Neg Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Όποιος θέλει το παιχνίδι του τίτλου μπορεί να το πάρει δωρεάν μέσω του GOG https://www.gog.com/game/shadow_warrior_complete 13
Thrylos7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 ωραιο παιχνιδακι για την εποχη του. Το εβλεπα τοτε σαν τη συνεχεια του duke nukem 3d. Σημερα λιγο δυσκολο να το παιξεις λογω πιξελιασματος... αλλα εχουν βγει οι συνεχειες του
panagiotis54 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 ποιος τα παιζει αυτα τα παιχνιδια σημερα ρε παιδια?! 4
Avatar_GR Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 ποιος τα παιζει αυτα τα παιχνιδια σημερα ρε παιδια?! Η μισή ευχαρίστηση είναι να το πάρεις τσάμπα και η άλλη μίση να το παίξεις 3
panagiotis54 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 δηλ εσυ παιζεις τετοια παιχνιδια? γενικα τα βλεπω και στις προσφορες δηλ...να μου πεις το κανεις για τα steam achievments ή κατι τετοιο που παλι τρελο το βρισκω οκ....ισως ειμαι εγω περιεργος! 1
vairass Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 ποιος τα παιζει αυτα τα παιχνιδια σημερα ρε παιδια?! Ούτε στη φυλακή δεν το παίζουν αυτό. 4
Avatar_GR Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 δηλ εσυ παιζεις τετοια παιχνιδια? γενικα τα βλεπω και στις προσφορες δηλ...να μου πεις το κανεις για τα steam achievments ή κατι τετοιο που παλι τρελο το βρισκω οκ....ισως ειμαι εγω περιεργος! Μπα με τίποτα δεν παίζω τέτοια παιχνίδια πλέον. Υπάρχει κόσμος που τα παίζει πάντως, όχι πολλοί, αλλά κάποιο πραγματικά τα παίζουν. Φαντάσου ότι κάποιοι τα αγοράζουν κιόλας... 2
Neg Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 ποιος τα παιζει αυτα τα παιχνιδια σημερα ρε παιδια?! Κανείς απλά έχεις την ευχαρίστηση ότι είναι τζάμπα το Redux παίζεται όμως όπως και το Duke Nukem Atomic Edition που υποστηρίζουν μεγάλες αναλύσεις και βελτιωμένα Textures δίχως Pixel. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα