Arpakolidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Καλησπερα, εχω ενα προβλημα, εχω ενα κινητο απο Αμερικη συγκεκριμενα το (Samsung Galaxy S5) και εχω δωρο 200mb whatsup , αλλα το θεμα ειναι οτι οταν ενεργοποιω τα δεδομενα δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ, μηπως ξερει κανενας καμια λυση για να το φτιαξω? Σας ευχαριστω πολυ (αν το ποστ ειναι σε λαθος μερος πραγματικα συγνωμη δεν ηξερα που να το βαλω)
NikosKallithea Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 200mb whatsup στην Αμερική δεν παίζουν ειναι μονο για ελλαδα. πρεπει να αγοράσεις πακετο ιντερνετ
Arpakolidis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 200mb whatsup στην Αμερική δεν παίζουν ειναι μονο για ελλαδα. πρεπει να αγοράσεις πακετο ιντερνετ Οχι τα 200μβ ειναι απο ελλαδα και ειμαι ελλαδα αυτη την στιγμη, το κινητο το εφεραν απο αμερικη!! Απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να το φτιαξω ετσι ωστε λοιπον να ειναι χρησιμα τα μβ στο κινητο!!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αν το ελληνικό έχει ελληνική σιμ θα έπρεπε κανονικά να μπαίνει και στο δίκτυο.
theopan Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Οχι τα 200μβ ειναι απο ελλαδα και ειμαι ελλαδα αυτη την στιγμη, το κινητο το εφεραν απο αμερικη!! Απλα ρωταω αν υπαρχει τροπος να το φτιαξω ετσι ωστε λοιπον να ειναι χρησιμα τα μβ στο κινητο!! Πρέπει να ρυθμίσεις το κινητό. http://apn-settings.com/apn/samsung-galaxy-s5-apn-settings/ Τις ακριβείς ρυθμίσεις θα τις βρεις/ζητήσεις από τον πάροχό σου.
Arpakolidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Πρέπει να ρυθμίσεις το κινητό. http://apn-settings.com/apn/samsung-galaxy-s5-apn-settings/ Τις ακριβείς ρυθμίσεις θα τις βρεις/ζητήσεις από τον πάροχό σου. σε ευχαριστω φιλε θα επικοινωνησω μαζι τους !!
Hapatingo Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Είναι γνωστό πρόβλημα σε συσκευές από Αμερική με την COSMOTE. Έχε ανοιχτά δεδομένα. Πάρε στο 1314 και χωρίς να τερματίσεις την κλήση άνοιξε μια ιστοσελίδα στον browser. Τερμάτισε την κλήση και το ίντερνετ θα παραμείνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα