antonisreverse Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Γεια σας. ο υπολογιστης μου γενικα τα ειχε ψιλοπαιξει και τον εκανα ενα φορματ. οταν τον ανοιξα ειχε win8 και επειτα απο πολλα updates και κουραση το αναβαθμισα πληρως σε win10 και ολα καλα. βαζω ενα τραγουδακι να ακουσω και ο ηχος ηταν αρκετα μειωμενος. πηγα στη διαχειριση συσκευων και ειδα οτι ο ηχος εβγαινε κανονικα απο τα ηχεια αλλα δεν ηταν στο μαξ, αν και εγω τον ηχο τον ειχα βαλει στο 100/100. Στην αναπαραγωγη,ειδα οτι ειναι 4-5 γραμμες μεσο ορο ενω το συνολο ειναι 10. ξερεις κανενας τι μπορει να φταιει; δοκιμασα να κανω ενημερωση drivers αλλα λεει οτι ειναι ενημερωμενοι
antonisreverse Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εγκατέστησε τον driver για τον ήχο από εδώ. που μπορω να το βρω? μπορεις να μου πεις σε παρακαλω τι ακριβως να πατησω; υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα hardware? ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Πάτα εκεί που γράφει driver-audio και κατέβασε τον οδηγό. Θέμα hardware λίγο δύσκολο να είναι αφού πριν έπαιζε κανονικά ο ήχος.
antonisreverse Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Πάτα εκεί που γράφει driver-audio και κατέβασε τον οδηγό. Θέμα hardware λίγο δύσκολο να είναι αφού πριν έπαιζε κανονικά ο ήχος. δεν βλεπω πουθενα να λεει driver-audio τι κανω λαθοοοοοοοοος
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δεν κάνεις κάτι λάθος, εγώ δεν εξήγησα καλά. Στο αριστερό κουτάκι επέλεξε windows και στο δίπλα βάλε windows 8.1 64-bit και πάτα change. Στην λίστα με τους drivers, πάτα στο driver-audio, κατέβασε τον driver και κάνε εγκατάσταση. Drivers για windows 10 η hp δεν έχει βγάλει οπότε παίζεις με αυτούς για τα windows 8.1.
antonisreverse Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δεν κάνεις κάτι λάθος, εγώ δεν εξήγησα καλά. Στο αριστερό κουτάκι επέλεξε windows και στο δίπλα βάλε windows 8.1 64-bit και πάτα change. Στην λίστα με τους drivers, πάτα στο driver-audio, κατέβασε τον driver και κάνε εγκατάσταση. Drivers για windows 10 η hp δεν έχει βγάλει οπότε παίζεις με αυτούς για τα windows 8.1. Δεν το πιστευω εφτιαξε! τι να πω υπερ υπερ υπερ ευχαριστω! ολο το βραδυ παλευα !
antonisreverse Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Παρακαλώ μπορειτε να μου δωσετε και μια βοηθεια, σχετικα με το πως μπορω να αντικαταστησω την μπαταρια του hp pavilion g7-2300ev που εχω; ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έκανα μια αναζήτηση για συμβατή μπαταρία στο skroutz και στο batteries.gr αλλά δεν βρήκα κάποια για το pavilion G7, παρά μόνο από amazon. Περίμενε μήπως δει το θέμα κάποιος πιο έμπειρος για τη μπαταρία.
antonisreverse Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Έκανα μια αναζήτηση για συμβατή μπαταρία στο skroutz και στο batteries.gr αλλά δεν βρήκα κάποια για το pavilion G7, παρά μόνο από amazon. Περίμενε μήπως δει το θέμα κάποιος πιο έμπειρος για τη μπαταρία. οκ! να ρωτησω και κατι αλλο. κατεβαζω το καπακι του λαπτοπ και δεν μπαινει σε αναστολη λειτουργιας συνεχισει να τρεχει η cpu. τι φαση?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Πήγαινε στον πίνακα ελέγχου> επιλογές παροχής ενέργειας> στη αριστερή στήλη, πάτα το 'επιλέξτε την ενέργεια θα πραγματοποιείται όταν κλείνεται το καπάκι' για βάλε αναστολή λειτουργίας..
ss13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δώσε λίγο το μοντέλο του Laptop σου ( υπάρχει στο κάτω μέρος του ή στην θήκη της μπαταρίας ) , το Manual δείχνει σαν κωδικού της μπαταρίας αυτούς τους δυο ( 593553-001- 593554-001 ) οι οποίοι υπάρχουν στο Ebay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα