Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Εδω & καμμια 20αρια μερες,μου ερχεται σχεδον,καθε 2 μερες το μειλ απο otenet.gr....Εχω λογαριασμο μειλ εκει.Μου γραφουν οτι πρεπει να δωσω ονομα,επωνυμο κωδικο κλπ,αλλοιως θα σταματησει να ειναι ενεργο το μειλ που εχω εκει.Σκεφτηκα οτι ισως ειναι καποιο spam,το εκανα μπλοκ,τα κανω διαγραφη,αλλα τιποτα,αυτα μου ξαναρχονται.& ειναι εκνευριστικο να μου ερχεται χωρις την συγκαταθεση μου.Βεβαια,μεχρι σημερα το μειλ μου δουλευει κανονικα,αλλα δεν μπορει να μου ερχεται καθε 2 μερες αυτη η βλακεια...θα ηθελα την γνωμη σας.σας το βαζω και συν-νο,οπως μου ερχεται....ευχαριστω.

post-83716-0-75431400-1494407796_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα, φίλε  !

Κατά τη γνώμη μου 99.99% πρόκειται για απάτη, επειδή καμία εταιρία που παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου, δεν θα σου ζητήσει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να δώσεις το password σου. Αυτό ισχυέι γιατί οι διαχειριστές του δικτύου μπορούν πάντοτε να προβούν σε όποιες ρυθμίσεις ή αλλαγές χρειάζεται να γίνουν στο λογαριασμό σου, ΧΩΡΙΣ να γνωρίζουν το password.

Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάντα σκόπιμο η πρώτη κίνησή σου να είναι να ενημερώσεις το 13888 και θα επιληφθούν αυτοί του θέματος, όπως πρέπει.

Φιλικά,

Ο Άσπρος Γάτος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι,μολις γυρισα απο το καταστημα του ΟΤΕ,εδω,στο Αιγαλεω.Τα παιδια εκει μου ειπαν....<<βρε τους απατεωνες...>>.μην απαντησεις,να τα διαγραφεις....και να παρω το 13888.....Δεν ξερω αν μπορω μεσα απο το μειλ μου[[Microsoft office outlook],να το μπλοκαρω,ωστε να μην μου ερχεται πλεον στα εισερχομενα.....σιγουρα,αργοτερα,θα καλεσω το 13888,ωστε να επιλυφθουν.....για να δουμε.σας ευχαριστω.

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.

Κατά 100% είναι ψεύτικο θεωρώ. Πολλά τα ορθογραφικά λάθη για τέτοια εταιρεία.

Συν ότι οι κωδικοί είναι προσωπικότατοι.

Δημοσ.

Εχω, πλεον, βεβαιωθει,οτι 100% ειναι ψευτικο....απλα,δεν εχω επικοινωνησει,ακομα, με το 13888...θα γινει & αυτο τις επομενες μερες,αν & βλεπω οτι εδω & 2 μερες δεν μου ξαναηρθε καινουργιο.....

Δημοσ.

Εχω, πλεον, βεβαιωθει,οτι 100% ειναι ψευτικο....απλα,δεν εχω επικοινωνησει,ακομα, με το 13888...θα γινει & αυτο τις επομενες μερες,αν & βλεπω οτι εδω & 2 μερες δεν μου ξαναηρθε καινουργιο.....

Αν και αναφέρθηκε ήδη, είναι 100% scam.

Δημοσ.

και που πηρα το 13888,δεν εγινε τιποτα....απλα,μου λενε,να τα διαγραφεις,& μπλοκαρισε τα....& που το εκανα;;;σημερα,παλι μου ηρθε νεο μειλ,τι να πω....

Δημοσ.

Πώς ακριβώς τα μπλόκαρες ;;;

Από το outlook μπορείς να ορίσεις ολόκληρη την διεύθυνση σαν spam ή να φτιάξεις ένα rule και μόλις φτάνει από την συγκεκριμένη διεύθυνση να στο διαγράφει.

Δημοσ.

Πώς ακριβώς τα μπλόκαρες ;;;

Από το outlook μπορείς να ορίσεις ολόκληρη την διεύθυνση σαν spam ή να φτιάξεις ένα rule και μόλις φτάνει από την συγκεκριμένη διεύθυνση να στο διαγράφει.

Ανοιξα το μειλ για το οποιο συζηταμε,πηγα εκει που λεει Block Sender,και το πατησα....ομως,αυτα,μου ερχονται....κατι δεν εχω κανει σωστα....αν γνωριζεις,πες μου πως ακριβως το μπλοκαρω...σε ευχαριστω.

Δημοσ.

Από το Inbox κάνεις δεξί κλικ πάνω στον sender και επιλέγεις spam, μετά θα σου έρχονται μεν αλλά θα πηγαίνουν κατευθείαν στα Spam mails οπότε δεν σε πειράζει πλέον.

Διαφορετικά, φτιάχνεις rule (κανόνα) και έχει οδηγό που θα δηλώσεις πως ότι έρχεται από τον τάδε sender να διαγράφεται απευθείας.

Ανάλογα με την έκδοση του outlook που έχεις ψάξε στο youtube για video με οδηγίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...