evoracing Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, είχα κανει παραγγελια στις 25/3 3 πραγματα. Τα 2 ήρθαν τέλος Απριλίου (όχι μαζί) αλλα περιμένω ακόμα ενα που απο τις 29/3 έχει κολλήσει εκεί: Τι γίνεται? Τι μπορω να κάνω?
blackhill66 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 εγω παρηγγειλα απο gb ενα μοντ ηλεκτρονικο με ατμοποιητη και εκανε να ερθει 2,5 μηνες.Κολλησε και στο τελωνειο πολλες μερεςκαι πληρωσα και @@μησιατικα ενα 20 € υπομονη
evoracing Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 εγω παρηγγειλα απο gb ενα μοντ ηλεκτρονικο με ατμοποιητη και εκανε να ερθει 2,5 μηνες.Κολλησε και στο τελωνειο πολλες μερεςκαι πληρωσα και @@μησιατικα ενα 20 € υπομονη Και σε εσένα είχε κολλήσει σε αυτό το athens κατι? (δεν μ δειχνει την εικονα απο την δουλεια ) Το θέμα είναι πως μετά από 10 μέρες πήρα και 2ο και πάλι στο ίδιο σημείο κόλλησε. Μην μου έρθουν και εκεί που πλήρωσα 70€ και για τα 2 να πληρώσω άλλα 40€..
AiWaaa Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μαλαισιανο εισαι ? Ειναι λαχειο τελειως.. Σε αλλους κανει 20 με 25 μερες να ερθει ελλαδα σε αλλους 40 και.. Εγω ειμαι στις 22 μερες και περιμενω στο ιδιο σταδιο με σενα.. 2 παιζουν και για σενα καο για μενα.. Η να εχουν μπει ελλαδα να ειναι στο ελ βενιζελος και να περιμενουν στον σακο να ανοιχτουν και να σκαναριστουν που δεν ξερεις ποτε θα γινει εχει να κανει με το ποσο θαμμενος ειναι ο σακος απο αλλους η δεν εχει ερθει ελλαδα ακομα και βολοδερνει καπου.. Στην δικια σου περιπτωση θα μιλουσα με το μαγαζι αγορας γτ εχουν περασει αρκετες μερες.. Εγω θα περιμενω ακομα
evoracing Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μαλαισιανό ναι Μαγαζί? από gearbest το πήρα. Άνοιξα ticket στο gearbest και μου λένε για επιστροφή χρημάτων κτλπ. Λέω να αποδεχτώ το refund σε καμιά βδομάδα. Αν είναι και να μου έρθει και να πληρώσω και 20€ για το τελωνείο καλύτερα να το έπαιρνα από Ελλάδα...
AiWaaa Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Αμα ειναι να μπει τελωνειο θα το δεις οταν κουνηθει το δεμα.. Τι ποσο αγορας ηταν και τι προιον ? Γενικα εχουν βαλει στο ματι δεματακια που εχουν σχημα σαν κουτια κινητου και ταμπλετ και γενικα οτι μικρο παρεμφερες σε σχημα.. Να φανταστεις ειχα παει σε ελτα παραλαβω ενα δεμα πριν ενα.μηνα και ηταν ενας τυπας με 3 δεματα σε μεγεθος κουτιου μιντι ταουερ και δεν πληρωσε τελωνειο και ενας αλλος με ενα κινητακι των 45 ευρω ειπε εδωσε 36 για εκτελωνισμοο.. Πιεζε οσο μπορεις επειδη ειναι μαιμουδακια εκει το gear και κανουν τα δικα τους..
evoracing Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι 35€.. Μαζί είχα παραγκείλει και το miband2 και κάτι ακουστικά της xiaomi 30e και αυτά σε κουτί μεγάλο και δεν πλήρωσα τίποτα. Άμα στα ΕΛΤΑ μου ζητήσουν πχ 35ε για εκτελωνισμό μπορώ να μην τα δώσω και να μην παραλάβω? Αν είναι να δώσω 35ε για να τα αγοράσω, τα πάρω πίσω και τα δώσω στα ΕΛΤΑ προτιμώ να πάω να το πάρω από ένα Ελληνικό μαγαζί με 50ε.
AiWaaa Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μπορεις αλλα θα πληρωσεις μεταφορικα.να παει και τα λεφτα μην τα περιμενεις πισω γιατι δεν σε καλυπτει το gearbest για τα τους φορους... Οποτε προσεχευσαι να ερθει χωρις τελωνειο. Ειναι το ρισκο των αγορων απο κινα πλεον 1
evoracing Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Europe stockhouses δεν εχουν; Ήταν σε flash sale και ήταν καλή τιμή. Το ένα το πήρα 30ε και το αλλο 35
AiWaaa Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Τσεκαρε λιγο γιατι εμενα κουνηθηκαν ανοιξαν τους σακους μιλαω για αποστολες 20 21 22 απριλη
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τσεκαρε λιγο γιατι εμενα κουνηθηκαν ανοιξαν τους σακους μιλαω για αποστολες 20 21 22 απριλη Μπα τίποτα :/
snow22 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δηλαδή το τελωνείο είναι θέμα τύχης; Η μπορείς να το αποφύγεις
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ξεκινα διαδικασιες για ρεφαντ Μου είπαν πως η διορία αποστολής είναι μέχρι τις 25/05, μπορώ και πιο πριν να ζητίσω refund?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα