Alex-V Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μετα απο υποτιθεμενη βλαβη στα ρουτερ που ειχα απο τον τεχνικο που ηρθε σπιτι, πηγα στην vodafone και αγορασα ενα 20 euro. Μου εδωσαν το zte zxhn h108n. Βρηκα εναν γνωστο στο δρομο και μου ειπε οτι το συγκεκριμενο ειναι για σφαλιαρες. Την εκατσα τημ βαρκα;
prometheas Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ολα τα ρουτερ που δινουν οι πάροχοι στην Ελλάδα ειναι ψιλοάχρηστα αλλά αν δεν εχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις θα κάνεις την δουλειά σου. Αλλά δεν κατάλαβα, το παλαιό ρούτερ που σου χάλασε ηταν δικό σου ή της vodafone ? Γιατί αν ήταν δικό τους έπρεπε να στο αντικαταστήσουν δωρεάν
tartarino Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Έχω το ίδιο ρούτερ zte zxhn h108n, version 2.5 . Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμβέλεια του ασυρματου δικτύου. Δεν έχω κάνει όμως σύγκριση με κάποιο άλλο. Επίσης λένε ότι το συγκεκριμένο ρούτερ δεν πιάνει τις καλύτερες ταχύτητες ADSL σε σύγκριση με άλλα καλά ρούτερ. Πάλι δεν έχω κάνει κάποια σύγκριση ο ίδιος. Μπορείς να κάνεις μια χάρη και να αναφέρεις έστω σε pm τους κωδικούς πρόσβασης root που έχει από τη μάνα του; Μη φοβάσαι, άλλωστε κι εσύ θα τους αλλάξεις και θα κλειδώσεις το δίκτυό σου με δικούς σου κωδικούς. Με ενδιαφέρει τους κωδικούς που έχει μαμίσιους γιατί το δικό μου το έχω χρησιδάνειο και είναι κλειδωμένες πολλές λειτουργίες που θα ήθελα να το ξεκλειδώσω και δεν μπορώ γιατί δεν μου δώσανε τους κωδικούς root. Πιθανότατα έχουμε ίδιους κωδικούς root και επειδή το έχω χρησιδάνειο, μου το έχουν κλειδωμένο στα μισά μενού και από την εταιρεία ρυθμίζουν αυτοί τα υπόλοιπα.
Alex-V Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Εχω 2 router της forthnet. Ενα thomson και ενα technicolor. Ημουν με το technicolor και αρχισαν μετα απο κτ μηνες τα προβληματα. Ηρθς τεχνικος εκανε μετρησεις και βρηκε οτι φταιει το ρουτερ. Οκ λεω. Εβαλα επανω το thomson. Παλι τα ιδια. Μου φαινεται σχεδον απιθανο να φταινε αυτα. Και πηγα ετσι για το γαμωτο και αγορασα δικο τους. Ωχ τετοια λεγε μου. Και συνδεομαι ασυρματα στο σπιτι. Δυστυχως υους κωδικους δεν τους εχω ψαξει ακομη διοτι πριν 2 ωρες το πηρα.
tartarino Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δυστυχώς έχω τη Version 2.5 για την οποία δεν έχω δει κάπου ανεβασμένους τους κωδικούς. Υπάρχει κι αυτό το θέμα παλιότερα. http://www.insomnia.gr/topic/609855-%CE%BA%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-root-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-zte-zxhn-h108n-v-25/ Για τη Version 2.3 έχουν γράψει τους κωδικούς root. Αλλά στην 2.5 δεν παίζουν οι συγκεκριμένοι κωδικοί. Αν κάποιο παλικάρι έχει την καλοσύνη, έστω σε pm.
rfc Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Για ανεβασε εδω το bin αρχειο του ρουτερ μηπως και στα βρω.
tartarino Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αν εννοείς αυτό Σώζεις το αρχείο ρυθμίσεων και το ανοίγεις με το RouterPassView. Θα βρεις το username και το password σε μορφή Ascii, ανάμεσα στο κατεβατό της δεξιάς στήλης. το έχω δοκιμάσει και δεν έπαιξε. Γενικά πολύς κόσμος έχει ταλαιπωρηθεί με τη Version 2.5 και για αυτό ψάχνουμε τους κωδικούς root. Δυστυχώς μόνο για τη Version 2.3 κυκλοφορούν οι κωδικοί για ZTE ZXHN H108N v2.3 (HOL) Κώδικας: User="root"Pass="ZTE$Extra,Opti0ns1234$%" και αν θέλει κάποιος που το έχει αγορασμένο, ας ποστάρει και για τη Version 2.5
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μετα απο υποτιθεμενη βλαβη στα ρουτερ που ειχα απο τον τεχνικο που ηρθε σπιτι, πηγα στην vodafone και αγορασα ενα 20 euro. Μου εδωσαν το zte zxhn h108n. Βρηκα εναν γνωστο στο δρομο και μου ειπε οτι το συγκεκριμενο ειναι για σφαλιαρες. Την εκατσα τημ βαρκα; ουτε 5 δεν θα εδινα για αυτο.επισης να φταιει και το thomson και το technicolor το θεωρω δυσκολο.το συγκεκριμενο ναι μην περιμενεις κατι τρελο.τι προβληματα ειχες και τα εχεις ακομα και με το Thomson και με το technicolor και με το zte?
Alex-V Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Το περιμενα οτι θα ειναι μουφαριο το router. Με το technicolor ετρωγε σκαλωματα ο συγχρονισμος. Μια ημουν στα 8mbps...μια στα 1mbps. Με το thomson, οταν ημουν μεσα στο δωματιο, εμπαινα απτο κινητο και μια με πεταγε το ιντερνετ σε δευτερολεπτα και μια ξαναεμπαινε. (πραγμα το οποιο με το technicolor δεν το παθαινα). Με το zte τωρα. Η αληθεια ειναι οτι μεσα στο δωματιο, στον σταθερο υπολογιστη που τον εχω ασυρματα, παει σφαιρα. 2-3 φορες μου εχει κανει λιγα κουλα. 2 φορες κοπηκε τελειως το ιντερνετ (κοκκινο λαμπακι για 5 λεπτα) και αλλες 2 φορες οτι παθαινα με τα αλλα. 1mbps-8 mbps Εν ολιγοις, με το zte δεν ειναι τοσο εντονα τα προβληματα. Αλλα μια στο τοσο θα φαει σκαλωμα με τον συγχρονισμο και αυτο. Στο ασυρματο παντως δεν μου εχει δημιουργησει θεμα προς το παρον.
Alex-V Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μια ερωτηση. Μου εδωσε ενα φιλαρακι ενα αχρησιμοποιητο zte zxhn h108nS. Ειναι καπως καλυτερο, η ειναι και αυτο για σφαλιαρες? Εχει εξωτερικη κεραια αυτο. Παντως ολα ενταξει με το ιντερνετ προς το παρον. UPDATE. Ειδα και αυτο οτι ειναι χαλια. Οποτε μενω με της vodafone το zte αφου ειναι ιδια.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 εφόσον είναι πρόβλημα της γραμμής(αυτά τα 1-8Mbps) όποιο και να βάλεις πάνω δεν θα αλλάξει το βιολί. αν έχεις κάποιον φίλο ηλεκτρολόγο πες του να έρθει να κάνει μια σωστή μέτρηση,η αν ξέρεις εσύ απο τον κατανεμητή της οικίας μέχρι την τηλεφωνική σου πρίζα. εχω το technicolor 5136 που δίνει η forthnet,τρομερά σταθερό στον συγχρονισμό.ανα 1-3 μέρες έχω 1 αποσύνδεση αλλα πιστεύω ειναι λόγο περιοχής μιας και έχουμε γεμίσει συνδέσεις.
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Το περιμενα οτι θα ειναι μουφαριο το router. Με το technicolor ετρωγε σκαλωματα ο συγχρονισμος. Μια ημουν στα 8mbps...μια στα 1mbps. Με το thomson, οταν ημουν μεσα στο δωματιο, εμπαινα απτο κινητο και μια με πεταγε το ιντερνετ σε δευτερολεπτα και μια ξαναεμπαινε. (πραγμα το οποιο με το technicolor δεν το παθαινα). Με το zte τωρα. Η αληθεια ειναι οτι μεσα στο δωματιο, στον σταθερο υπολογιστη που τον εχω ασυρματα, παει σφαιρα. 2-3 φορες μου εχει κανει λιγα κουλα. 2 φορες κοπηκε τελειως το ιντερνετ (κοκκινο λαμπακι για 5 λεπτα) και αλλες 2 φορες οτι παθαινα με τα αλλα. 1mbps-8 mbps Εν ολιγοις, με το zte δεν ειναι τοσο εντονα τα προβληματα. Αλλα μια στο τοσο θα φαει σκαλωμα με τον συγχρονισμο και αυτο. Στο ασυρματο παντως δεν μου εχει δημιουργησει θεμα προς το παρον. τα σκαλωματα με το συγχρονισμο μπορει να ειναι και θεμα γραμμης αλλα τυπικα θα εκανα και Firmware update. με το thomson θα δοκιμαζα αλλο καναλι στο ασυρματο και παλι Firmware update.αν κανει και το zte τα ιδια ισως ειναι θεμα γραμμης αφου πεφτει το ιντερνετ και αλλαζει ο συγχρονισμος ή κατι παει στραβα μεσα στο σπιτι σου πχ να μην εχει φιλτρο ενα \τηλεφωνο ή καποιος συναγερμος ή να εχει χαλασει καποιο φιλτρο. Μια ερωτηση. Μου εδωσε ενα φιλαρακι ενα αχρησιμοποιητο zte zxhn h108nS. Ειναι καπως καλυτερο, η ειναι και αυτο για σφαλιαρες? Εχει εξωτερικη κεραια αυτο. Παντως ολα ενταξει με το ιντερνετ προς το παρον. UPDATE. Ειδα και αυτο οτι ειναι χαλια. Οποτε μενω με της vodafone το zte αφου ειναι ιδια. χαλια και αυτο.zte και καλο δυσκολο.λιγο καλυτερα ειναι τα vdsl zte. εφόσον είναι πρόβλημα της γραμμής(αυτά τα 1-8Mbps) όποιο και να βάλεις πάνω δεν θα αλλάξει το βιολί. αν έχεις κάποιον φίλο ηλεκτρολόγο πες του να έρθει να κάνει μια σωστή μέτρηση,η αν ξέρεις εσύ απο τον κατανεμητή της οικίας μέχρι την τηλεφωνική σου πρίζα. εχω το technicolor 5136 που δίνει η forthnet,τρομερά σταθερό στον συγχρονισμό.ανα 1-3 μέρες έχω 1 αποσύνδεση αλλα πιστεύω ειναι λόγο περιοχής μιας και έχουμε γεμίσει συνδέσεις. δεν ειναι παντα θεμα συνδεσεων αλλα πιο πολυ μπορει να ειναι και μικρη ασταθεια του χαλκου ειδικα σε οριακα Margin.καποιες φορες βεβαια ειναι και θεμα crosstalk
Alex-V Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλησπερα. Σας ευχαριστω ολους. Περα απο την πλακα, απο τοτε που εβαλα το zte, δεν εχω κανενα παραπονο. Μεσα στο δωματιο τερμα σημα στο κινητο και στο pc και δεν εχει κανει καποιο παραξενο η γραμμη. Και ας ειναι μαπα σαν router Αλλα ακομη με παραξενευει. Να χαλασε και το technicolor και το thomson. Ολα καλα παντως τωρα.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 για ενα δωματιο δεν θα εχεις θεμα στην καλυψη.γενικως αφου παιζει κρατησε το απλα εχε σε μια ακρη του μυαλου σου αν εχεις τιποτα παρατραγουδα οτι μπορει να ειναι το zte το προβλημα σε μελλοντικα προβληματα.τωρα αν και το technicolor εχει θεμα με το sync και το thomson εχει θεμα με το wifi να σε πεταει θελει τεστς για να το δουμε.μπορει για το wifi να εκανες αλλαγη καναλιου και να επαιζε.επισης για το thomson εχουν βγει και firmware update.ειδικα αμα ειχες το 585 v7 κανα παλιο Firmware ε ναι δεν ειναι οτι καλυτερο.απλα ορεξη να εχεις να το ψαξεις θελει για να δεις αν ειναι χαλασμενα ή κατι αλλο.
Alex-V Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Λοιπον. Pouline τα φωτα σου για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Προς το παρον εμεινα με το zte. Εχω ενα προβλημα. Ειναι επανω του ασυρματα συνδεμενα 2 κινητα android και 2 υπολογιστες. Ενας σταθερος και ενα netbook. Windows 7 και οι 2 τους. Χτυπαω γραμμη γυρω στα 8κατι mbps. Τι παθαινω τωρα. Περασα μια διανομη linux στον σταθερο και με το που το περασα, συρθηκε ολο το ιντερνετ σε ολες τις συσκευες. Κατεβηκα στα 2mpbs. Με το που σβηνω τον υπολογιστη, επανηρθε επιτοπου στα 8! Να σημειωσω. Δεν κατεβαζε τιποτα κανενας υπολογιστης ουτε τα κινητα. Και ακριβως το ιδιο προβλημα το παρατηρησα τωρα με κατι λαπτοπ που φτιαχνω με windows 10 που και αυτα δεν κατεβαζουνε κατι. Ουτε ενημερωσεις. Τα νευρα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις