Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Portable USB LED Light (Enchanced Edition) 2.99$ @Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εχω παρει πριν απο 2 μηνες που ειχε βγει ξανα πολυ καλο το φως του σε ολες τις σκαλες που εχει.

Όμως εμενα το κουμπακι βγηκε την πρωτη ημέρα και πρεπει να το τοποθετω ξανα και ξανα γιατι βγαινει συνεχεια και το κορμι της λαμπας δεν αναβει σε ολες τις θεσεις ... δεν ξερω εαν ειναι ετσι γενικα η το δικο μου εχει θεμα, ειναι πολυ ευαισθητο στο τι κανεις και πως το ακουμπας ... και το εχω δωσει στο παιδι μου για να το εχει στο κρεβατι να διαβαζει το οποιο το εκανε απο την πρωτη ημέρα.

Δημοσ.

το εχω παρει πριν απο 2 μηνες που ειχε βγει ξανα πολυ καλο το φως του σε ολες τις σκαλες που εχει.

Όμως εμενα το κουμπακι βγηκε την πρωτη ημέρα και πρεπει να το τοποθετω ξανα και ξανα γιατι βγαινει συνεχεια και το κορμι της λαμπας δεν αναβει σε ολες τις θεσεις ... δεν ξερω εαν ειναι ετσι γενικα η το δικο μου εχει θεμα, ειναι πολυ ευαισθητο στο τι κανεις και πως το ακουμπας ... και το εχω δωσει στο παιδι μου για να το εχει στο κρεβατι να διαβαζει το οποιο το εκανε απο την πρωτη ημέρα.

Τα δουλεύω σχεδόν καθημερινά τα συγκεκριμένα φωτάκια εδώ και μήνες και δεν έχουν βγάλει το παραμικρό. Το κουμπάκι μια χαρά δουλεύει, οπότε μάλλον θα έτυχε στην περίπτωσή σου.

Δημοσ.

Επειδή στο άλλο παλιότερο θέμα είδα αρκετούς όχι έλεγαν ότι ανάβει και μετά απο λίγο τους σβήνει πάνω σε powerbank, εγώ που έχω ένα tp-link powerbank με 2 εξόδους (η μία 1A και η άλλη 2.1Α) παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει όταν το βάζω στην 2.1 ενώ στην 1Α δουλεύει άψογα. Αυτό που κάνει στην μεγάλη έξοδο είναι να ξεκινάει μόνο του να κάνει τα βήματα φωτεινότητας γρήγορα (σαν να πατάς το κουμπί) και μετά σβήνει. Θεωρώ πως πιθανόν να μην την παλεύει με ρεύμα πάνω απο μια τιμή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...