Giwrikas_Rab Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιχτουρες μου. Μια ερωτηση για συσκευη Xiaomi 4x, αυτο σημαινει οτι μπορω να περασω Ελληνικη Rom για 800αρα μπαντα ή όχι; Ειμαι ψιλοασχετος οποτε σορυ αν φαινεται γελοια η ερωτηση..
billiboo Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιχτουρες μου. Μια ερωτηση για συσκευη Xiaomi 4x, αυτο σημαινει οτι μπορω να περασω Ελληνικη Rom για 800αρα μπαντα ή όχι; Ειμαι ψιλοασχετος οποτε σορυ αν φαινεται γελοια η ερωτηση.. το εαν θα εχει 800 μπαντα δεν εχει να κανει με την rom αλλα με το hardwear αν δεν κανω λαθος.
Giwrikas_Rab Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μαλλον εχεις δικιο, η Rom ειναι μονο για το interface αν εχω καταλαβει σωστα και την γλωσσα
billiboo Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μαλλον εχεις δικιο, η Rom ειναι μονο για το interface αν εχω καταλαβει σωστα και την γλωσσα rom ειναι το λογισμικο σαν τα windows στο πισι φαντασου το 1
alexzzz Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Όχι δεν έχει να κάνει με το software αλλά με το hardware η 800άρα μπάντα 1
Giwrikas_Rab Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Οκ ευχαριστω για τις απαντησεις! Μπορειτε να το κλεισετε εαν θελετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα