dtzgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Οποιος τα δηλωσει Θα χρεωθει εισφορά αλληλεγγύης. Με βάση τα υπόλοιπα εισοδήματα του καθενός, μπορεί ο συντελεστής να είναι διαφορετικος στη μία ή στην άλλη περίπτωση.
likoyrgos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Οποιος τα δηλωσει Θα χρεωθει εισφορά αλληλεγγύης. Με βάση τα υπόλοιπα εισοδήματα του καθενός, μπορεί ο συντελεστής να είναι διαφορετικος στη μία ή στην άλλη περίπτωση. Άρα αν τους δηλώσει η αδελφή μου που έχει μικρότερα εισοδήματα θα πληρώσει λιγότερη εισφορά αλληλεγγύης απ' ότι αν τους δηλώσω εγώ . Σωστά ?
dtzgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εξαρτάται από την κλίμακα που πέφτεις, με βάση τα άλλα εισοδήματα. Αν είστε στην ίδια κλίμακα, δεν παίζει ρόλο - θα είναι το ίδιο.
nickmanak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γνωριζει κανεις αν μπορω να μεταβαλλω με τροποποιητικες όλα τα Ε1 από 2013 ως 2016; Αν ναι, θα γινουν αυτοματες εκκαθαρισεις ηλεκτρονικά ή θα μπλεξω με ΔΟΥ και θα πρεπει να πηγαινω εκει για ελεγχους κλπ; Παιζουν και πρόστιμα;
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γνωριζει κανεις αν μπορω να μεταβαλλω με τροποποιητικες όλα τα Ε1 από 2013 ως 2016; Αν ναι, θα γινουν αυτοματες εκκαθαρισεις ηλεκτρονικά ή θα μπλεξω με ΔΟΥ και θα πρεπει να πηγαινω εκει για ελεγχους κλπ; Παιζουν και πρόστιμα; Μαλλον μονο μεσω ΔΟΥ και αν υπαρχει φορος σιγουρα θα εχει προστιμα.
fastnq2 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 αν το ποσο που βγαινει να πληρωσω ειναι ιδιο(η να παρω,στην περιπτωση μου ειναι να χρεωστικο) στην νεα τροποποιητικη και στην παλια δηλωση υπαρχει προστιμο 100ευρω?Δηλαδη το εκανα και δεν φαινεται να μπηκε προστιμο,υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει τις επομενες μερες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 αν το ποσο που βγαινει να πληρωσω ειναι ιδιο(η να παρω,στην περιπτωση μου ειναι να χρεωστικο) στην νεα τροποποιητικη και στην παλια δηλωση υπαρχει προστιμο 100ευρω?Δηλαδη το εκανα και δεν φαινεται να μπηκε προστιμο,υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει τις επομενες μερες? Να κοιταζεις εκει που λεει Προσωπιοιμενη Πληροφορηση.
fastnq2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Να κοιταζεις εκει που λεει Προσωπιοιμενη Πληροφορηση. ναι ακριβως εκει κοιταω,στα στοιχεια οφειλων κατω απο την προσωποποιημενη πληροφορηση αλλα προς το παρων δεν εμφανιζεται τιποτα ευτυχως.Απλα ρωταω αν πχ μπορει να παρει 4-5 μερες(ηδη εχουν περασει 3 εργασιμες)να εμφανιστει η την γλυτωσα.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ναι ακριβως εκει κοιταω,στα στοιχεια οφειλων κατω απο την προσωποποιημενη πληροφορηση αλλα προς το παρων δεν εμφανιζεται τιποτα ευτυχως.Απλα ρωταω αν πχ μπορει να παρει 4-5 μερες(ηδη εχουν περασει 3 εργασιμες)να εμφανιστει η την γλυτωσα.. Παρακολουθησε το λιγο ακομα....
fastnq2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Παρακολουθησε το λιγο ακομα.... Ωραια ευχαριστω.Επισης ρε παιδια τι κολληματα τρωει με το login το ταξις?Εχει τυχει πρωι να μου λεει your account is locked χωρις να εχω βαλει καν λαθος κωδικο για να το κλειδωσω,και το μεσημερι μπαινει κανονικα..Ειναι νορμαλ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ωραια ευχαριστω.Επισης ρε παιδια τι κολληματα τρωει με το login το ταξις?Εχει τυχει πρωι να μου λεει your account is locked χωρις να εχω βαλει καν λαθος κωδικο για να το κλειδωσω,και το μεσημερι μπαινει κανονικα..Ειναι νορμαλ? Μου εχει τυχει κι εμενα με ie και με mozila μπαινω Επισης για το Ε9 ο ie 11 δεν δουλευει ποτε !
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Γνωριζει κανεις αν μπορω να μεταβαλλω με τροποποιητικες όλα τα Ε1 από 2013 ως 2016; Αν ναι, θα γινουν αυτοματες εκκαθαρισεις ηλεκτρονικά ή θα μπλεξω με ΔΟΥ και θα πρεπει να πηγαινω εκει για ελεγχους κλπ; Παιζουν και πρόστιμα; https://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/795 έπαιξε και παράταση
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εαν καποιος εχει καπου στα 7000 ευρω εισοδημα και περιπου 450 ευρω ιατρικες αποδειξεις εχει μεγαλη εκπτωση απο τον φορο που θα του προκυψει? 5% του εισοδηματος δεν θελει αποδειξεις απο γιατρους αν δεν κανω λαθος? ο φορος που θα εχει ειναι απο ενοικια 2750 ευρω τον χρονο...τι εκπτωση θα προκυψει αν βαλει αυτες τις αποδειξεις? και ποσο θα ειναι χωρις τις αποδειξεις και με τις αποδειξεις ο φορος απο τα ενοικια ευχαριστω πολυ
nickmanak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 http://foros.in.gr http://www.nextech.gr/eFN/NeaInfo.htm Kανε δοκιμες με αυτα τα προγραμματα πριν την υποβαλλεις. Εγω πειραματιστηκα αρκετα με διαφορα, οπως και με ιατρικες αποδειξεις. 1
rus Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εαν καποιος εχει καπου στα 7000 ευρω εισοδημα και περιπου 450 ευρω ιατρικες αποδειξεις εχει μεγαλη εκπτωση απο τον φορο που θα του προκυψει? 5% του εισοδηματος δεν θελει αποδειξεις απο γιατρους αν δεν κανω λαθος? ο φορος που θα εχει ειναι απο ενοικια 2750 ευρω τον χρονο...τι εκπτωση θα προκυψει αν βαλει αυτες τις αποδειξεις? και ποσο θα ειναι χωρις τις αποδειξεις και με τις αποδειξεις ο φορος απο τα ενοικια ευχαριστω πολύ Τα 7000 είναι μισθωτη εργασια? Συμφωνα με το πρόγραμμα, 7000 στον κωδ.301 και 2750 στον 103 φερνουν φορο 392€. Αν βαλεις και 450€ στον 051, ο φορος είναι ιδιος. (Aν βαλεις 1000€ ο φορος είναι 292)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα