tasos_94p Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Αγόρασα το Huawei P8 Lite 2017 13/3 από κατάστημα της Ομόνοιας (είμαι από Θεσσαλονίκη) . Μετά από καιρό κατάλαβα ότι είναι με beta rom (NRD90M test-keys). Μόλις το συνειδητοποίησα ενημέρωσα άμεσα το κατάστημα αλλά δεν με εξυπηρέτησαν. Μετά μίλησα τηλεφωνικά με το service στην Μιχαλακοπούλου και με είπαν ότι μπορώ να το στείλω με έξοδα δικά μου και να περάσουν την επίσημη έκδοση. Το έστειλα 19/4 και 2 μέρες μετά μίλησα μαζί τους και με ενημέρωσαν πως είναι εκτός εγγύησης επειδή έχει γίνει root. Ζήτησα να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο και με ενημέρωσε ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι αλλαγή πλακέτας. Ρώτησα αν κάνουν αναβάθμιση σε συσκευή εκτός εγγύησης απάντησε ναι και τον είπα ε κάντε και πληρώνω την εργασία, απάντησε ότι δεν γίνεται επειδή είναι εκτός εγγύησης και δεν τον αφήνει το σύστημα. Ενημέρωσα άμεσα το μαγαζί όπου αγόρασα το κινητό τους είπα τι συνέβη και σήμερα καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι φταίω εγώ και πρέπει να στείλω το κινητό πίσω σε αυτούς ώστε να το στείλουν εξωτερικό και να δει ο προμηθευτής τι συνέβη. Τώρα αυτή την στιγμή χάνω 220€. Το ερώτημα είναι πως γίνεται να πουλάνε κινητό με beta rom? Εγώ γιατί να εμπιστευτώ το συγκεκριμένο κατάστημα; Τι λέτε να κάνω παιδιά;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ποιο καταστημα ειναι? Ηταν σφραγισμενο το κινητο? Απο την στιγμη που εγινε root αντε να αποδειξεις οτι δεν το εκανες εσυ. 1
k0nan Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μια χαρά τον αφήνει το σύστημα να το κάνει flash απλά βλέπουν ότι το έχεις rootάρει και θέλουν να σου φάνε λεφτά, άκου εκεί αλλαγή πλακέτας έλεος.
tasos_94p Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Το θέμα είναι ότι δεν έχω πειράξει κάτι. Ξέρω ότι σε τέτοια πειράγματα χάνεται η εγγύηση. Σφραγισμένο ήρθε με beta rom. Σε πολλούς έγινε αυτό αλλά τους έκαναν αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Τώρα δεν θέλω να ονομάσω το μαγαζί..
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Η lg χρεωνει 20€ για να περασει ξαναστοκ ρομ. Αυτο το 2015. Δεν ξερω αν ισχυει ακομα στην lg. Φυσικα και μπορει να στο φλασαρει με στοκ ρομ αλλα ειναι ολοι τους αρπακτικα. Το θέμα είναι ότι δεν έχω πειράξει κάτι. Ξέρω ότι σε τέτοια πειράγματα χάνεται η εγγύηση. Σφραγισμένο ήρθε με beta rom. Σε πολλούς έγινε αυτό αλλά τους έκαναν αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Τώρα δεν θέλω να ονομάσω το μαγαζί..Αν δεν μας το πεις, πως εμεις θα προσταυτουμε στο μελλον? Δεν κανεις κατι κακο. Ισα ισα 1
spyros007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 για κανε μια επισκεψη στο myphone εχουν αναλογο θεμα εκει.....
tasos_94p Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Από kaizershop το πήρα. Έχω δει το θέμα στο myphone. Το ίδιο πήγαν να κάνουν σε ένα παιδί με αλλαγή πλακέτας αλλά τελικά βρέθηκε λύση και του το έκαναν. Η μόνη λύση είναι να κατέβω Αθήνα. Θα βρω το δίκιο μου όμως; Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχασα τώρα 220€.
vairass Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Από kaizershop το πήρα. Έχω δει το θέμα στο myphone. Το ίδιο πήγαν να κάνουν σε ένα παιδί με αλλαγή πλακέτας αλλά τελικά βρέθηκε λύση και του το έκαναν. Η μόνη λύση είναι να κατέβω Αθήνα. Θα βρω το δίκιο μου όμως; Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχασα τώρα 220€. Ρέ φίλε ώρες εδώ Θεσσαλονίκη έναν να στο φτιάξει... Σιγά το πρόβλημα.
tasos_94p Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Ρώτησα στην παλιά νόκια στους αμπελόκηπους που ξέρω και τα παιδιά αλλά με είπαν ότι δεν βρήκαν κάτι.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=448735&page=11 Σε αυτη και στην επομενη σελιδα το θεατρο του παραλογου. Γιαυτο το λογο και δεν ασχολειται ο τελικος πελατης με τα service. Το καταστημα σωστα του απαντησε παντως αφου εκανε την ''εξυπναδα'' να το παει αυτος στην huawei. Αρα για να μην πολυλογουμε. Θα βρω το δίκιο μου όμως; Αφου βλεπεις οτι υπαρχει αναλογη περιπτωση με την δικη σου απο πλευρας Huawei για ποιο λογο να μην το βρεις. Οσον αφορα το kaizer κρατηστε απλα αυτα που ειδα απο το αλλο θεμα. '''στην Ελλάδα ακόμη δεν πωλείται επίσημα μέσω της αντιπροσωπείας τους''' '''Κανονικά δεν επιτρέπεται να πωλούνται αυτές οι συσκευές, παρότι είναι όλα τους official. Είναι μόνο για δοκιμαστική χρήση (για καταστήματα κλπ)''' Αρα το μονο κακο που φταιει το καταστημα ειναι οτι προμηθευεται συσκευες για τις οποιες δεν γνωριζει για που προοριζοντα. Προφανως και για να προοριζονται για εκθεσιακα σε καταστημα θα κοστιζουν και αναλογα(φθηνα δηλαδη)για να τις φερει.
tasos_94p Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Το θέμα είναι φίλε μου ότι η αντιπροσωπεία μου το έβγαλε χωρίς εγγύηση λόγο root. Με έδωσαν και χαρτί που το δείχνει αυτό. Το θέμα είναι ότι με εξαπάτησαν και από ότι φαίνεται δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε αλλους συμφορουμιτης να τους εξυπηρετουν και εσενα οχι. Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να μιλησεις με το καταστημα αγορας και να τους πεις πως εχουν τα πραγματα και να τους αναφερεις οτι εχει ξαναγινει αναλογο περιστατικο. Κανονικα με τον πωλητη επρεπε να μιλησεις γιατι απο αυτον εγινε η αγορα,ασχετως αν στην Ελλαδα οι πωλητες κανουν το ακριβως αντιθετο και κακως στελνουν τον κοσμο στις αντιπροσωπειες. Μπορεις να μιλησεις και με ΓΓΚ ή συνηγορο καταναλωτη για το θεμα αυτο αν δεν βγαλεις ακρη.
tasos_94p Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μίλησα με άτομο από το κατάστημα που είναι από τα γραφεία για τέτοια θέματα. Το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι πρέπει να το στείλει στον προμηθευτή του για να το ελέγξουν. Έλα όμως που πρέπει να πάει εξωτερικό. Και είπα ότι αυτό αφορά το κατάστημα και τον προμηθευτή, τι φταίω εγώ για τις συσκευές που σας στέλνει. Στην ουσία ρίχνουν το φταίξιμο σε εμένα και ότι εγώ πέρασα την beta rom. Ήρθε σφραγισμένο με είπε σήμερα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Βρες κάποιον να στο ξερουταρει, να σου περάσει official και θα είσαι μια χαρά. Και την εγγύηση κανονικα θα την έχεις. Τζάμπα το παιδεύεις το πράμα. Ψάξε σε xda για unroot, flash stock rom
tasos_94p Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Βρες κάποιον να στο ξερουταρει, να σου περάσει official και θα είσαι μια χαρά. Και την εγγύηση κανονικα θα την έχεις. Τζάμπα το παιδεύεις το πράμα. Ψάξε σε xda για unroot, flash stock rom Έψαξα φίλε μου αλλά κάτι δεν βρήκα δυστηχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα