skar1983 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 καλησπέρα, παρέλαβα συσκευή ulefone metal που δεν ανοίγει καν. δοκίμασα και με 2 άλλους φορτιστές και πάλι τίποτα. στο pc δεν το βλέπει. δεν ανοίγει να βγάλω την μπαταρία να δω τι γίνεται. οπότε άνοιξα dispute στο aliexpress. τι γίνεται γιατί δεν εχω εμπειρία με το site? αν δεχθούν να το στείλω πίσω θα πάρω και τα μεταφορικά πίσω και το ποσό μόλις παραλάβουν Κίνα? ευχαριστώ
stelios18120 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Τράβηξες βίντεο να δείξεις ότι δεν δουλεύει; Στο dispute τι εβαλες;
skar1983 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 ότι δεν ανοίγει. και ότι θέλω να το γυρίσω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω. έβγαλα φωτογραφία με το δάχτυλο μου να πατάει το κουμπί power. θα βάλω και βίντεο αν είναι. μου λέει ότι ο πωλητής πρέπει να απαντήσει σε 4 μέρες. η ερώτηση μου είναι αν μου πει να το στείλω πίσω συστημένο και να δώσω Tracking number στο dispute , που έτσι πιστεύω, τα μεταφορικά τα πληρώνω εγώ και μετά ποτέ μου επιστρέφουν τα λεφτά από Ali?
stelios18120 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Αυτό θα το μιλήσεις με τον πωλητή. Πώς θα γίνει η επιστροφή του κινητού και ποιος θα πληρώσει τα μεταφορικά. Υπομονή να εχεις γιατί θα πάρει αρκετές μέρες μέχρι να πάρεις €€€ πίσω.
moutsa Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Απλά να ξέρεις για να αποζημειωθεις τα μεταφορικα θα πρέπει εκεί που γράφεις το κόστος που πλήρωσες για την συσκευή να προσθέσεις και το κόστος των μεταφορικών. Δηλαδή αν η συσκευή έκανε 100 ευρώ εσύ πρέπει να δηλώσεις συν 15 ευρω επιπλέων.
skar1983 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 τώρα δήλωσα το ποσό που πλήρωσα χωρίς τα μεταφορικά . ξενερα τρελή που δεν λειτουργεί. υπομονή και βλέπω. Με κόβω να χτυπαω κάνα Xiaomi από εδώ και ας πληρώσω κάτι παραπάνω. μια η ρουλέτα αν θα πληρώσω τελωνείο και αν σου κάτσει ελαττωματικό καλή ώρα.... ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα