Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα  ειχα κανει ενα post ποιο παλια για μια αναβαθμισει στο pc μου ομως αποφασισα να το πουλησω και να κανω ενα καινουργιο pc build (απο περιφερειακα και οθονη ειμαστε comple) 

-τα κοματια θα τα παρω μολις γυρισω απο season μεσα οκτωβριου

-τα πραγματα δεν θελω να τα παρω απο ενα συγκεκριμενο καταστημα γιατι το build θα το κανω μονος μου

-καρτα γραφικων ειμαι αναμεσα στιν 480 και 580 8gb παντα τις MSI η στη xfx rx 480 8gb triple X edition που εχω διαβασει καλα σχολια σε θεμα αποδοσης.

-το pc βγαινει καπου στα 950 αλλα αμα ψαξω και παρω τα parts τον καταλληλο μηνα και απο ψαγμενα καταστηματα ισως παει και λιγοτερο.

-Δεν θελω να παει πανω απο 1κ ευρο

-θα ειναι για gaming kai streaming

post-434829-0-98236000-1493771202_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πρώτον οι επιλογές σου μητρικής/επεξεργαστή (και RAM) δεν είναι καλές, μιλάμε για ένα ένα socket αρκετά παλιό πια, που έχει ξεπεραστεί. Δεύτερον, μιλάμε για PC που θα στηθεί τον Οκτώβριο και μετά -απ' ότι κατάλαβα-, συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να το ψάχνεις απο τώρα τα κομμάτια γιατί τότε θα υπάρχουν άλλες διαθεσιμότητες και άλλες τιμές. Καλύτερα να επιστρέψεις στο θέμα εκεί κοντά.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα  ειχα κανει ενα post ποιο παλια για μια αναβαθμισει στο pc μου ομως αποφασισα να το πουλησω και να κανω ενα καινουργιο pc build (απο περιφερειακα και οθονη ειμαστε comple) 

-τα κοματια θα τα παρω μολις γυρισω απο season μεσα οκτωβριου

-τα πραγματα δεν θελω να τα παρω απο ενα συγκεκριμενο καταστημα γιατι το build θα το κανω μονος μου

-καρτα γραφικων ειμαι αναμεσα στιν 480 και 580 8gb παντα τις MSI η στη xfx rx 480 8gb triple X edition που εχω διαβασει καλα σχολια σε θεμα αποδοσης.

-το pc βγαινει καπου στα 950 αλλα αμα ψαξω και παρω τα parts τον καταλληλο μηνα και απο ψαγμενα καταστηματα ισως παει και λιγοτερο.

-Δεν θελω να παει πανω απο 1κ ευρο

-θα ειναι για gaming kai streaming

Επεξεργαστή  AMD RYZEN R5 1600

Μητρική GIGABYTE AB350 GAMING 3 ή ASROCK AB350M PRO 4

Μνήμες  Κάτι σε 16GB DDR4 3000 ή 3200Mhz θα έλεγα αν μπορείς !

Κουτί κάποιο Phanteks Eclipse P400

Τροφοδοτικό έναν XFX XT 500 ή ένα EVGA 600Watt .

SSD θα κοιτούσα σε M2 NVME 250GB .

--------------------------------------------------------------------------

Eως την στιγμή της αγοράς, υπάρχει περίπτωση

στην ίδια τιμή να βάζεις AMD RYZEN R7 1700/X

και κάτι καλύτερο από RX 580, ίσως την μικρή VEGA που θα έρθει ή κάποια 1070 της Nvidia.

Με τα CPU που σου γράφω, η υδρόψυξη είναι πεταμένα χρήματα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τα Info θα επανελθω στο θεμα μολις γυρισω απο season που ισως να παιζουν και αλλες τιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...