zoranb Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Θέλω να ψήνω τα κάσιους και να γίνονται όπως αυτά που αγοράζω από το κατάστημα με τους ξηρούς καρπούς. Δηλαδή να μην κάνουνε ζάρες και να είναι πιό τραγανά... ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό, τι κόλπο παίζει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ειτε αντικολλητικο τηγανι με δυνατη φωτια,ειτε στο φουρνο σε θερμο αερα για αρκετη ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ειτε αντικολλητικο τηγανι με δυνατη φωτια,ειτε στο φουρνο σε θερμο αερα για αρκετη ωρα. Στο φούρνο δηλαδή για πόση ώρα και πόσο θεμό αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Αν καταλαβα καλα απο την αρχη θες να παρεις κασιους ''φρεσκα''(το λεω αυτο γιατι υπαρχουν και φυστικια ''φρεσκα'' δηλαδη αποξηραμενα αλλα οχι καβουρδισμενα-αλατισμενα)και να τα ψησεις εσυ να γινουν τραγανα.Αυτο ναι μεν μπορεις να το πετυχεις με υψηλη θερμοκρασια πχ τηγανι ή γκριλλ,αλλα υπαρχει και ο κινδυνος να μην στεγνωσουν καλα και να σου αρπαξουν απλα εξω.Δεν ξερω τι φουρνο εχεις,εγω θα το δοκιμαζα σε μετρια προς υψηλη θερμοτητα μονο ζεστο αερα ομως και ανα 10-20 λεπτα να ανοιγεις να δοκιμαζεις μεχρι να σου αρεσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Φρέσκα εννοείς τα μη καβουρδισμένα ή μπορεί να είναι και σε πιό "χλωρή" μορφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Θέλω να ψήνω τα κάσιους και να γίνονται όπως αυτά που αγοράζω από το κατάστημα με τους ξηρούς καρπούς. Δηλαδή να μην κάνουνε ζάρες και να είναι πιό τραγανά... ξέρει κανείς πως γίνεται αυτό, τι κόλπο παίζει; Και γιατι δεν τα αγοραζεις κατευθειαν ψημενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Φρέσκα εννοείς τα μη καβουρδισμένα ή μπορεί να είναι και σε πιό "χλωρή" μορφή; Τα κασιους συγκεκριμενα δεν ξερω,αλλα τα φυστικια με κελυφος που επαιρνα που ηταν αψητα,κραταγανε υγρασια αλλα δεν ηταν και πρασινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Και γιατι δεν τα αγοραζεις κατευθειαν ψημενα?Γ Θέλω να παίρνω βιολογικά και να τα ψήνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τα κάσιους δε νομίζω ότι πωλούνται αψητα δε γίνεται Για δείτε και αυτό (ή ένα από τα πολλά βίντεο που δείχνουν την επεξεργασία του) https://youtu.be/5DVk7TnnsKM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Θέλω να παίρνω βιολογικά και να τα ψήνω! Κι εγω ηθελα να ψηνω τα φουντουκια αλλα δεν ειναι ευκολο. Στο φουρνο θα καψεις πολύ ρευμα, στο τηγανι θα μαυρισουν από το καψιμο. Όλα σου τα τροφιμα ειναι βιολογικα? Τα κάσιους δε νομίζω ότι πωλούνται αψητα δε γίνεται Γιατι δε γινεται? Στο Lidl εχει ωραια αψητα ανάλατα κασιους, λευκα δηλαδη, για 2,77€ τα 200g. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δες το παραπάνω βίντεο, γιατί υπάρχει μια ουσία που αν δε ψηθεί πας νοσοκομείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δες το παραπάνω βίντεο, γιατί υπάρχει μια ουσία που αν δε ψηθεί πας νοσοκομείο Αρα ολοι εμεις που τα τρωμε ωμα τοσα χρονια αποφυγαμε το νοσοκομειο απο σποντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cappuccino Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Όχι, απλά δεν πωλούνται ποτέ πραγματικά ωμά τα κάσιους, αυτό λέει στο βίντεο. Χρειάζονται ειδική επεξεργασία όταν τα βγάζουν από το κέλυφος για να μην μεταφερθεί τοξική ουσία που υπάρχει σ'αυτό στον καρπό, και παρόλ'αυτά τα ψήνουν μετά ούτως ή άλλως. Ή μάλλον για την ακρίβεια τα "ψήνουν" στον ατμό, αυτά είναι τα "ωμά" που μπορεί να γράφει η συσκευασία που αγοράζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 γιατί βαριέσαι ρε συ rus να δεις λίγα λεπτά βίντεο; πάντως γενικά τα κάσιους είναι πολλή ιστορία να παραχθούν καθαρίζονται ένα ένα από ανθρώπους και όχι μηχανήματα και αν δεν προέρχονταν από τρίτες χώρες θα ήταν ακόμα πιο ακριβά από ότι ήδη είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Όχι, απλά δεν πωλούνται ποτέ πραγματικά ωμά τα κάσιους, αυτό λέει στο βίντεο. Χρειάζονται ειδική επεξεργασία όταν τα βγάζουν από το κέλυφος για να μην μεταφερθεί τοξική ουσία που υπάρχει σ'αυτό στον καρπό, και παρόλ'αυτά τα ψήνουν μετά ούτως ή άλλως. Ή μάλλον για την ακρίβεια τα "ψήνουν" στον ατμό, αυτά είναι τα "ωμά" που μπορεί να γράφει η συσκευασία που αγοράζεις. Ενταξει, εξαλλου συνηθως οι ξηροι καρποι μεχρι να φτασουν στα ραφια εχουν υποστει επεξεργασια. γιατί βαριέσαι ρε συ rus να δεις λίγα λεπτά βίντεο; πάντως γενικά τα κάσιους είναι πολλή ιστορία να παραχθούν καθαρίζονται ένα ένα από ανθρώπους και όχι μηχανήματα και αν δεν προέρχονταν από τρίτες χώρες θα ήταν ακόμα πιο ακριβά από ότι ήδη είναι Βιντεο υπαρχουν απεριοριστα, χρονος ελευθερος λιγοστος. Τα καρυδια από ποιον καθαριζονται? τα αμυγδαλα? Παντως αν τα κασιους στη ψημενη τους εκδοχη είναι διπλοψημενα αυτό σημαινει ότι τα θρεπτικα συστατικα τους εχουν εξαφανιστει. Σοβαρος λογος για να μην τα διαλεξεις. Βασικα το ψήσιμο σε ξ.κ, όπως τα αμυγδαλα και τα φουντουκια γινεται για επιπλέον γευση. Δε θα ελεγα ότι είναι ιδιαιτερα ακριβα, κοστιζουν περιπου οσο και τα καρυδια. Πιο ακριβα είναι τα φουντουκια και τα φυστικια Αιγινης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα