που με λάθος tracking κτλπ προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο γιατί προφανώς δεν έχουν απόθεμα . Για μένα ρίξε άκυρο και μην ασχοληθείς. eBay και πάλι eBay.
UsualSuspect__ Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Η στιγμή που δεν σου απαντάνε αλλά μόλις κάνεις dispute αλλάζουν τα πράγματα.. Μην ασχοληθείς καν
pavloa Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Οποτε θα το αφήσω έτσι και θα περιμένω να μου επιστρέψουν τα λεφτά..
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Άσε το dispute ως έχει. Πάρε τα λεφτά σου πίσω και ρίξε αρνητική αξιολόγηση στο μαγαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα