teodoulke Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 επειδη ειμαι ασχετος απο υπολογιστες σχεδον πριν κανα 2μηνο εφτιαξα ενα pc και ειχα βαλει 8Gb ραμ αλλα λογο καποιων προγραμματων που χρησιμοποιω και μερικες φορες ψιλοσερνεται οταν εχω πολλα ανοιχτα προγραμματα (οχι τιποτα σπουδαιο αλλα δν θελω να το ζοριζω) θελω να βαλω ακομα 8Gb ραμ. Αυτες που φοραει το μηχανημα τωρα λεγονται Kingston Hyper X DDR3 1600MHz CL9 4x4GB και τις ειχα αγορασει απο εδω απο τις αγγελιες. Επειδη εχω μπερδευτει πρεπει οι ραμ να ειναι ιδια μαρκα κ ιδια εκδοση με αυτη που εχω τωρα? ψαχνω 8Gb περιπου στα 60ε η και απο εδω απο τις αγγελιες δν με πειραζει αρκει να δεχετε ο πωλητης paypal . Επισης στο pc που εχω φτιαξει εχω βαλει αυτον τον επεξεργαστη CPU AMD A10-7870K 3.90GHZ BOX . Δν εχω κανενα παραπονο γιατι μπορω και παιζω ολα τα παιχνιδια χωρις να φοραω καρτα γραφικων! Πχ παιζω ουtlast 2 σε medium (δεν δοκιμασα να το βαλω high) κ Battlefield 1 σε Medium . Το πισι το εφτιαξα καθαρα για δουλεια γραφειου και προγραμματων επεξεργασιας φωτογραφιας κ βιντεο και αφου μπορει κ παιζει τα παιχνιδια δν με χαλαει κ τα παιζω . Aλλα τελευταια εχω ενα θεμα (επειδη εχω καναλι android gaming στο youtube), εχω κατεβασει ενα android simulator το Nox και οταν κανω καταγραφη οθονης δν μπορει να γραψει το βιντεο σε fhd και σε καλη ποιοτητα. Οποτε κανω καταγραφη (οθονης με το προγραμμα OBS) με αυξημενη αναλυση στα 1080P και ποιοτητα βιντεο την ΄΄τιμη΄΄ 8 (10 ειναι το περισσοτερο) ενω οταν παιζω το παιχνιδι και ταυτοχρονα κανω καταγραφη οθονης δν κρασαρει καθολου μολις βαζω να δω το βιντεο που τραβηξα, το βιντεο φαινεται τερμα ''λαγκαρισμενο'' και πιστευω οτι φταιει η καρτα γραφικων (?) . Δλδ τωρα κανω καταγραφη οθονης στα 720p Και ποιοτητα βιντεο με ''τιμη'' στο 4 κ τ βιντεο φαινεται πολυ αθλιο, αν επιτρεπεται μπορω να σας βαλω ενα λινκ απο το καναλι μ να δειτε ενα παραδειγμα!!! Θα με συμβουλεαυτε να βαλω καποια καρτα γραφικων περιπου στα 100-120ε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα