Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασα σημερα κατι Gucci γυαλια και μου αρεσαν αρκετα, αλλα η τιμη ακομα και μετα την εκπτωση ηταν λιγο τσιμπημενη, στα 340 ευρω.

Το μοντελο ειναι το εξης :  Gucci GG0010S και συγκεκριμενα το 006 polarized. Εχω βρει καποια site που το εχουν αρκετα φθηνα, αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα..

Αυτο βρωμαει απο μακρια..

Τωρα αυτο φαινεται σοβαρο site, αλλα δε ξερω αν ειναι polarized ο φακος. Θα παρω τηλεφωνο αυριο να ρωτησω.

Απο ebay φοβαμαι να τα αγορασω.

Απο john levis μαζι με τα μεταφορικα μου βγαινει κοντα στα 310 ευρω.

Δημοσ.

Αγόρασε από jonh levis στα 310€ με μεταφορικά και είσαι οκ

Γλυτώνεις 30€ σε σχέση το αρχικό 340€ με έκπτωση που βρήκες.

30 ευρω αλλα χανεις aftersale support για γυαλια ηλιου κιολας? 3-4 φορες να εχεις την ανεση να πας στο εδω μαγαζι για οτιδηποτε προκυψει και τα εβγαλες..
Δημοσ.

να τρεξει η επίστρωση στο γυαλι;; το εχω παθει σε Polarised ray ban στους 11 μηνες και πηγα και τα εκαναν αμεση αντικατασταση

Δημοσ.

Δοκιμασα σημερα κατι Gucci γυαλια και μου αρεσαν αρκετα, αλλα η τιμη ακομα και μετα την εκπτωση ηταν λιγο τσιμπημενη, στα 340 ευρω.

Το μοντελο ειναι το εξης :  Gucci GG0010S και συγκεκριμενα το 006 polarized. Εχω βρει καποια site που το εχουν αρκετα φθηνα, αλλα δε ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστα..

Δεν μου φαίνεται να βρωμάει γιατί σε άλλα μοντέλα/μάρκες οι τιμές του είναι λογικές. Θα σου έλεγα πάντως -εφόσον ψάχνεις και polarized- να κοιτάξεις κάποιο Maui Jim. Όποιος δοκιμάζει τέτοια δεν μπορεί να ξαναφορέσει άλλη μάρκα... Ας μη συζητήσω καν για after sales service (το οποίο δεν εξαρτάται και από ποιό μαγαζί τα αγόρασες). Έχασα πέρυσι τη σκληρή θήκη τους, έστειλα ένα e-mail στη μητρική εταιρεία να ρωτήσω αν υπάρχει για αγορά και πόσο κάνει και σε 5 ημέρες την παρέλαβα ταχυδρομικά από τον αντιπρόσωπό τους στην Ιταλία δωρεάν.

Δημοσ.

Να φυγει βιδακι και να θες ιδιο, κατι με φακους, να θελουν σφιξιμο κ.ο.κ.

Αυτά τα ψιλοπραγματα στα κάνουν δωρεαν σε μαγαζιά με οπτικά.

Όπως στα ρολογαδικα είναι να σου αλλάξουν μπαταρία κτλπ

Αυτά τα ψιλά είναι free

Δημοσ.

Αυτά τα ψιλοπραγματα στα κάνουν δωρεαν σε μαγαζιά με οπτικά.

Όπως στα ρολογαδικα είναι να σου αλλάξουν μπαταρία κτλπ

Αυτά τα ψιλά είναι free

Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος γι αυτο αμα μπεις σε τυχαιο μαγαζι τεσπα στα περισσοτερα συνοικιακα μαγαζια με οπτικα αναπτυσσεις μια πελατειακη σχεση που σημαινει εκπτωση, εγω εκει που παω θα του ελεγα στα ισια τα βρηκα 30 πιο κατω δωστα μου τοσο και συ. Και πχ μετα στο επομενο ζευγαρι μυωπιας θα κοψει και κει κ.ο.κ. Personal experience αυτο βεβαια
Δημοσ.

Για τα συγκεκριμένα γυαλιά μέχρι 150 ευρώ είναι υπεραρκετά ούτε ευρώ παραπάνω.

Φιλε ειναι gucci polarized. Και νομιζω σχετικα προσφατο μοντελο. Τι 150 ευρω λες;

Maui Jim που μπορω να δοκιμασω απο Ελλαδα;

Δημοσ.

Τωρα αυτο φαινεται σοβαρο site, αλλα δε ξερω αν ειναι polarized ο φακος. Θα παρω τηλεφωνο αυριο να ρωτησω.

Απο ebay φοβαμαι να τα αγορασω.

Απο john levis μαζι με τα μεταφορικα μου βγαινει κοντα στα 310 ευρω.

To 10% στην τιμή του εξωτερικου ειναι απολυτα λογικό και να τα πάρεις απο εκεί που τα δοκίμασες (αφου δεν εχεις αλλες πολυ πιο οικονομικές λύσεις. Αυτό το +10% ειναι που το μαγαζί ήταν εκεί να δοκιμάσεις τα γυαλια, να ειναι ο υπάλληλος να σε βοηθήσει και να εχεις και το άμεσο after sales support (βιδάκια, ανταλλακτικά, κλπ) το οποιο για μικρά πραγματα θα ειναι δωρεαν.

@stelios1812

Τα περισσότερα μαγαζιά αυτου του ειδους σου κάνουν δωρεαν (ή με αστειο κοστος) μικροεπισκευές μονο αν σε ξέρουν σαν πελάτη. Οι γονεις μου ψωνιζουν απο γυαλαδικο εν γνώση μου οτι ειναι 20% πιο ακριβά από άλλα μαγαζια, αλλά ειναι κοντά στο σπίτι και όσες φορες πήγαν για μικροεπισκευες (μεχρι και βραχιονα της άλλαξε) το έκανε δωρεαν. Εγω δεν ετρεξα-ασχολήθηκα καθολου και τα γυαλιά τα έπαιρναν αμέσως.

Εχω αυτή τη λογική μονο για μικρα συνοικιακά καταστήματα, αλλά δεν την έχω για μεγαλες αλυσιδες. Εκει θα παω να δω το εκθεσιακό κομμάτι, θα το σκαλίσω και αν το βρω αλλου φθηνότερα, θα το αγοράσω απο αλλου. 

Δημοσ.

Φιλε ειναι gucci polarized. Και νομιζω σχετικα προσφατο μοντελο. Τι 150 ευρω λες;

Είναι γυαλιά που σε ένα δύο μήνες θα πωλούνται σε αυτή την τιμή.

Τσέκαρε εδώ https://www.otticaitalia.it/IT/occhiali-gucci-gg0010s-p21428.html

Αν διαθέτεις 300 ευρώ μπορείς να κοιτάξεις στα mykita.

Δημοσ.

Δεν είναι πολύ σοβαρά γυαλιά τα Gucci. Αν φυσικά σε νοιάζει καθόλου και η ποιότητα των φακών (για μένα είναι το παν) και όχι απλά η "φίρμα" κάποιου μόδιστρου.

Maui Jim δεν έχουν πάρα πολλοί, πάντως μπορείς να ψάξεις: https://www.skroutz.gr/c/790/gialia-hliou.html?keyphrase=maui+jim

Εγώ προσωπικά είχα πάει στο Eye Shop στον Κορυδαλλό πέρυσι που έψαχνα και είχε αρκετά μεγάλη ποικιλία για να δοκιμάσεις τουλάχιστον. Και στο Optical Παπαδιαμαντόπουλος (στο Mall) είχαν stand με αρκετά μοντέλα.

Δημοσ.

Είναι γυαλιά που σε ένα δύο μήνες θα πωλούνται σε αυτή την τιμή.

Τσέκαρε εδώ https://www.otticaitalia.it/IT/occhiali-gucci-gg0010s-p21428.html

Αν διαθέτεις 300 ευρώ μπορείς να κοιτάξεις στα mykita.

1ον δεν ξερουμε αν το μαγαζι ειναι αξιοπιστο. Και εδω τα εχει φθηνα, αλλα με τροπο πληρωμης bitcoin, κατι βρωμαει..

2ον, δε ξερουμε αν ειναι polarized. Η τιμη παει + 20-50 ευρω συνηθως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...