Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να κανονίσω καφετέρια

Σε αυτες που ξερω μονο αν παρεις μπουκαλι μπορεις να κλεισεις.

• Like 1
Δημοσ.

Στοιχηματικα παντα δινω πολλες ελπιδες στον Ολυμπιακο...Πιστευω οτι του ταιριαζει η Μοσχα κυριως ψυχολογικα

Αν παει το ματς οπως πρεπει βλεπω να κρινεται στο τελευταιο πενταλεπτο και αν χασει θα ειναι για 3-4 ποντους οποτε οτιδηποτε σε χαντικαπ 7,5+ εχει αξια

Στο αλλο ζευγαρι η Ρεαλ εχει περισσοτερο βαθος και ειναι ομαδα που ανοιγει ρυθμο ενω η Φενερ οχι..Θεμα ημερας-ευστοχιας πιστευω θα ειναι

Δημοσ.

ειμαστε δυσκολα γιατι λειπουν οι 2 καλυτεροι και δοκιμασμενοι στο υψηλο επιπεδο ξενοι μας.στην αρχη της χρονιας αν ρωτουσες καποιον για ποιους ξενους εισαι σιγουρος οτι θα σου παιξουν σε επιπεδο ευρωλιγκας καλα θα ελεγες για τον χακετ και τον λοτζεσκι.αν λοιπον περασουμε τελικο χωρις τους 2 καλυτερους και πιο εμπειρους ξενους παιχτες θα προκειτε για τεραστια υπερβαση και για υπερπροσπαθεια των αλλων και κυριως των ελληνων.

Δημοσ.

Αν πηγαίναμε με Χάκετ-Λοζέσκι στα καλά τους, θα έλεγα οτι κοιτάζουμε τους υπόλοιπους 3 στα ίσια. Τώρα δεν ξέρω το κατα πόσο θα ανταπεξέλθουμε στις ρουκέτες των απέναντι. Δεν βγαίνουν τα κουκιά όπως και να το κάνουμε. Μακάρι να διαψευστώ, αλλά..

Δημοσ.

+6 δινει

Ναι το ξερω μεχρι +6,5 το εχω βρει αυτο μπορει βεβαια να πεσει-ανεβει μεχρι την ημερα του ματς αλλα το παραπανω σκεπτικο αφορα κυριως στη live εξελιξη του ματς....Θεωρω οτι ακομα και να στραβωσει στην αρχη το ματς και να προηγηθει η Μοσχα με 10+ θα το παλεψει μεχρι τελους ο Ολυμπιακος

Δημοσ.

Για να έχει τύχη ο Ολυμπιακός να παλέψει το παιχνίδι ο Σπανούλης θα πρέπει να συνεχίσει τις εμφανίσεις των pf. Οτιδήποτε λιγότερο ο ημιτελικός θα κριθεί ευκολα υπερ της ΤΣΣΚΑ. Στον αλλο βλέπω ξεκάθαρα Φενερ, το βάθος της Ρεαλ είναι μεγαλύτερο αλλά ο πιτσιρικάς είναι ακόμα μικρός και δεν θα αντέξει μόνος του ο Γιουλ.

Οπότε βλέπω επανάληψη του περσινού τελικού και μάλλον ανάποδο αποτέλεσμα καθώς δεν νομίζω να εχει καταρρεύσει ποτέ ομάδα του Ζοτς που ήταν έστω και λίγο φαβορί. Αν μου έλεγαν να διαλέξω 1 εκπληξη θα πόνταρα στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό αλλά νομίζω ότι και πάλι δεν έχει πολλές πιθανότητες απέναντι στη πλήρη Φενέρ

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ βλέπω να γίνεται ό,τι έγινε στις 2 περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός πήγε σε F4, στο οποίο συμμετείχε ομάδα από τη χώρα που το διοργάνωσε. Δηλαδή να περάσει τελικό και μετά να χάνει με ψιλο-κάτω τα χέρια από τη διοργανώτρια (Φενέρ).

Δημοσ.

δεν μετρανε αυτα μωρε, και η βερντερ 7αρα ειχε ριξει στο γερμανικο πρωταθλημα και πηγε μια δικια μας (ολυμπιακος ή παναθηναϊκος δεν θυμαμαι) και εβγαλε διπλο και ανετα κιολας

Δημοσ.

O Ολυμπιακος  ειχε καποτε κερδισει με 45 ποντους την σιενα και στην συνεχεια  αποκλειστηκε.....

Το καθε παιχνιδι ειναι διαφορετικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...