Chrisgs Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, Θέλει ένας φίλος μου να πάρει ένα αρκετά μεγάλο καλώδιο ethernet (10-15μέτρα) κ με ρώτησε μήπως μπορώ να τον βοηθήσω στην αναζήτηση του.Έτσι θέλω να ρωτήσω 2 πραγματάκια γιατι κ εγω δυστυχώς δεν τα ξέρω καλά.. 1)Αν το καλώδιο είναι τόσο μεγάλο "χάνεται" κάποιο σήμα?Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχω διαβάσει κάτι που λέει ότι αν έχεις αρκετά μεγάλο καλώδιο χρειάζεσαι κάτι ενδιάμεσα(δεν ξέρω ακριβώς τι είναι κ πως λέγεται) για να "ενισχύει" το σήμα έτσι ώστε να μην χαθεί.Ισχύει κάτι τέτοιο? 2)Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί που να έχει καλές τιμές σε τέτοια καλώδια? Ευχαριστώ!
veteranos123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Στα 10 μέτρα δεν θα χεις κανενα θεμα. Το καλώδιο ethernet παίζει χωρίς απώλειες μέχρι τα 100 μέτρα
Chrisgs Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ευχαριστω πολυ! @shadows αυτο του ειπα κ εγω αλλα δεν θελει να δωσει πολλα κ νομιζει οτι το καλωδιο ειναι φθηνοτερη λυση.Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω 1
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 το καλωδιο ειναι καλυτερο απο Powerline. παιζει μεχρι τα 100 μετρα χωρις προβλημα. οχι δεν βαζεις κατι ενδιαμεσα. το τηλεφωνικο χανει στην αποσταση οχι το ethernet. 1
Chrisgs Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Ευχαριστω πολυ παιδια!Επισης UTP cable λεγεται αυτο ε;Ψαχνω στο eshop να βρω να ειναι κ κοντα,απλα ειπα να ρωτησω κ για τον τυπο καλωδιου μην τον παρω στον λαιμο μ τον ανθρωπο :Ρ
poulinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Ναι Utp cat5e θες το minimum>υπαρχει και cat6 σαν καλυτερο υπαρχει και stp και ftp και sftp αλλα no need για απλη χρηση. Ευχαριστω πολυ παιδια!Επισης UTP cable λεγεται αυτο ε;Ψαχνω στο eshop να βρω να ειναι κ κοντα,απλα ειπα να ρωτησω κ για τον τυπο καλωδιου μην τον παρω στον λαιμο μ τον ανθρωπο :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα