Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ζαχαρη τι σχεση εχει ρε παιδια με τη χολυστερινη? Ομοιως και το αλκοολ.

Η ζάχαρη μειώνει την καλή χοληστερίνη, λένε, και μετατρέπεται σε λίπος.

Το ίδιο και τα "γλυκά" ποτά και αναψυκτικά.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με μετρο το τσιπουρο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα ποσταρεις και στο νημα του οσφπ μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Με μετρο το τσιπουρο. Οχι τιποτα αλλο, αλλα ποσταρεις και στο νημα του οσφπ μετα.

Αυτο σε νοιαζει εσενα

Δημοσ.

Τα ξεσκισα τα τσιπουρα σημερα, 4 εχω πιει. Ο batman gardiki φταιει

Το τσίπουρο κάνει καλό και πίνεις τόσο;

Δημοσ.

Οι στατίνες μειώνουν τον κίνδυνο κατά 3% σε βάθος εξαετίας ενώ η υγιεινή διατροφή μειώνει τον κίνδυνο κατά 60% σε βάθος τετραετίας, δηλαδή δουλεύει 20 φορές καλύτερα. To 2014 ο Esselstyn έδειξε σε μελέτη 200 ατόμων με σοβαρή καρδιοπάθεια ότι η υγιεινή διατροφή μπορεί να αποτρέψει περαιτέρω καρδιακά επεισόδια για το 99.4% των ασθενών που την ακολουθούν. 1 2

Δημοσ.

Τι επιστημονικη εγκυροτητα και ποση ακαδημαικη αποδοχη τυγχανουν οι ερευνες αυτες?

Δημοσ.

καλως η κακως πιστευω οτι ενα μεγαλο ποσοστο απλα δεν μπαινει στον κοπο να αλλαξει διατροφικες συνηθειες και ουτε καν να παρει τα ποδια του να περπατησει οποτε και ευκολη λυση τα φαρμακα.ας ειναι καλα η τηλεοραση να βλεπουν ολη μερα.

.να πω οτι καθε μερα εχω μεσο ορο 4 5 χιλιομετρα περπατημα.χτες πχ ειχα κοντα στα 10.

Καλο το περπατηματακι απ το τιποτα, αλλα το τρεξιμο απειρως καλυτερο.

Δεν εννοω ταχυτητα, απλα τρεξιματακι αντι περπατήματος, θα σου αρκουσε  πολύ μικροτερη αποσταση από αυτή  που κανεις με το βαδισμα για να εχεις ιδιο αποτέλεσμα.

.τωρα τα προιοντα becel και υποκαταστατα νομιζω ειναι μεγαλο παραμυθι.ασε που ειναι και ακριβα.βεβαια

Κι εγω το ιδιο νομιζω γιατι τα δοκιμασα για ενα διαστημα, χωρις αποτελεσμα.

Σου υποσχονται αμεσα αποτέλεσματα, αλλα "στα πλαισια μιας ισορροπημενης διατροφης και ενός υγιεινου τροπου ζωης" οπως γραφουν οι πονηρουληδες στην ετικετα...

Οι στατίνες μειώνουν τον κίνδυνο κατά 3% σε βάθος εξαετίας ενώ η υγιεινή διατροφή μειώνει τον κίνδυνο κατά 60% σε βάθος τετραετίας, δηλαδή δουλεύει 20 φορές καλύτερα. To 2014 ο Esselstyn έδειξε σε μελέτη 200 ατόμων με σοβαρή καρδιοπάθεια ότι η υγιεινή διατροφή μπορεί να αποτρέψει περαιτέρω καρδιακά επεισόδια για το 99.4% των ασθενών που την ακολουθούν. 1 2

Oσο αφορα παντως τη χοληστερινη που ειναι και το θεμα μας, η σωστη διατροφη μπορει να την επηρεασει μονο σε ένα ποσοστο  γυρω στο 15%.

• Like 1
Δημοσ.

με γλυκάνισο ή χωρίς;

Ποιο θεωρειτε το καλο; 3 με γλυκανισο και ενα χωρις. Μετα το τεταρτο ζεσταθηκα επεσα και στην θαλασσα δεν κανω πλακα :)

Τα becel pro active αυτα τα γαλατακια δεν κανουν τιποτα. Ειναι για πολυ ελαφριες περιπτωσεις. Τα επαιρνα μηνες μαζι με διαιτα, τιποτα. Οποιος εχει χρηματα για ξοδεμα, ας τα παρει. Απο γευση ωραια.

Δημοσ.

Παιδιά καλά θα κάνετε να προσέχετε τι γιατροσόφια δηλώνετε πως δούλεψαν στον καθένα πριν ενθαρρύνετε κάποιον να κόψει τελείως την αγωγή του γιατί μιλάμε για ένα ζήτημα που αλλάζει από οργανισμό σε οργανισμό. Εγώ πάντα χοληστερίνη και τριγλυκερίδια είχα κάτω από τα όρια π.χ. και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή στα λιπαρά ή στα αυγά και χωρίς συστηματική άσκηση. Δεν σημαίνει ότι μπορώ να βγω να πω σε κάποιον να φάει άφοβα γιατί εμένα δεν κουνιέται καμία τιμή... 

σιγουρα ο καθε οργανισμος αντιδραει διαφορετικα αλλα σκεψου και ποσα ατομα εχουν χοληστερινη και ειναι στα @@ τους τελειως και δεν κουνανε ουτε ποδαρακι.ειδικα ατομα σε μεγαλη ηλικια που ολη μερα σε μια τηλεοραση και σε ενα καναπε.δεν μιλαμε για υγιεινη διατροφη.τα αρνια τα κατσικια φευγουν εν ριπη.εισαι να την κυριακη του πασχα.ολοι με τα μουτρα στο κρεας λες και τον υπολοιπο καιρο δεν ετρωγαν.

Καλο το περπατηματακι απ το τιποτα, αλλα το τρεξιμο απειρως καλυτερο.

Δεν εννοω ταχυτητα, απλα τρεξιματακι αντι περπατήματος, θα σου αρκουσε  πολύ μικροτερη αποσταση από αυτή  που κανεις με το βαδισμα για να εχεις ιδιο αποτέλεσμα.

καταλαβα τι εννοεις.απλα δεν γινεται αυτο συνεχεια.

πχ οταν παω στο γυμναστηριο θα παω με ενα νορμαλ περπατημα οπως και οταν γυρναω απο το γυμναστηριο.μπορει να παω καποια βολτα ειτε με αλλο ατομο ειτε με μουσικη που παλι θα ειναι περπατημα .τρεξιμο θα κανω ειτε στο γυμναστηριο στο διαδρομο ωστε να ανεβασω αντοχη ειτε στο γηπεδο.οποτε το καθενα στην περιπτωση του

Δημοσ.

καταλαβα τι εννοεις.απλα δεν γινεται αυτο συνεχεια.

πχ οταν παω στο γυμναστηριο θα παω με ενα νορμαλ περπατημα οπως και οταν γυρναω απο το γυμναστηριο.μπορει να παω καποια βολτα ειτε με αλλο ατομο ειτε με μουσικη που παλι θα ειναι περπατημα .τρεξιμο θα κανω ειτε στο γυμναστηριο στο διαδρομο ωστε να ανεβασω αντοχη ειτε στο γηπεδο.οποτε το καθενα στην περιπτωση του

Φιλε μου, περπατημα κανουν και τα παππουδια :-)

Τρεξιμο κάθε μερα χρειαζεται.

Δημοσ.

Φιλε μου, περπατημα κανουν και τα παππουδια :-)

Τρεξιμο κάθε μερα χρειαζεται.

Κάτσε ρε συ τρέξιμο εγώ που είμαι 1.84 με 105 κιλά δεν μπορώ, τι να κάνω ;

Δημοσ.

Καθολου πλακα δεν κανει και σταματήστε να το παιζετε ξερολες. Σαφως και το περπατημα ειναι πιο ηπιος και ασφαλης τροπος γυμναστικης για οσους ειναι υπερβαροι/αγυμναστοι/αντιμετωπιζουν προβλημα υγειας.

Σταδιακά σαφως μπορει ο καθενας να μετατοπιζει τα όρια του ωστε να φτασει καινστο jogging

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...