xgol Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ειμαι αδαης που δε πιστευω σε ματζουνια? Δηλαδη το μηλοξυδο ειναι μια γνωση που μου διαφεύγει..? 1
ktikti Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 δεν ξερω αν τα βοτανα βοηθανε στην χολυστερινη,αλλα αυτο που ξαιρω οτι περυσι ειχα λιπωδης διησθιση στο συκωτι και ανεβασμενες τρανσαμινασες και στην θεα του χαπιου.αποφασισα να κοψω για ενα 3μηνο το αλκοολ.και επινα βαμα αγγιναρας και γαιδουρογκαθο.στο διαστημα αυτο οι τιμες πεσανε πολυ. βεβαια ενα βοτανι δεν φαιρνει την λυση...αλλα βοηθαει.αλλα να τρως νορμαλ. σιγουρα μερικα βοτανια βοηθανε τον μεταβολισμο...αλλα και ο μεταβολισμος για να βοηθηθει θελει αρκετους μηνες.κανενας δεν αδυνατισε πινωντας πρασινο τσαι και τρωγωντας κανελα με βρωμη. Το παν για μενα ειναι να αποβαλεις το στρεσσ που χουμε..(αντε τωρα με 4ο μνημονιο) ολοι θα γινουμε παχυσαρκοι...και αν βρουμε αυτη την φορμουλα...τοτε με κοπο και αυτοσυγκεντρωση/αυτοσυγκρατηση θα τα καταφερουμε να ριξουμε τις τιμες. 3
Zerg13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αυτοι που ξεκινανε διαιτα, και τους στρεσαρει/στεναχωρει η διαιτα τους, καλυτερα να μην ξεκινανε καν, μια μειωση των βλαβερων τροφων μονο. Ακινησια και στρες παιζει να ειναι το χειροτερο ολων. Το κοκκινο κρασι, ακομα και το αλκολ γενικα λειτουργει ευεγετικα σε καποιους στην μειωση του στρες. 1
mentoras99 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Φιλος μου μικροβιολογος (η ειδικοτητα που θελουμε, έτσι;; ) ουτε αυτος το ηξερε (δεν τα λενε αυτα στις σχολες...), το το ειπαν μερικες ψαγμενες πελατισες: αγκιναρες! Το δοκιμασα κι εγω, και φαινεται οτι οντως βοηθουν κάπως! 1
Expertr Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Το γαιδουρραγκαθο ειναι και επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι κανει πολυ καλη δουλεια στο συκωτι.Αλλωστε εκτος απο συμπληρωματα υπαρχει και σε πιο δυνατη "εκδοση" στο φαρμακειο 3
ktikti Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Το γαιδουρραγκαθο ειναι και επιστημονικα αποδεδειγμενο οτι κανει πολυ καλη δουλεια στο συκωτι.Αλλωστε εκτος απο συμπληρωματα υπαρχει και σε πιο δυνατη "εκδοση" στο φαρμακειο εγω βαμμα τα επαιρνα.ομως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τις καψουλες απο solgar. επισης συμφωνω απολυτα οτι ακινησια και στρεσσ ειναι οτι χειροτερο.ειμαι κι εγω σε αυτη την κατηγορια..και χωρις να εχω αλλαξει κατι στις διατροφικες μου συνηθειες,τα κιλα τα τελυταια 2 ετη ηρθανε στο τσακ μπαμ.και καλα ηρθανε...κατσανε και ατσουμπαλα.τεσπα...το θεμα ειναι οτι και τα βοτανα θελουν και αυτα τον τροπο τους. εγω για ηπαρ που πινω και παραλληλα κανουν και για ουρικο και χολυστερινη ειναι η ΤΟ Γαιδουρογκαθο οπως προ ειπα (παραδοξως οσο βαρβατο ονομα εχει,τοσο γλυκοπιοτο ειναι) Αγγιναρα.(πικρη) , Συμμηδα(σαν την λουιζα) , τσουκνιδα (περιεργη γευση) και Ιβισκο.
vairass Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 εγω βαμμα τα επαιρνα.ομως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τις καψουλες απο solgar. επισης συμφωνω απολυτα οτι ακινησια και στρεσσ ειναι οτι χειροτερο.ειμαι κι εγω σε αυτη την κατηγορια..και χωρις να εχω αλλαξει κατι στις διατροφικες μου συνηθειες,τα κιλα τα τελυταια 2 ετη ηρθανε στο τσακ μπαμ.και καλα ηρθανε...κατσανε και ατσουμπαλα.τεσπα...το θεμα ειναι οτι και τα βοτανα θελουν και αυτα τον τροπο τους. εγω για ηπαρ που πινω και παραλληλα κανουν και για ουρικο και χολυστερινη ειναι η ΤΟ Γαιδουρογκαθο οπως προ ειπα (παραδοξως οσο βαρβατο ονομα εχει,τοσο γλυκοπιοτο ειναι) Αγγιναρα.(πικρη) , Συμμηδα(σαν την λουιζα) , τσουκνιδα (περιεργη γευση) και Ιβισκο. Αυτο το γαϊδούρι με το αγκάθι πως το πίνεις; με ενδιαφέρει για το συκώτι Βασικα και το ουρικο για πες..
xgol Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Καταλαβαινετε οτι μιλατε τοση ωρα για προιοντα που η χρονια χρηση τους ειναι δυνητικα ηπατοτοξικη, ετσι? 1
Expertr Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Καταλαβαινετε οτι μιλατε τοση ωρα για προιοντα που η χρονια χρηση τους ειναι δυνητικα ηπατοτοξικη, ετσι? Το ξερεις οτι η σιλυμαρινη χορηγειται ακομα και για περιπτωσεις κιρρωσης του ηπατος ετσι;
rus Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Αυτος ο φιλος που ειπε για το μυλοξιδο. Το δοκιμασε κανεις; Ειμαι αδαης που δε πιστευω σε ματζουνια?Δηλαδη το μηλοξυδο ειναι μια γνωση που μου διαφεύγει..? Mηλα και ξυδι νομιζω ότι τρωμε οι περισσοτεροι. Αυτό το μηλοξυδο είναι κατι διαφορετικο, ωστε να υπάγεται στη κατηγορια των ματζουνιων? Αν ναι, πως παρασκευάζεται και τι αλλα συστατικα του βαζουν?
ktikti Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Αυτο το γαϊδούρι με το αγκάθι πως το πίνεις; με ενδιαφέρει για το συκώτι Βασικα και το ουρικο για πες.. δεν ξερω αν ειναι κληρονομικο αλλα προσφτα εχασα τον πατερα μου απο κιρρωση του υπατος μαζι με αλλα γενικοτερα προβληματα που δημιουργηθηκαν απο το συκωτι(και οταν του ειπανε να παρει γαιδουρογκαθο.προς μεγαλη μας εκπληξη με χορηγηση 15 μηνες περιπου) με χρονιο αλκοολισμο,το βοτανι εστω και σε ενα μικρο μερος τους συκωτιου..το καθαρισε και βοηθησε να μην προχωρησει περισσοτερο η κιρρωση. οπως ειπα και παραπανω τα βοτανια θελουν μετρο.δεν μπορεις να πινεις ενα καφασι μπυρες και μετα να πινεις κολχικινη για να σου πεσει το ουρικο.εδεν γινετε... τωρα το γαιδουραγκαθο εμενα μαρεσει να το παιρνω σε βαμα.20 σταγονες το πρωι σε λιγο ζεστο νερο .καθε μερα...και εναλλαξ με αγγιναρα.(για το συκωτι).οταν βρισκω σπορια τα βραζω σιγα σιγα σε μια κατσαρολιτσα...καιπινω κατα την διαρκεια της ημερας.το γαιδουρογκαθο εχει ουδετερη γευση, τωρα περι ουρικου..αμα κανειςτ ην διατα του ουρικου θα πρεπει να αποφευγεις το αλκοολ κυριως μπυρα λογω μαγιας.ντοματα,σαλτσες,σαρδελες,σκουμπρι...γενικοτερα ψαρια με πολυ ω3.οσπρια εν μερη.σπανακι και κρεας(ζωμο-εντοσθια) για ουρικο βοηθαει πολυ ..συμιδα και ταραξακο .σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα βοτανα και αναφερομαι σε αυτα γιατι εμενα με βοηθησανε. 1
rus Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Φιλος μου μικροβιολογος (η ειδικοτητα που θελουμε, έτσι;; ) ουτε αυτος το ηξερε (δεν τα λενε αυτα στις σχολες...), το το ειπαν μερικες ψαγμενες πελατισες: αγκιναρες! Το δοκιμασα κι εγω, και φαινεται οτι οντως βοηθουν κάπως! Tρωω συχνα κατεψυγμενες αγκινάρες τυπου Μπαρμπα Σταθη. Με πατατες ή αρακα και λοιπα ζαρζαβατικα. Σε τι ακριβως βοηθουν ειπες?
ktikti Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Mηλα και ξυδι νομιζω ότι τρωμε οι περισσοτεροι. Αυτό το μηλοξυδο είναι κατι διαφορετικο, ωστε να υπάγεται στη κατηγορια των ματζουνιων? Αν ναι, πως παρασκευάζεται και τι αλλα συστατικα του βαζουν? το μηλοξυδο βοηθαει πολυ σαν λιποδιαλυτικο και κυριως στην περιοχη της κοιλιας.βεβαια στνν αγορα τα περισσοτερα μηλοξιδα ειναι μπασταρδεμενα.καλο μηλοξιδο βρισκεις σε βιολογικα καταστημα και το καλο πρεπει να ειναι Μη παστεριωμενο /φιλτραρισμενο και να χει ωριμανση σε δρυινο βαρελι.επισης η οξυτητα να μην ειναι παραπανω απο 5%.συνηθως τα καλα βιολογικα μηλοξυδα ειναι σε σκουρα μπουκαλια και στο πυθμενα του μπουκαλιου εχουν εκζεμα.εγω παιρνω ενα της Biona.co.uk 1
vairass Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 δεν ξερω αν ειναι κληρονομικο αλλα προσφτα εχασα τον πατερα μου απο κιρρωση του υπατος μαζι με αλλα γενικοτερα προβληματα που δημιουργηθηκαν απο το συκωτι(και οταν του ειπανε να παρει γαιδουρογκαθο.προς μεγαλη μας εκπληξη με χορηγηση 15 μηνες περιπου) με χρονιο αλκοολισμο,το βοτανι εστω και σε ενα μικρο μερος τους συκωτιου..το καθαρισε και βοηθησε να μην προχωρησει περισσοτερο η κιρρωση. οπως ειπα και παραπανω τα βοτανια θελουν μετρο.δεν μπορεις να πινεις ενα καφασι μπυρες και μετα να πινεις κολχικινη για να σου πεσει το ουρικο.εδεν γινετε... τωρα το γαιδουραγκαθο εμενα μαρεσει να το παιρνω σε βαμα.20 σταγονες το πρωι σε λιγο ζεστο νερο .καθε μερα...και εναλλαξ με αγγιναρα.(για το συκωτι).οταν βρισκω σπορια τα βραζω σιγα σιγα σε μια κατσαρολιτσα...καιπινω κατα την διαρκεια της ημερας.το γαιδουρογκαθο εχει ουδετερη γευση, τωρα περι ουρικου..αμα κανειςτ ην διατα του ουρικου θα πρεπει να αποφευγεις το αλκοολ κυριως μπυρα λογω μαγιας.ντοματα,σαλτσες,σαρδελες,σκουμπρι...γενικοτερα ψαρια με πολυ ω3.οσπρια εν μερη.σπανακι και κρεας(ζωμο-εντοσθια) για ουρικο βοηθαει πολυ ..συμιδα και ταραξακο .σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα βοτανα και αναφερομαι σε αυτα γιατι εμενα με βοηθησανε. Ωπα.. Εγώ δεν Πινω καθόλου, έχω λίπος στο συκώτι, αυτό μου είπε ο ιατρός, δίαιτα.
rus Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 το μηλοξυδο βοηθαει πολυ σαν λιποδιαλυτικο και κυριως στην περιοχη της κοιλιας.βεβαια στνν αγορα τα περισσοτερα μηλοξιδα ειναι μπασταρδεμενα.καλο μηλοξιδο βρισκεις σε βιολογικα καταστημα και το καλο πρεπει να ειναι Μη παστεριωμενο /φιλτραρισμενο και να χει ωριμανση σε δρυινο βαρελι.επισης η οξυτητα να μην ειναι παραπανω απο 5%.συνηθως τα καλα βιολογικα μηλοξυδα ειναι σε σκουρα μπουκαλια και στο πυθμενα του μπουκαλιου εχουν εκζεμα.εγω παιρνω ενα της Biona.co.uk To ερωτημα είναι τι παραπανω εχει αυτό που λες από το να τρως κατευθειαν μηλα και ξυδι. Συνηθως τα συσκευασμένα/παρασκευασμενα ειναι χειροτερα από τα κανονικα(ο χυμος πορτοκαλιου/ροδιου είναι υποδεέστερος από το πορτοκαλι/ροδι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις