xgol Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Το ξερεις οτι η σιλυμαρινη χορηγειται ακομα και για περιπτωσεις κιρρωσης του ηπατος ετσι;Σε ποια κλινικη? Γιατι σε αυτην που διευθυνει ο προεδρος της ηπατολογικης εταιρείας Ελλάδος, δεν εχω δει γαιδουραγκαθο, να με συγχωρας. Ισα ισα, εχω δει να κάνει μάθημα στους ειδικευομενους του και να τους εξηγεί τις αρνητικές επιδράσεις τετοιων ματζουνιων, πχ αυτοανοσια ηπατος κτλ. Παντα στα ιστορικα των ασθενων ρωταν για ματζουνια και δυστυχως πολλοι παίρνουν. Τωρα βέβαια ο καθενας εχει την αποψη του, την ευθυνη του εαυτου του, 2017 εχουμε κτλ κτλ απλα οταν γράφονται μπούρδες που δε θα πιστευε ουτε η γιαγια μου και που θα μπορουσαν να γινουν πιστευτες απο αφελεις, θα απαντώ. Το ξερεις οτι η σιλυμαρινη χορηγειται ακομα και για περιπτωσεις κιρρωσης του ηπατος ετσι;Και επισης για να μαθεις 5 πραγματα, σε ασκητη (αποτελεσμα κιρρωσης) χορηγειται human albumin και duphalac ενω για να προλαβεις την κιρρωση σε χρονιες ιογενεις ηπατιτιδες εχουν χρησιμοποιηθει πολλα φαρμακα, με πιο ελιδοφορα εξ αυτων, τη λαμιβουδινη, την ιντερλευκινη 12, και τις ιντερφερονες, ενω αζαθειοπρινη/κορτιζόνη δε δειξαν καποιο κλινικο όφελος.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Απο ολοκλρηρο το thread, 1 ποστ ηταν ενημερώτικο. Ολο το υπολοιπο ηταν καταγραφη εμειριων και αποψεων. Αυτος ο φιλος που ειπε για το μυλοξιδο. Το δοκιμασε κανεις; μα και το θεμα πιο πολυ για καταγραφη εμπειριων και αποψεων φτιαχτηκε.το τι πετυχε στον εναν βεβαια δεν σημαινει οτι θα πετυχει στον αλλον.απο εκει και περα ο καθενας πρεπει να περασει και απο τον γιατρο του
ktikti Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Tρωω συχνα κατεψυγμενες αγκινάρες τυπου Μπαρμπα Σταθη. Με πατατες ή αρακα και λοιπα ζαρζαβατικα. Σε τι ακριβως βοηθουν ειπες? οι αγκιναρες οι κατεψυγμενες δεν εχουν καμια σχεση με τις φρεσκες.ειναι απο τα λιγα λαχανικα που διαφερουν στο μεγιστο φρεσκο με κατεψυγμενο.ασε που οι καρδιες που πωλουνται στην αγορα ειναι αφυδατωμενες.και οταν τις βραζεις εχει μια οξινη γευση.φρεσκες θα βρεις απο τον μαναβη και εγω προσωπικα τις τρωω και σκετες,και τα φυλλα μαζι.(ειδικα τις μικρες) και τις μεγαλες ανοιγω τα φυλλα και ταπεριχυνω με λιγο λεμονι και λαδακι κα τα βαζω σε ενα βαθυ τα ψι και στον φουρνο για κανα 25 λεπτο ωσπου να μαλακωσσουν και μετα φυλλο,φυλλο τις τρωω,αλλα ειναι αρκετα φασαριοζικη δουλεια ομως αξιζει και με το παραπανω η γευση και η νοστιμια που παιρνεις.επισης ψηνω και τα κοτσανια.και οταν την φας τοτε θα καταλαβεις ποια ειναι η αγγιναρα και ποια η ιδιαιτερη γευση της.και ωμην ειναι πικρη και αφηνη μια στιφοτητα. To ερωτημα είναι τι παραπανω εχει αυτό που λες από το να τρως κατευθειαν μηλα και ξυδι. Συνηθως τα συσκευασμένα/παρασκευασμενα ειναι χειροτερα από τα κανονικα(ο χυμος πορτοκαλιου/ροδιου είναι υποδεέστερος από το πορτοκαλι/ροδι) συνηθως τα προιοντα ψυχρης εκθλιψης σου δινουν το μεγιστο αποτελεσμα.ετσι ειναι και με το ελαιολαδο Κατά τη διαδικασία ζύμωσης των μήλων, η ζάχαρη που υπάρχει στα μήλα μετατρέπεται σε βακτήρια και ζύμες και στη συνέχεια σε ξύδι.Αν τα φας σκέτα σν μήλα θα πάρεις και τις έξτρα θερμίδες. Η μεγάλη δύναμη αυτού του συνδυασμού οφείλεται στις χημικές του ιδιότητες και στην αλληλεπίδρασή τους με το ανθρώπινο σώμα. Το ξύδι είναι όξινο, μεν, αλλά μέσα στο σώμα μας γίνεται αλκαλικό.Το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ελαφρώς αλκαλικό.Το μηλόξυδο χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια όταν θέλουμε να αποτοξινώσουμε τον οργανισμό μας κυρίως.Η κατανάλωση πρέπει να γίνεται πάντα με μέτρο, ενώ καλό είναι να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν...και εγω ολα αυτα τα γιατροσόφια τα παίρνω με ευθύνη δική μου.
Expertr Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ο χρήστης Expertr είπε: Το ξερεις οτι η σιλυμαρινη χορηγειται ακομα και για περιπτωσεις κιρρωσης του ηπατος ετσι;Σε ποια κλινικη? Γιατι σε αυτην που διευθυνει ο προεδρος της ηπατολογικης εταιρείας Ελλάδος, δεν εχω δει γαιδουραγκαθο, να με συγχωρας. Ισα ισα, εχω δει να κάνει μάθημα στους ειδικευομενους του και να τους εξηγεί τις αρνητικές επιδράσεις τετοιων ματζουνιων, πχ αυτοανοσια ηπατος κτλ. Παντα στα ιστορικα των ασθενων ρωταν για ματζουνια και δυστυχως πολλοι παίρνουν. Τωρα βέβαια ο καθενας εχει την αποψη του, την ευθυνη του εαυτου του, 2017 εχουμε κτλ κτλ απλα οταν γράφονται μπούρδες που δε θα πιστευε ουτε η γιαγια μου και που θα μπορουσαν να γινουν πιστευτες απο αφελεις, θα απαντώ.Ο χρήστης Expertr είπε: Το ξερεις οτι η σιλυμαρινη χορηγειται ακομα και για περιπτωσεις κιρρωσης του ηπατος ετσι;Και επισης για να μαθεις 5 πραγματα, σε ασκητη (αποτελεσμα κιρρωσης) χορηγειται human albumin και duphalac ενω για να προλαβεις την κιρρωση σε χρονιες ιογενεις ηπατιτιδες εχουν χρησιμοποιηθει πολλα φαρμακα, με πιο ελιδοφορα εξ αυτων, τη λαμιβουδινη, την ιντερλευκινη 12, και τις ιντερφερονες, ενω αζαθειοπρινη/κορτιζόνη δε δειξαν καποιο κλινικο όφελος. Ματζουνια;; μιλαμε για κανονικο φαρμακο απο την sopharma.Silymarin λεγεται το συγκεκριμενο αν θυμαμαι καλα σε πρασινο κουτι.Εχει σωσει αρκετα συκωτακια αλκοολικων και μη...Δεν νομιζω να μην το γνωριζει ο...προεδρος 2
xgol Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Το ...γαιδουραγκαθο δηλαδη! Το οτι " εχει σωσει αρκετα συκωτακια αλκοολικων " που το στηριζεις? Στο εκμυστηρευτηκε ο μπατζανακης του μπατζανακη του φιλου σου? Οταν εισαι αλκοολικος και εχεις αναπτυξει κιρρωση υπαρχει θανατος ηπατοκυτταρων και ινωτικη εξεργασια του ηπατος. Αν θεωρεις πως ειναι μια κατασταση που "σωζεται" και μαλιστα με χορηγηση γαιδουραγκαθου, αλλαξε πλευρό. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2017 από xgol
rus Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 εγω προσωπικα τις τρωω και σκετες,και τα φυλλα μαζι Kαι ο Μητσοτακης το εχει πει αυτό, ότι τρωει ωμες αγκινάρες, είναι ένα από τα μυστικα της μακροζωίας του. συνηθως τα προιοντα ψυχρης εκθλιψης σου δινουν το μεγιστο αποτελεσμα.ετσι ειναι και με το ελαιολαδο Κατά τη διαδικασία ζύμωσης των μήλων, η ζάχαρη που υπάρχει στα μήλα μετατρέπεται σε βακτήρια και ζύμες και στη συνέχεια σε ξύδι.Αν τα φας σκέτα σν μήλα θα πάρεις και τις έξτρα θερμίδες. Η μεγάλη δύναμη αυτού του συνδυασμού οφείλεται στις χημικές του ιδιότητες και στην αλληλεπίδρασή τους με το ανθρώπινο σώμα. Το ξύδι είναι όξινο, μεν, αλλά μέσα στο σώμα μας γίνεται αλκαλικό.Το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ελαφρώς αλκαλικό. Διαβασα 3-4 φορες αυτό το κειμενο σου αλλα δε βγαζει ιδιαιτερο νοημα, ενώ είναι και λιγο ασυναρτητο. Τι σχεση εχει η ψυχρη εκθλιψη και το ελαιολαδο με το μηλοξυδο? Γινεται ζυμωση στα μηλα? Εξηγησε μας πως ακριβως παρασκευαζεται αυτο το μηλοξυδο. Υπαρχει στην αγορα? 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Rus υπαρχει μυλοξυδο στην αγορα λογικα και στα sm. Ειναι ξυδι με μηλα απ εξω. Γιατι δεν ψαχνεις στο google απαντονται ολα,οσα ρωτας για το μηλοξυδο. https://www.pamesupermarket.gr/images/photos/bxqhkposmx.jpg Επεξ/σία 18 Μαΐου 2017 από Zerg13
doctorkostis Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 [/font] Η μεγάλη δύναμη αυτού του συνδυασμού οφείλεται στις χημικές του ιδιότητες και στην αλληλεπίδρασή τους με το ανθρώπινο σώμα. Το ξύδι είναι όξινο, μεν, αλλά μέσα στο σώμα μας γίνεται αλκαλικό.Το ανθρώπινο σώμα λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ελαφρώς αλκαλικο. Επειδή την έχω ακούσει αρκετές φορές αυτή την χαζομάρα με τα αλκαλικα, θα ήθελα σε παρακαλώ Α) μια επιστημονική πηγή που μιλάει για το θέμα β) μια λογική εξήγηση μέσω χημείας που λέει πως το οξύ που περιέχει το ξύδι (οξικο), δεν εξουδετερώνεται σε άλας και νερό, αλλά μετατρέπεται σε βάση, δηλαδή σε αλκαλικό διάλυμα
ReversedVertigo Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Τα οξινα γενικα θεωρουνται καλα (πχ ξινολαχανο) γιατι οι πιο πολλες τροφες που τρωμε ειναι αλκαλικες οποτε χρειαζεται καποια εξισορροπηση του pH, επισης βοηθανε τη χωνεψη 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/06/14/vinegar-health-properties.aspx. Καμια 30αρια ωφελη για την υγεια το....μαντζουνι. Επισης ιδιο και σε γευση, μην πω κ καλυτερο. Το αλλο το καφε απο σταφυλι καιει πιο πολυ νομιζω. Δοκιμασα σημερα, πηρα ενα γυαλινο μπουκαλακι. Το χρωμα του βαθυ κιτρινο σαν ουισκι. Προσπαθηστε να το αγορασετε σε γυαλινο. 1
ktikti Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μα οι φρεσκες κυκλοφορουν μονο την ανοιξη, αν δε κανω λαθος. Πιο φτηνες δεν είναι, αντιθετα ειναι πολύ ακριβες τα τελευταια χρονια. Kαι ο Μητσοτακης το εχει πει αυτό, ότι τρωει ωμες αγκινάρες, είναι ένα από τα μυστικα της μακροζωίας του. Διαβασα 3-4 φορες αυτό το κειμενο σου αλλα δε βγαζει ιδιαιτερο νοημα, ενώ είναι και λιγο ασυναρτητο. Τι σχεση εχει η ψυχρη εκθλιψη και το ελαιολαδο με το μηλοξυδο? Γινεται ζυμωση στα μηλα? Εξηγησε μας πως ακριβως παρασκευαζεται αυτο το μηλοξυδο. Υπαρχει στην αγορα? προσπαθω να σου πω οτι η ψυχρη εκθλιψη κανει το προιον Α ποιοτητας με ολα τα θρεπτικα συστατικα.τωρα δεν ειμαι χημικος...ουτες εμπορας να ξερω πως ακριβως γινετε.ναι υπαρχει στην αγορα και εδω και σε προηγουμενο μου post link. αυτο εδω ειναι Rus υπαρχει μυλοξυδο στην αγορα λογικα και στα sm. Θα κοιταξω οταν ξαναπαω. Ειναι ξυδι με μηλα απ εξω. Γιατι δεν ψαχνεις στο google απαντονται ολα,οσα ρωτας για το μηλοξυδο. https://www.pamesupermarket.gr/images/photos/bxqhkposmx.jpg Επειδή την έχω ακούσει αρκετές φορές αυτή την χαζομάρα με τα αλκαλικα, θα ήθελα σε παρακαλώ Α) μια επιστημονική πηγή που μιλάει για το θέμα β) μια λογική εξήγηση μέσω χημείας που λέει πως το οξύ που περιέχει το ξύδι (οξικο), δεν εξουδετερώνεται σε άλας και νερό, αλλά μετατρέπεται σε βάση, δηλαδή σε αλκαλικό διάλυμα φιλε ανθρωπος ειμαι κι εγω.δεν ειμαι ρομποτ η επιστημονας να ξερω τα παντα. εδω μπορεις να διαβασεις για την αλκαλικη διατροφη http://www.clickatlife.gr/your-life/story/54826
Zerg13 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Unpasterized unfiltered ειναι το δικο σου. Το "with the mother" τι ειναι; Εμενα δεν τα γραφει αυτα, δεν γραφει τιποτα μονο οξυτητα 6ο. Το δικο σου ειναι ποιο ψαγμενο; Το διαλεξες για να ειναι ετσι; Που το πηρες; Επισης με το ματι, εχουν και λιγο διαφορετικο χρωμα.
Expertr Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Το ...γαιδουραγκαθο δηλαδη! Το οτι " εχει σωσει αρκετα συκωτακια αλκοολικων " που το στηριζεις? Στο εκμυστηρευτηκε ο μπατζανακης του μπατζανακη του φιλου σου? Οταν εισαι αλκοολικος και εχεις αναπτυξει κιρρωση υπαρχει θανατος ηπατοκυτταρων και ινωτικη εξεργασια του ηπατος. Αν θεωρεις πως ειναι μια κατασταση που "σωζεται" και μαλιστα με χορηγηση γαιδουραγκαθου, αλλαξε πλευρό. Μου το εκμυστηρευτηκε ο γειτονας.Και ολος ο ιατρικος κοσμος μαζι.Το ηπαρ ξερεις αναπλαθεται.Δεν ειναι ουτε πνευμονι ουτε νεφρο.Επισης ολοι αυτοι οι bodybuilder οταν βγαινουν εκτος θεραπειας που οι τιμες στο συκωτι εχουν ξεπερασει το 100 κατα πολυ πως νομιζεις οτι τις ριχνουν γρηγορα; 1
rus Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Eιναι λογικο τα φρεσκα να είναι πιο ακριβα από τα κατεψυγμενα. Επισης τα κατεψυγμένα εχουν και αλλα ζαρζαβατικα(αρακας, πατατες, καροτα κλπ) που ανεβαζουν τη τιμη. Rus υπαρχει μυλοξυδο στην αγορα λογικα και στα sm. Ειναι ξυδι με μηλα απ εξω.Γιατι δεν ψαχνεις στο google απαντονται ολα,οσα ρωτας για το μηλοξυδο. Γιατι ο φιλος μας που ειναι εδικος στο θεμα θα μας τα πει καλυτερα. Εχω ανθρωπο που ασχολειται με θερμη και θα παω google? προσπαθω να σου πω οτι η ψυχρη εκθλιψη κανει το προιον Α ποιοτητας με ολα τα θρεπτικα συστατικα.τωρα δεν ειμαι χημικος...ουτες εμπορας να ξερω πως ακριβως γινετε.ναι υπαρχει στην αγορα και εδω και σε προηγουμενο μου post link. αυτο εδω ειναι Δηλαδη εννοεις ότι τι προιον αυτό παραγεται με ψυχρη εκθλιψη. Μπορεις να αναφερεις τα συστατικα που αναγραφονται πανω?... Είναι σιγουρος οτι θα είναι τιγκα στα συντηρηρικα, αρωματικα και λοιπα καλουδια. Το προιον αυτο προφανως εχει σκοπο να δινει μια γευση στα φαγητα, όχι να βελτιωσει την υγεια σου.
ktikti Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Unpasterized unfiltered ειναι το δικο σου. Το "with the mother" τι ειναι; Εμενα δεν τα γραφει αυτα, δεν γραφει τιποτα μονο οξυτητα 6ο. Το δικο σου ειναι ποιο ψαγμενο; Το διαλεξες για να ειναι ετσι; Που το πηρες; Επισης με το ματι, εχουν και λιγο διαφορετικο χρωμα. απαστεριωτο ειναι.τωρα αυτο παιρνω εγω στο βιολογικο καταστημα της γειτονιας μου.σιγουρα θα υπαρχουν και αλλα,απλα αυτο ειναι δοκιμασμενο και ευκολοπιοτο.http://www.biona.co.uk/product-247-4.html Eιναι λογικο τα φρεσκα να είναι πιο ακριβα από τα κατεψυγμενα. Επισης τα κατεψυγμένα εχουν και αλλα ζαρζαβατικα(αρακας, πατατες, καροτα κλπ) που ανεβαζουν τη τιμη. Γιατι ο φιλος μας που ειναι εδικος στο θεμα θα μας τα πει καλυτερα. Εχω ανθρωπο που ασχολειται με θερμη και θα παω google? Δηλαδη εννοεις ότι τι προιον αυτό παραγεται με ψυχρη εκθλιψη. Μπορεις να αναφερεις τα συστατικα που αναγραφονται πανω?... Είναι σιγουρος οτι θα είναι τιγκα στα συντηρηρικα, αρωματικα και λοιπα καλουδια. Το προιον αυτο προφανως εχει σκοπο να δινει μια γευση στα φαγητα, όχι να βελτιωσει την υγεια σου. Το προιον αυτο ειναι για να πινετε και μετα για να το χρησιμοποιεις στα φαγητα.επισης ειναι βιολογικο και χωρις συνττηριτικα.ειναι οτι καλυτερο στα βιλογικα μηλοξιδα και κοστιζει 5 ευρο το μπουκαλι οταν το το απλο κοστιζει ουτε 1 ευρο. επισης η Biona η εταιρια αυτη που το παραγει ειναι μια απο τις μεγαλυτερες του χωρου στα βιολογικα και εχει μεγαλη ποικιλια. http://www.biona.co.uk/product-247-4.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις