pouakaltsa Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ετοιμαζομουν να συγχρονισω το Itunes με το Iphone και δεν γινοταν τιποτα. Το ξανα εγκατεστηκα και παλι τιποτα. Λεει "δεν ειναι δυνατη η αναγνωση του αρχειου "itubes library itl" επειδη δημιουργηθηκε απο νεοτερη εκδοση του itunes." Επισης το κινητο δεν μπορω να το φορτισω απ λαπτοπ καθως μετα απο λιγο μου βγαζει αν ειναι αξιοπιστος ο η/υ. Και μου βγαζει μονο το φακελο με τις εικονες που εχω στο κινητο. Καποια βλακεια παιζει να χω κανει ε; Καμια ιδεα; Επιπλεον, η μνημη ειναι γεματη, πως θα μπορουσα να κανω χωρο; Μερικες φορες εκει που εκει μπαταρια σβηνει ξαφνικα, μου το χει παθει 1-2 φορες, με αλλαγη μπαταριας θα ναι οκ ή θελει σουταρισμα;
taslikos Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μας εμπλεξες, τι μοντέλο έχεις; δοκίμασες με άλλον υπολογιστη; επίσης δες με άλλο καλώδιο. Μπαταρία αν είναι 2 χρόνια χρήσης το τηλέφωνο θέλει άλλη.
pouakaltsa Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 dell ειναι, ποιο ακριβως δεν θυμαμαι και οσο και να εψαξα δεν βρηκα το μοντελο. αλλος υπολογιστης δεν υπαρχει, ουτε καλωδιο. το προγραμμα επιτελους ανοιξε ομως ενω παλια με το που το εβαζα στο λαπτοπ αναγνωριζε και μου το εβγαζε στο itunes, τωρα δεν γινεται αυτο και δεν ξερω τι να κανω, διορθωνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα