GatheringFire Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω ενα κινητό και είμαι ανάμεσα σε δυο επιλογές, το Huawei P9 Lite και Sony Xperia M5. Ποιο κατα την προσωπική σας εμπειρία νομίζεται οτι είναι καλύτερο σε θέμα ταχύτητας (κινητού - διαδικτύου) και κάμερας;. Επιπλέον, υπάρχουν προβλήματα που εμφανίζονται με την διάρκεια του καιρού που θα έπρεπε να εχω υπόψη; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
saruman123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Νομίζω το Huawei P9 Lite είναι καλύτερο εκτός τις κάμερας. Όσο για το θέμα ταχύτητας αν εννοείς ποιο ανοίγει ποιο γρήγορα ,παίζει ρόλο πόση ram έχει και ο επεξεργαστής. Αν πάλι εννοείς για Internet αυτό είναι θέμα του παρόχου που έχεις . 1
ziaba Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δες και το ρ8 λιτε 2017 είναι ήδη με άντροιντ 7 και ίσως πάρει το 8 το ρ9 ήδη έχει πάρει αναβάθμιση από 6 σε 7
GatheringFire Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Νομίζω το Huawei P9 Lite είναι καλύτερο εκτός τις κάμερας. Όσο για το θέμα ταχύτητας αν εννοείς ποιο ανοίγει ποιο γρήγορα ,παίζει ρόλο πόση ram έχει και ο επεξεργαστής. Αν πάλι εννοείς για Internet αυτό είναι θέμα του παρόχου που έχεις . Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αρχικά, θέλω να ρωτήσω αν έχεις κάποιο γνωστό ο οποιος διαθέτει το κινητό Sony και μπορεί να διαβεβαιώσει οτι δεν έχει προβλήματα όπως ξαφνικά Shutdowns.
saruman123 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Αρχικά, θέλω να ρωτήσω αν έχεις κάποιο γνωστό ο οποιος διαθέτει το κινητό Sony και μπορεί να διαβεβαιώσει οτι δεν έχει προβλήματα όπως ξαφνικά Shutdowns. Όχι δεν ξέρω κάποιον .Εγώ έχω τάμπλετ (Ζ2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα