epir21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Αμα δεν στα εχουν βαλει να πας ΔΟΥ γιατι κατα 99% επειδη ησουν προστατευομενο μελος (απο οτι καταλαβα εισαι μεγαλυτερος απο 18 και ειναι η πρωτη δηλωση σου γιατι ησουν φοιτητης) στο συστημα φαινεται σαν να μην εχεις υποβαλει δηλωση τα προηγουμενα χρονια και επιστροφη δεν θα παρεις ετσι.Θα πρεπει να πας εφορια και θα σου πουν να συμπληρωσεις υπευθυνες δηλωσεις για τα χρονια που ησουν προστατευομενο μελος (θα χρειαστεις το αφμ και δου του πατερα σου ή οποιου σε δηλωνε σαν προστατευομενο μελος σιγουρα και δεν θυμαμαι αν χρειαζεται να εχεις και τα εκαθαριστικα των συγκεκριμμενων ετων μαζι σου) Καλώς θα περιμένω μέχρι και την άλλη βδομάδα γιατί θα είμαι εκτός πόλης που είναι η ΔΟΥ και θα πάω εαν είναι μετά. Και εμένα κάτι τέτοιο μου είχαν πεί, αλλα λογιστής μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Όπως και να έχεις, ευχαριστώ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Καλώς θα περιμένω μέχρι και την άλλη βδομάδα γιατί θα είμαι εκτός πόλης που είναι η ΔΟΥ και θα πάω εαν είναι μετά. Και εμένα κάτι τέτοιο μου είχαν πεί, αλλα λογιστής μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Όπως και να έχεις, ευχαριστώ Πες του να μην είναι απολυτος !!!Θα μπορουσε η εφορια να διασταυρωσει αυτά που θα ζητησει αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500153984 Σύμφωνα με το Βήμα, όσοι είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι, δηλαδή δεν χρωστούν σε Εφορία και Ταμεία, θα λάβουν την επιστροφή φόρου την Παρασκευή 14 Ιουλίου, εφόσον έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση έως τα μέσα Ιουνίου.Όσοι έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου θα λάβουν την επιστροφή φόρου έως τα τέλη Ιουλίου. Αξίζει να τονιστεί ότι για όσους καθυστερήσει η επιστροφή του φόρου και εφόσον εκδοθούν τον Αύγουστο τα εκκαθαριστικά σημειώματα ΕΝΦΙΑ τότε θα γίνει επιστροφή αφού πρώτα συμψηφιστεί το σύνολο του Φόρου Ακινήτων με το επιστρεφόμενο ποσό και όχι της πρώτης δόσης που αναλογεί σε αυτόν.
rus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2017 http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500153984 Σύμφωνα με το Βήμα, όσοι είναι φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμεροι, δηλαδή δεν χρωστούν σε Εφορία και Ταμεία, θα λάβουν την επιστροφή φόρου την Παρασκευή 14 Ιουλίου, εφόσον έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση έως τα μέσα Ιουνίου. Όσοι έχουν υποβάλει φορολογική δήλωση από τα μέσα Ιουνίου έως τις αρχές Ιουλίου θα λάβουν την επιστροφή φόρου έως τα τέλη Ιουλίου. Αξίζει να τονιστεί ότι για όσους καθυστερήσει η επιστροφή του φόρου και εφόσον εκδοθούν τον Αύγουστο τα εκκαθαριστικά σημειώματα ΕΝΦΙΑ τότε θα γίνει επιστροφή αφού πρώτα συμψηφιστεί το σύνολο του Φόρου Ακινήτων με το επιστρεφόμενο ποσό και όχι της πρώτης δόσης που αναλογεί σε αυτόν. Mακαρι να γινουν ολα ετσι ωραια και καλα Eπισης το λινκ αυτό λεει "Καθυστερήσεις θα προκύψουν σε περιπτώσεις όπου το ποσό επιστροφής είναι σημαντικό και πρέπει να προηγηθεί φορολογικός έλεγχος των στοιχείων που συνοδεύουν τη φορολογική δήλωση όταν αυτό ζητηθεί" ... 1
adi32 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ξερουμε τι ισχυει απο φετος για αποδειξεις ιατρικα, φαρμακα κλπ ? Μεχρι τωρα μαζευαμε μονο απο γιατρους και φαρμακεια Τωρα τι γινεται με αυτα ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Ξερουμε τι ισχυει απο φετος για αποδειξεις ιατρικα, φαρμακα κλπ ? Μεχρι τωρα μαζευαμε μονο απο γιατρους και φαρμακεια Τωρα τι γινεται με αυτα ? Θα μαθουμε ...κατα τον Δεκεμβριο .
adi32 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Το Δεκέμβριο τι να το κάνουμε. Αν έχουμε πάει σε γιατρούς και φαρμακεία και δεν έχουμε πληρώσει με κάρτα θα μας πουν ότι καιγόμαστε?
d_gkal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Πληρωσα τα 140€ φορο που μου αναλογει. Ολο το ποσο να ξεμπερδευω.
kostis_74 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις σχετικά με την φετεινή δήλωση και αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει. 1. Σχετικά με την δήλωση όσον αφορά την δευτερεύουσα κατοικία. Τόσα χρόνια στους μήνες ιδιοκατοίκησης βάζω 12 μήνες, και εχθές μου είπε ένας γνωστός ενός φίλου λογιστής να βάλω 3 μήνες για να μην με πιάσει τεκμήριο και κάνω ανάλωση κεφαλαίου μου είπε. Είναι σωστό αυτό ώστε να το αλλάξω το 12 μήνες σε 3 μήνες; Θα έχω κάποιο πρόβλημα επειδή και εγώ και οι γονείς μου μπορεί να πάμε και παραπάνω από 3 μήνες στο σπίτι και δεν κόβουμε το ρεύμα.Επίσης να πω ότι στο ίδιο οικόπεδο υπάρχει κολλητά και του αδερφού μου το σπίτι σε ίδια τετραγωνικά το οποίο ο λογιστής του το δήλωσε 12. 2. Στο Ε1 εκεί που λέει στον κωδικό 727 για την "τοκοχρεολυτική απόσβεση δανείων οποιασδήποτε μορφής" επειδή το δάνειο για το αυτοκίνητο που είχα το 2016 ήταν μισό-μισό με τον πατέρα μου βάζω το ποσό που μου βγάζει ή το διαιρώ αυτό το ποσό δια δύο; Ευχαριστώ!
d_gkal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Πληρωσα τα 140€ φορο που μου αναλογει. Ολο το ποσο να ξεμπερδευω.Η εξοφληση φαίνεται καπου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Η εξοφληση φαίνεται καπου; Πηγαινε στα στοιχεια πληρωμων αναζητηση με την ταυτοτητα πληρωμης αλλα μετα από μερικες μερες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Στο gsis ετσι? Ακριβως. Πας Πρωσ.Πληρ. και μετα αριστερα που λεει στοιχεια πληρωμων.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Επιλεγω κατι απ την λίστα; Επειδή δεν θυμαμαι επελεγξετα όλα και κανε αντιγραφη στην ταυτοτητα πληρωμης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα