aparadektos7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω τον 4790k πάνω σε μια mobo Asus Maximus VII Hero και σκέφτομαι να τον αναβαθμίσω σε 7700k και Asus Rog Strix Z270F η διαφορά που θα δώσω είναι κάπου στα 250 ευρώ. Αξίζει να κάνω αυτήν την αναβάθμιση; διότι έχω ακούσει ότι δεν έχουν και τις τρελές διαφορές πέρα ότι υποστηρίζει ddr4. Περιμένω τις γνώμες σας.
BabisTs Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Κάτσε όπως είσαι και φίλα τα 250 ευρώ.......μηδαμινές διαφορές για τέτοια αναβάθμιση και δεν θα δείς ούτε το 1 ευρώ (πόσο μάλλον 250 ευρώ) που θα δώσεις σε παραπάνω απόδοση δια γυμνού οφθαλμού! 5
Dantε Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Και εγω δε βλεπω ιδιαιτερο λογο να το κανεις. Βεβαια αν θες καθαρα gaming και εχεις και καρτα τουμπανο τοτε προχωρα.
aparadektos7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αυτό σκέφτομαι και γω να κάνω νομίζω ότι θα δώσω τσάμπα λεφτά. Καλύτερα να πάρω μια υδρόψυξη και να κάνω ένα overclocking στον επεξεργαστή. Κάρτα έχω την MSI GTX 970
BabisTs Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Και εγω δε βλεπω ιδιαιτερο λογο να το κανεις. Βεβαια αν θες καθαρα gaming και εχεις και καρτα τουμπανο τοτε προχωρα. Ποια ακριβώς κάρτα δεν σηκώνει ο 4790Κ?Εδώ σηκώνει άνετα το sli (το τερματίζει άνετα) που έχω που βρίσκεται παραπάνω σε απόδοση από την ταχύτερη μονοπύρηνη κάρτα αυτήν την στιγμή (titan xp) . Αυτό σκέφτομαι και γω να κάνω νομίζω ότι θα δώσω τσάμπα λεφτά. Καλύτερα να πάρω μια υδρόψυξη και να κάνω ένα overclocking στον επεξεργαστή. Κάρτα έχω την MSI GTX 970 Από 4790Κ κάθεσαι όπως είσαι (για κανέναν λόγο δεν αξίζει η μετάβαση σε 7700Κ) ή αλλιώς πας σε ryzen λύση 6c ή 8c . 4
Iamthagod Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Αυτό σκέφτομαι και γω να κάνω νομίζω ότι θα δώσω τσάμπα λεφτά. Καλύτερα να πάρω μια υδρόψυξη και να κάνω ένα overclocking στον επεξεργαστή. Κάρτα έχω την MSI GTX 970 Έχω ακριβώς το σύστημα που έχεις και εσύ και αποφάσισα να προχωρήσω σε αναβάθμιση του χρόνου. Όπως είπαν και οι προηγούμενοι δεν πρόκειται να δεις μεγάλες διαφορές την παρούσα στιγμή. Εγώ αποφάσισα να αναβαθμίσω όλο το σύστημα του χρόνου ώστε να βγουν οι νέες κάρτες Volta και αντίστοιχα της amd αν και το κόβω να πηγαίνω προς nvidia μεριά, τα ryzen συστήματα θα έχουν ωριμάσει από άποψη stability και θα μπορούμε να αξιολογήσουμε καλύτερα το perf σε σχέση με τα intel based. Επίσης νομίζω ακόμα και με 1080ti δε θα έχεις cpu bottleneck, οπότε τζάμπα τα χρήματα, κράτα τα για του χρόνου
aparadektos7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ παιδιά όλους.Θα κάτσω με τον 4790κ και του χρόνου θα κοιτάξω και για Ryzen όπου ακούω πολύ καλά σχόλια από όλους
Dantε Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ποια ακριβώς κάρτα δεν σηκώνει ο 4790Κ?Εδώ σηκώνει άνετα το sli (το τερματίζει άνετα) που έχω που βρίσκεται παραπάνω σε απόδοση από την ταχύτερη μονοπύρηνη κάρτα αυτήν την στιγμή (titan xp) . Από 4790Κ κάθεσαι όπως είσαι (για κανέναν λόγο δεν αξίζει η μετάβαση σε 7700Κ) ή αλλιώς πας σε ryzen λύση 6c ή 8c . Δεν ειπα οτι δε τραβαει με καποια καρτα. Αλλα εαν ειχε τα λεφτα για να τα χαλασει και ειχε καμια 1080 ,θα κερδιζε fps σιγουρα. Τωρα το αν θα αξιζε τα χρηματα,αυτος ξερει.Αλλα με την 970,σιγουρα αξιζει να αλλαξει καρτα πρωτα.
Constantine.Ko Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Από 3770κ @4.9Ghz σε 7700κ @4.4Ghz δεν υπήρχε διακριτή διαφορά... μόνο στην τσέπη.. βέβαια στο επόμενο καθάρισμα θα γίνει delid το 7700κ και θα παίξουμε στα 5.0ghz , εκεί πιστεύω πως όντως θα φανεί βελτίωση.
Dr_73 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Από 970 σε 1070 όμως, στο ίδιο pc , θα κάνει μεγάλη διαφορά! 1
stefanos9 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω τον 4790k πάνω σε μια mobo Asus Maximus VII Hero και σκέφτομαι να τον αναβαθμίσω σε 7700k και Asus Rog Strix Z270F η διαφορά που θα δώσω είναι κάπου στα 250 ευρώ. Αξίζει να κάνω αυτήν την αναβάθμιση; διότι έχω ακούσει ότι δεν έχουν και τις τρελές διαφορές πέρα ότι υποστηρίζει ddr4. Περιμένω τις γνώμες σας. Επειδή είμαι σχεδόν στα ιδια με σενα και το εχω ψαξει αναλυτικα, δεν αξιζει και πολύ, αλλα whatever ... παραμενει ότι γρηγοροτερο υπαρχει σε single thread, αλλα οι Devil's Canyon είναι κοντα από πισω του... Πρεπει να τον εχεις στα 5GHz και θα δεις λιγο παραπανω IPC...
Dantε Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Οντως αν δεν εχει δοκιμασει oc,θα επρεπε. Αυτη τη στιγμη τον 4690 τον εχω στα 4,2 με καρφωτη μαμα ταση.Ετσι απλα δηλαδη ενα +10% πανω και παιζω σε ipc oced ryzen.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα