Προς το περιεχόμενο

Vanquish (PC version)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια για single player cover shooting παιχνιδι μιλαμε τι πλεονεκτηματα για εμπειρους παιχτες και Precise aiming καθεστε και γραφετε.

Δεν τα γραφατε αυτα στο θεμα του gears of war που εχει και competitive online και τα γραφετε σε single player παιχνιδι?

Ελεος δηλαδη ωρες ωρες

με την pc master race....

Αλλα ξεχασα οτι το gears of war κοστιζει 70 ευρω ...

Ο καθένας γραφει ότι γουστάρει άμα δεν u know, τώρα τι SP, PVP, PVE το aim είναι aim και το mouse είναι πιο responsive, snappy, precise. Γεγονός. Όσο για PC master race, game prices κτλ ότι νάνε, μου φαίνεται u need a break from being...well everywhere ;) no offence bud :)

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τσίμπησα από steam.Ανυπομονώ να το λιώσω.

Καλο λιώσιμο εξαιρετικό παιχνίδι θέλει δουλειά για να το μάθεις.

Δημοσ.

Τι να μάθεις δηλαδή ;

Όλο το σύστημα μάχης. Δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Το είχα παίξει παλιά στο ps3 ίσως να το είχα βάλει στο Hard το πήγα μέχρι ένα σημείο και το παράτησα έχανα συνέχεια. Εφταιγαν και τα μεγάλα drop fps.

Δημοσ.

Εγω μιας και δεν προλαβα το bayonetta σε προσφορα για το -25% θα περιμενω steam sales τον αλλο μηνα να δω αν θα μπει το παιχνιδι σε εκπτωση,αλλιως θα το παρω απο κλειδαδικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον τρεχει(οπως εγραψα και στο θεμα στις προσφορες)προσφορα στο bundlestars με το bayonetta

https://www.bundlestars.com/en/game/bayonetta

17% με εκπτωση και με τον κωδικο ΜΑΥ5 πεφτει αλλο ενα 5% στα 15.80περιπου.

Οποιος αγορασει το παιχνιδι απο bundlestars του ερχεται και κωδικος 30% στο email(25% λογω της προσφορας του bayonetta+5% extra απο το bundlestars δηλαδη)για το vanquish και αρα το παιχνιδι πεφτει απο τα 20ευρω αρχικη τιμη στα 14ευρω.

Δεν ξερω αν στο steam sales του Ιουνιου το δουμε στα ιδια και φθηνοτερα αλλα για εγω τα πηρα και τα δυο μιας και ειναι καλες τιμες.

Ο καθένας γραφει ότι γουστάρει άμα δεν

Ενα ''my bad'' θα ηταν καλυτερο για ασχετα σχολια οπως τα πιο πισω(αλλωστε γενικα μιλησα οπως ειδες δεν απευθυνθηκα σε καποιον συγκεκριμενα),ελευθερια γνωμης/αποψης υπαρχει αλλα σεβομαστε και τον αλλο που διαβαζει το θεμα παντα.

Το να την ''λεμε'' κιολας στον αλλο επειδη κανει παρατηρηση(σε κατι που εχει δικιο κιολας)δεν ειναι οτι το καλυτερο.

Εκει πηγαινε και το σχολιο περι pc master race....

μου φαίνεται u need a break from being...well everywhere ;) no offence bud :)

Επισης no offence αλλα το να υποδεικνυεις στον αλλο τι να κανει(ειδικα οταν κανεις τα ιδια)δεν ειναι οτι το καλυτερο,γενικα μιλώντας παντα :)

Τελος δεν φταιω εγω που στην Ελλαδα οι περισσοτεροι εχουν διαφορετικη αντιληψη του''συμμετεχω σε forum και σχολιαζω απο ενδιαφερον ''για να φαινεται οτι ο fulgore,ο tdi,ο psycho,ο ghost κλπ(τυχαια γενικα παραδειγματα παλι) συμμετεχουν παντου.

Σε 4 περιπου ωρες ξεκλειδωνει στο steam.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Ειχα θεμα με τα saves.Δε μου το εσωνε και παγωνε η οθονη.Τελικα εφταιγε το bitdefender.Το εβαλα στα exclusions και τωρα ολα καλα.Το port ειναι εκπληκτικο.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ διασκεδαστικό και παίζει απίστευτα καλά σε 2160P/Edge 8xAA. Πάντως το LoD αλλά και τα texutres σου θυμίζουν τι θα πει 256MB μνήμη(PS3) :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...