eidikos33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Καλημερα εν οψη της καλοκαιρινης σεζον θα μπορουσαμε να παραθεσουμε εδω διαφορες παραλιες και τις τιμες που εχουν για εισοδο ευχαριστω astir beach ποσο εχει φετος η εισοδος?
Tzini_Gr Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 και γιατι να δωσω χρηματα στον καθε στοκο για να απολαυσω τον φυσικο πλουτο της πατριδας μου; 3
AristidisZ Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έλα ντε... παραλία ΚΑΠΕ και Λεγραινά προς το Νότο, Πόρτο Γερμενό στα δυτικά ψηφίζω εγώ Ανατολικά δε κινούμαι ελέω τοποθεσίας...
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Αθηναϊκή Ριβιέρα http://www.insomnia.gr/topic/610836-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE-%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1/
eidikos33 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 s beach,bolivar,balux,ya banaki,astir beach κανα αλλο γνωριζει κανεις? φετος θα ανοιξει το mansion poolbar? τι τιμες θα παιξουν φετος? για τζαμπα που λετε τι επιλογες υπαρχουν? τα λιμανακια βουλιαγμενης?
greekbusters Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Έλα ντε... παραλία ΚΑΠΕ και Λεγραινά προς το Νότο, Πόρτο Γερμενό στα δυτικά ψηφίζω εγώ Ανατολικά δε κινούμαι ελέω τοποθεσίας... Τι μου θυμισες. Παραλία καπε, την ανακάλυψα τυχαία πέρυσι και έκτοτε πήγαινα συνέχεια και ας είμαι μακρυά. Υπέροχα νερά για Αττική, όπως και οι τριγύρω παραλίες
redmanftw Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 bolivar 5 euro καθημερινες μαζι με ξαπλωστρα 6 ευρω σκ +2 ξαπλωστρα balux 4 ευρω καθημερινες 6 ευρω σκ χωρις να χρεωνει ξαπλωστρα
JohnTehGreek Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 και γιατι να δωσω χρηματα στον καθε στοκο για να απολαυσω τον φυσικο πλουτο της πατριδας μου; Γενικά έχεις δίκαιο, αλλά Αθήνα χίλιες φορές να πληρώσεις παρά να πας σε ανοιχτές παραλίες που γίνεται της καραπουταν@ρας από κόσμο (και τι κόσμο...)
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Ρε παιδια πριν από Βουλιαγμένη μην πηγαίνει γ μπάνιο. Αν θέλετε ηλιοθεραπεία οκ αλλά μην βουτάτε,είναι βρώμικα τα νερά εκεί. 2
redmanftw Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Γενικά έχεις δίκαιο, αλλά Αθήνα χίλιες φορές να πληρώσεις παρά να πας σε ανοιχτές παραλίες που γίνεται της καραπουταν@ρας από κόσμο (και τι κόσμο...) Ανοιχτες παραλιες που εχει να πας ρε φιλε? Πορτο Ραφτη?
buuren Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Σε καμια περιπτωση δεν θα πληρωσω να κανω μπανιο, μα σε καμια! Το θεωρω μεγαλη κοροιδια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα