Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην προσωρινη αποθηκευση, που και πως βλεπω αν έχω επιστροφη ή πρεπει να πληρώσω?

Kανε κλικ στη "Συνεχεια Υποβολης" πανω δεξια και θα σου το βγαλει.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κατεβάσω να κάνω μια δοκιμαστική; μη πάθω το εγκεφαλικό με τη μία

Δημοσ.

Κάνοντας αυτο, δε θα σταλει???

Oxι, υπαρχει κι άλλο βημα:)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή να κατεβάσω να κάνω μια δοκιμαστική; μη πάθω το εγκεφαλικό με τη μία

Kατεβασε το πρόγραμμα της epsilonnet.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το γλιτωνεις το εγκεφαλικο παλληκαρι! Με αυτους που μπλεξαμε...

Προγραμμα >>> http://foros.in.gr

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το γλιτωνεις το εγκεφαλικο παλληκαρι! Με αυτους που μπλεξαμε...

Προγραμμα >>> http://foros.in.gr

Με αυτό διαπιστωνει κανεις ότι αν εχει 0 εισοδημα, τοκους καταθέσεων 1ε, ένα σπιτακι 60τμ και δοσεις στεγαστικου 4300ε ο φορος του είναι... 4268,44ε   

Ο ανύπαντρος βεβαια, ο παντρεμένος πιο πολλα.

Να γιατι κοκκινιζουν τα δανεια, και τι κοροιδα ειμαστε εμεις που τα πληρωνουμε :wacko:

Δημοσ.

Μπορείς, αλλά απ' όσο ξέρω δεν κερδίζεις κάτι (πχ έκπτωση). Εγώ βάζω αυτόματες εντολές στο ebanking να τα δώσουν 4-5 μέρες πριν από την κάθε προθεσμία (με δέσμευση ποσού χωρίς απώλεια τόκων).

Δημοσ.

Εχω μια καπως 'περιεργη' / μαλλον εξεζητημενη ερωτηση, αν τυχον γνωριζει καποιος και μπορει να βοηθησει, αλλιως το δοκιμαζω :) :

Κωδικοί 781-782

Στους κωδικούς 781-782, συμπληρώνονται τα ποσά που δεν αποτελούν εισόδημα και εμφανίζεται ομοίως πίνακας για την ανάλυσή τους.

Πώληση ακινήτου

...

...

Κέρδη από λαχεία, ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ κ.λπ.

Με ενδιαφερει να δηλωσω καποια κερδη από το Παμε Στοίχημα. Υποθετω ότι εφόσον τα χρηματα αυτά φορολογούνται αυτοτελως (και στην περιπτωση μου καθολου, αφου για να μπει φορος πρεπει το κερδος ανα στηλη να είναι πρακτικα επιπεδου.... τζοκερ!) τοτε δε θα προσμετρηθουν στο φορολογητεο εισοδημα μου (ώστε να αυξηθεί ο φορος εισοδήματος). Σκοπος μου, αν απορειτε, είναι να μπορω υποθετικα μιλωντας και αν και εφόσον χρειαστεί για τον χ,ψ λογο στο μελλον να ερωτηθώ "ποθεν εσχες", να μπορω να τα προσμετρήσω (θεμα προνοιας είναι γιατι στενος συγγενης μου την πατησε μη δηλώνοντας κατι 'ψιλα' που επαιρνε καποτε από μια πρακτικη και προσφατα που αγορασε διαμερισμα δεν του ...εβγαιναν τα κουκια!).

Οι ερωτήσεις μου είναι:

1ον ειμαι στο σωστο σημειο της δηλωσης με βαση τα της παραθεσης (οδηγιες συμπλήρωσης) ;

2ον είναι σωστο/νομιμο να δηλωθουν αυτά τα χρηματα ;

Δημοσ.

Εχω μια καπως 'περιεργη' / μαλλον εξεζητημενη ερωτηση, αν τυχον γνωριζει καποιος και μπορει να βοηθησει, αλλιως το δοκιμαζω :) :

Με ενδιαφερει να δηλωσω καποια κερδη από το Παμε Στοίχημα. Υποθετω ότι εφόσον τα χρηματα αυτά φορολογούνται αυτοτελως (και στην περιπτωση μου καθολου, αφου για να μπει φορος πρεπει το κερδος ανα στηλη να είναι πρακτικα επιπεδου.... τζοκερ!) τοτε δε θα προσμετρηθουν στο φορολογητεο εισοδημα μου (ώστε να αυξηθεί ο φορος εισοδήματος). Σκοπος μου, αν απορειτε, είναι να μπορω υποθετικα μιλωντας και αν και εφόσον χρειαστεί για τον χ,ψ λογο στο μελλον να ερωτηθώ "ποθεν εσχες", να μπορω να τα προσμετρήσω (θεμα προνοιας είναι γιατι στενος συγγενης μου την πατησε μη δηλώνοντας κατι 'ψιλα' που επαιρνε καποτε από μια πρακτικη και προσφατα που αγορασε διαμερισμα δεν του ...εβγαιναν τα κουκια!).

Οι ερωτήσεις μου είναι:

1ον ειμαι στο σωστο σημειο της δηλωσης με βαση τα της παραθεσης (οδηγιες συμπλήρωσης) ;

2ον είναι σωστο/νομιμο να δηλωθουν αυτά τα χρηματα ;

Από όσο θυμάμαι για να δηλώσεις κάτι σε αυτά τα πεδία χρειάζεται βεβαίωση κέρδους από τον ΟΠΑΠ.Αν έχεις την βεβαίωση κέρδους ναι είναι το σωστό σημείο για να δηλώσεις τα κέρδη σου με σκοπό να καλύψεις κάποια μελλοντική αγορά όταν αυτό θα χρειαστεί.

Δημοσ.

Με αυτό διαπιστωνει κανεις ότι αν εχει 0 εισοδημα, τοκους καταθέσεων 1ε, ένα σπιτακι 60τμ και δοσεις στεγαστικου 4300ε ο φορος του είναι... 4268,44ε

Ο ανύπαντρος βεβαια, ο παντρεμένος πιο πολλα.

Να γιατι κοκκινιζουν τα δανεια, και τι κοροιδα ειμαστε εμεις που τα πληρωνουμε :wacko:

Και πώς τα συντηρεί όλα αυτά και πληρώνει τις δόσεις του στεγαστικού ένας με μηδέν εισόδημα;

Δημοσ.

Kανε κλικ στη "Συνεχεια Υποβολης" πανω δεξια και θα σου το βγαλει.

Αυτο ισχυει για περιορισμενο αριθμο δοκιμων . Αν το κανεις αρκετες, δεν λεει ποσσες ,θα γινει οριστικη υποβολη.

Δημοσ.

Αυτο ισχυει για περιορισμενο αριθμο δοκιμων . Αν το κανεις αρκετες, δεν λεει ποσσες ,θα γινει οριστικη υποβολη.

Nαι, για απεριοριστο αριθμο δοκιμων χρησιμοποιησε το προγραμμα της epsilonnet.

Για την οριστικη υποβολή το συστημα θα σε ειδοποιησει παντως, δε θα αιφνιδιαστεις.

Και πώς τα συντηρεί όλα αυτά και πληρώνει τις δόσεις του στεγαστικού ένας με μηδέν εισόδημα;

Εννοεις πως πληρωνει τις δοσεις του? Όπως τις πληρωνουν ολοι αυτοι που είναι ανεργοι. Ή μηπως νομιζες ότι οσοι εχουν στεγαστικο εχουν οπωσδηποτε και δουλεια? 

'Η μπορει να εχει καταθεσεις. Απο αποταμιευση παλαιοτερων χρονων, ή απο μια αποζημιωση απολυσης, ένα εφαπαξ που εχει παρει κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...