Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω ότι μόλις μου έγινε συμψηφισμός μεταξύ επιστροφής φόρου και ΕΝΦΙΑ χωρίς να κάνω κάτι. Οπότε γίνεται αυτόματα απ ότι φαίνεται 

Δημοσ.

Να πω ότι μόλις μου έγινε συμψηφισμός μεταξύ επιστροφής φόρου και ΕΝΦΙΑ χωρίς να κάνω κάτι. Οπότε γίνεται αυτόματα απ ότι φαίνεται 

Εμενα όχι, ελπιζω να γινει μεσα στο μηνα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα εχει κανει κανεις εκδοση φορολογικης ενημεροτητας μεσω ταξις?Προσπαθω να το κατεβασω αλλα λεει οτι δεν μπορει να  εκδοθει..Ενω δεν χρωσταω στο δημοσιο ουτε ληξιπροθεσμα αλλα και τον ενφια ακομα τον εδωσα ολο μαζι..

Δημοσ.

Καλημερα εχει κανει κανεις εκδοση φορολογικης ενημεροτητας μεσω ταξις?Προσπαθω να το κατεβασω αλλα λεει οτι δεν μπορει να  εκδοθει..Ενω δεν χρωσταω στο δημοσιο ουτε ληξιπροθεσμα αλλα και τον ενφια ακομα τον εδωσα ολο μαζι..

Πολύ παραξενο αλλα αναγκαστια θα πας εφορια ..Φορο εισοδημτος ειχες ?

Δημοσ.

Πολύ παραξενο αλλα αναγκαστια θα πας εφορια ..Φορο εισοδημτος ειχες ?

Oχι ηταν μηδενικο..Το μοναδικο επιληψιμο ειναι ισως μια εκπροθεσμη τροποποιητικη που εκανα προσφατα και εχει προστιμο 100 ευρω αλλα επειδη εχω ξανακανει παλια και εκανε μηνες ολοκληρους να βεβαιωθει ποσο μαλλον να γινει και ληξιπροθεσμη αργει πολυ ακομα να φανει σαν χρεος στο ταξις.Ναι τωρα θελοντας και μη θα παω εφορια(ειμαι και σε αλλη πολη απο αυτη της μονιμης κατοικιας και προφανως θα πρεπει να παω στην δου της μονιμης κατοικιας) απλα με ανησυχησε λιγο ενω δεν χρωσταω ουτε ευρω.

Δημοσ.

Μπορεί κάτι να μην φαίνεται ή μπορεί να έχεις ΕΝΦΙΑ, το ότι δεν έχεις ληξιπροθεσμα δεν σημαίνει ότι δεν χρωστάς γενικά και αν χρωστάς γενικά δεν βγαίνει ηλεκτρονικά μόνο από εφορία.

Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να χρωστάς πράγματα που δε φαίνονται στη προσωποποιημένη πληροφόρηση όπως κανά ξεχασμένο ΟΑΕΕ..

Οπότε πας εφορία και βγάζουν εκεί

Δημοσ.

Μπορεί κάτι να μην φαίνεται ή μπορεί να έχεις ΕΝΦΙΑ,

και τον ενφια ακομα τον εδωσα ολο μαζι..

Για οαεε-τεβε δεν ειχα ποτε επιχειρηση.Ειμαι 99,99% οτι δεν χρωσταω ουτε ευρω στο κρατος.A/w θα δω στην δου και θα ενημερωσω.

Δημοσ.

Oχι ηταν μηδενικο..Το μοναδικο επιληψιμο ειναι ισως μια εκπροθεσμη τροποποιητικη που εκανα προσφατα και εχει προστιμο 100 ευρω αλλα επειδη εχω ξανακανει παλια και εκανε μηνες ολοκληρους να βεβαιωθει ποσο μαλλον να γινει και ληξιπροθεσμη αργει πολυ ακομα να φανει σαν χρεος στο ταξις.Ναι τωρα θελοντας και μη θα παω εφορια(ειμαι και σε αλλη πολη απο αυτη της μονιμης κατοικιας και προφανως θα πρεπει να παω στην δου της μονιμης κατοικιας) απλα με ανησυχησε λιγο ενω δεν χρωσταω ουτε ευρω.

Για την εκπροθεσμη εγω από βλακεια μου οριτικοποιησα μηδενικη (την ειχα αποθηκευσει αλλα δεν την ειχα οριστκιποιησει)  του γιου μου τον 9/2016 αλλα ακομα δεν βλεπω πουθενα προστιμο.

Δημοσ.

Για οαεε-τεβε δεν ειχα ποτε επιχειρηση.Ειμαι 99,99% οτι δεν χρωσταω ουτε ευρω στο κρατος.A/w θα δω στην δου και θα ενημερωσω.

κάτι θα είναι.. γιατί διαφορετικά θα έβγαινε ηλεκτρονικά 

πλέον βγαίνει πολύ δύσκολα ηλεκτρονικά σε σχέση με παλιότερα, αλλά αν δεν έχεις απολύτως τίποτα βγαίνει, δεν παίζει δηλαδή να είναι κάποιο bug του συστήματος

όπως και να'χει την επίσκεψη στην εφορία δεν τη γλιτώνεις οπότε εκεί θα λυθούν όλες οι απορίες σου 

Δημοσ.

Εγω που εχω επιστροφη και σε μια βδομαδα ληγει η πρωτη δοση του ενφια χωρις να μου εχει γινει συμψηφισμος, επισης θα πρεπει να παω στην εφορια?

Δημοσ.

ναι να πας δεν κάνουν σε όλους αυτόματα 

Ετσι...Πηγε η κορη μου να παρει πισω 35 ευρω που δεν ειχαν μπει αυτοματα και υπηρχαν ατομα για συμψηφισμο .Κι εγω νομιζα το κανει η ΑΑΔΔ μαζικα.

Δημοσ.

ναι να πας δεν κάνουν σε όλους αυτόματα 

Υπαρχει καποια χρονικη διορια ή μπορω να παω οποτε θελω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...