voltmod Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities, που πολύ σπάνια πέφτει έξω στις εκτιμήσεις του για επερχόμενα προϊόντα της Apple, ισχυρίζεται ότι η Αμερικάνικη εταιρεία πρόκειται να ανακοινώσει στο επερχόμενο WorldWide Developer Conference στις αρχές Ιουνίου, το “πρώτο της προϊόν Τεχνητής Νοημοσύνης για το σπίτι”. Το έξυπνο ηχείο της Apple που θα διαθέτει για καρδιά την ψηφιακή βοηθό Siri, πρόκειται να ανταγωνιστεί άλλα παρόμοιας φιλοσοφίας προϊόντα όπως είναι εκείνα της σειράς Amazon Echo, το Google Home ή το ηχείο των Microsoft και Harman Kardon που ενσωματώνει την Cortana. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο ηχείο της Apple θα προσφέρει “εξαιρετικό” ήχο, αποτελώντας μία “premium” εναλλακτική λύση στο ηχείο Amazon Echo, με subwoofer και επτά tweeters. Επίσης θα ενσωματώνει ένα νέο, ισχυρό επεξεργαστή –ισχυρότερα από τους A8 και Α9- και βεβαίως θα προσφέρει integration με άλλες συσκευές της Apple. Αν και η Apple όπως είπαμε θα ανακοινώσει σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo το νέο ηχείο στο WWDC, θα περάσει καιρός ωσότου οι φίλοι της Apple θα είναι σε θέση να αγοράσουν κάποιο. Έτσι, ενδέχεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Και αυτό οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι η Apple υπολογίζει ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα ωσότου οι developers ξεκινήσουν να δημιουργούν “δυνατότητες” για το ηχείο –όπως είναι τα “skills” στο Amazon Echo. Site: Engadget
iznodur Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Η Apple έχει πεθάνει αν δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι 3
Fotis13 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Η Apple έχει πεθάνει αν δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι Για πες? 16
Haldol Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Η Amazon τι έχει να πει γι αυτό; Ακούγεται ιδανικός συνδυασμός με HomeKit. Η Apple σιγά-σιγά προσπαθεί να μπει σε κάθε τομέα (εργασία, επικοινωνία, διασκέδαση, αυτοκίνηση και σπίτι) και να προσφέρει μία ενιαία "all things Apple-y" εμπειρία. Αν και δε με πείθει σε κάθε τομέα, θέλω να δω ποια θα είναι η εικόνα του ολοκληρωμένου οικοσυστήματος μετά από 5-6 χρόνια. 2
dark_projection Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 εγω θα πω αυτο που καταλαβαινουν οι παντες ,η apple οχι μονο ακολουθει τις εξελιξεις πλεον αλλα το κανει κ τελευταια κ καταιδρωμενη το μονο που της εχει μεινει ειναι το χαιλικι που πουλαει γι οσους ενδιαφερονται για κατι τετοιο 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 εγω θα πω αυτο που καταλαβαινουν οι παντες ,η apple οχι μονο ακολουθει τις εξελιξεις πλεον αλλα το κανει κ τελευταια κ καταιδρωμενη το μονο που της εχει μεινει ειναι το χαιλικι που πουλαει γι οσους ενδιαφερονται για κατι τετοιο Υπάρχουμε κι εμείς που έχουμε επενδύσει πάνω στο homekit και θέλουμε κάτι από την apple και όχι από την amazon/google. Κάποιος που δεν ενδιαφέρεται ή χρησιμοποιεί άλλα πρότυπα, μπορεί να κοιτάξει αλλού! 3
Runner25 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 εγω θα πω αυτο που καταλαβαινουν οι παντες ,η apple οχι μονο ακολουθει τις εξελιξεις πλεον αλλα το κανει κ τελευταια κ καταιδρωμενη το μονο που της εχει μεινει ειναι το χαιλικι που πουλαει γι οσους ενδιαφερονται για κατι τετοιο εξηγησε μου γιατι ειναι χαιλικι το οτι πηρα εγω,ενας απο τους πολλους, τι νομιζεις οτι ειμαι λεφτας η οτι οπου παω βγαζω το iphone πανω στο τραπεζι ο αλλος ελεγε ριχνει γκομενα με iphone αυτο αν μου το κανει καποιος μπροστα μου του δινω το 6πλας μου 1
xariscris Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Πολυ σωστά Ειναι αξιόπιστη σε κάποιους τομείς αλλα ειναι για τα μπάζα . Η Huawei μπαίνει πολυ δυνατά ..! 1
dark_projection Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Υπάρχουμε κι εμείς που έχουμε επενδύσει πάνω στο homekit και θέλουμε κάτι από την apple και όχι από την amazon/google. Κάποιος που δεν ενδιαφέρεται ή χρησιμοποιεί άλλα πρότυπα, μπορεί να κοιτάξει αλλού! ok αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι το προιον το σκεφτηκαν το υλοποιησαν κ το προωθησαν στην αγορα αλλοι κ κυριως οτι η apple το κανει τελευταια απο τους μεγαλους κατασκευαστες 1
Federer Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Αυτό το ηχείο θα αποτελέσει την ταφόπλακα της Apple...τα οικονομικά της εταιρίας πάνε απ το κακό στο χειρότερο, το ρευστό είναι είδος προς εξαφάνιση, οι πωλήσεις είναι στον πάτο και πάει και μου ανοίγεται και μου βγάζει ηχεία Siri και πράσινα άλογα! Βγάλε ρε Apple ένα Android 5,5αρι ΤΟΥΜΠΑΝΟ με Snapdragon 835 8gb RAM στα 350€ να δείς άσπρη μέρα! Απλά πράγματα ρε παιδιά αλλα μυαλό δε βάζουν...α ρε Jobs λείπεις... 11
ospithas Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Εχω μηνει στο σχολιο ´´´´´ η apple εχει πεθανει εαν δεν το εχετε παρει χαμπαρι ´´´´. Για πες ρε αδελφε :) 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ok αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι το προιον το σκεφτηκαν το υλοποιησαν κ το προωθησαν στην αγορα αλλοι κ κυριως οτι η apple το κανει τελευταια απο τους μεγαλους κατασκευαστες Δεν είναι ίδιες συσκευές ούτε υπηρεσίες για να μπορέσεις να τις συγκρίνεις άμεσα. Άσε που για την ώρα στη χώρα μας δεν μπορούμε να έχουμε full υπηρεσίες ούτε από το echo, ούτε και απο το Google home... Και ούτε απο τη siri προφανώς. Τουλάχιστον το home kit λειτουργεί σωστά και έχω έλεγχο όλων των συσκευών στο σπίτι.
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ok αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι το προιον το σκεφτηκαν το υλοποιησαν κ το προωθησαν στην αγορα αλλοι κ κυριως οτι η apple το κανει τελευταια απο τους μεγαλους κατασκευαστες Δεν καταλαβαίνω. Γιατί θα έπρεπε να το κάνει πρώτη? Θα λειτουργούσε καλύτερα το προιόν αν έβγαινε πριν από τους υπόλοιπους? Ή μήπως θα είναι ελλατωματικό επειδή κυκλοφορεί τελευταίο? Έπειτα τι θα πει ότι το σκέφτηκαν και το υλοποιήσαν πρώτα άλλοι? Χαίρω πολύ και το αυτοκίνητο το σκέφτηκε και το υλοποίησε πρώτος ο Karl Benz και μετά ακολούθησαν οι άλλοι. Τι σημασία έχει αυτό? 2
D.Luffy Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Η Apple έχει πεθάνει αν δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι Εννοείται αυτό. Το ξέρουμε εδώ και μια δεκαετία περίπου. Μιλάμε για ξεχασμένη και πτωχευμένη εταιρία... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα