FilBeats Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας! Τώρα τελευταία μου έχει κάνει εντύπωση κάτι online σπουδές από ένα ΙΕΚ το οποίο υπόσχεται πολλά απάνω στον προγραμματισμό app android εφαρμογών, υποτίθεται κρατάει 8 μήνες και παίρνεις και ένα χαρτί (πιστοποίηση). Το ερώτημα μου όμως είναι αν αυτά τα χαρτιά μετράνε στις μέρες μας για μια μελλοντική δουλειά. Μιας και έρχεται καλοκαίρι σκέφτηκα να μάθω παράλληλα με τα καλοκαιρινά μου μια γλώσσα προγραμματισμού. Το ερώτημα μου, που απευθύνεται πιο πολύ σε αυτούς που έχουν τελειώσει κάποιο ΙΕΚ ή έχουν γνώσεις σχετικά με τα ΙΕΚ, θέλω να μάθω αν είναι έμπιστα, προσφέρουν όντως 'καλές' υπηρεσίες; μαθαίνεις όντως πράγματα; Επίσης θα ήθελα να μάθω μιας και ξέρετε περί δουλείας και γενικά τι ζητάει η αγορά εργασίας σήμερα, μετράει το χαρτί ή οι γνώσεις? Γιατί από ότι έχω καταλάβει οι πιο πολλές ας τις πούμε 'εταιρείες' στην Ελλάδα ζητάνε ένα χαρτί που να έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο στην ειδικότητα της πληροφορικής και να ξέρεις όσες γλώσσες σου πουν (συνήθως 4-8) και να σε πληρώνουν για 'ημιαπασχόληση' ένα 400άρι. Έχω λάθος? ps Τέλειωσα την δευτέρα λυκείου και πάω σε Επαλ και θέλω να περάσω στο ΤΕΙ πληροφορικής (αθηνα μενω) ή αν γράψω καλά να είμαι στο ποσοστό για ΑΕΙ.
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/643852-%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-e-learning-%CF%83%CE%B5-%CE%B9%CE%B5%CE%BA-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9/
FilBeats Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/643852-%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-e-learning-%CF%83%CE%B5-%CE%B9%CE%B5%CE%BA-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%B9/ Ευχαριστώ θα του ρίξω μια ματιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα