tbegreekguy Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εψαχνα ενα site να πουλησω καποια εισητηρια που ειχα, ετσι με μια απλη αναζητηση στο google βρηκα το viagogo (ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΟΤΕ) και εφτιαξα account εβαλα και τα στοιχεια της χρεωστικης μου και εκανα το listing για τα εισητηρια.Μετα απο 1 ωρα δεχτηκα εμαιλ οτι καποιος τα αγορασε ( δεν παρελαβα καποια χρηματα ή οτιδηποτε), ωστοσο επειτα απο μια αναζητη σε reviews του site καταλβα οτι προκειται για μεγαλη απατη.Τρομαγμενος πηγα να ακυρωσω την πωληση, παρ ολα αυτα μολις πατησα cancel μου εβγαλε 2 επιλογες ή να μην ακυρωσω την πωληση ή να την ακυρωσω ΑΛΛΑ αναφερει χαρακτηρηστικα οτι το site εχει το δικαιωμα να μου χρεωσει την τιμη των εισητηριων για να μην μεινει παραμονεμενος ο αγοραστης.Τρελαθηκα καθος το ποσο ηταν πολυ μεγαλο δεν ειχα αλλη επιλογη πατησα ν ακυρωθει η πωληση και κατευθειαν αλλαξα το ονομα,εσβησα το εμαιλ, εσβησα την καρτα και την διευθυνση αλλα δεν με αφηναν ν σβησω το account.Απο reviews π διαβασα σ καποιους sellers εχουν χρεωσει εισητηρια που τλκα δν ηθελαν να πουλησουν.Τι μπορω ν κανω? Η καρτα ειναι χρεωστικη.Σας ευχαριστω.
fragma Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Καλησπερα παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα και θα ηθελα την βοηθεια σας.Εψαχνα ενα site να πουλησω καποια εισητηρια που ειχα, ετσι με μια απλη αναζητηση στο google βρηκα το viagogo (ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΑ ΠΟΤΕ) και εφτιαξα account εβαλα και τα στοιχεια της χρεωστικης μου και εκανα το listing για τα εισητηρια.Μετα απο 1 ωρα δεχτηκα εμαιλ οτι καποιος τα αγορασε ( δεν παρελαβα καποια χρηματα ή οτιδηποτε), ωστοσο επειτα απο μια αναζητη σε reviews του site καταλβα οτι προκειται για μεγαλη απατη.Τρομαγμενος πηγα να ακυρωσω την πωληση, παρ ολα αυτα μολις πατησα cancel μου εβγαλε 2 επιλογες ή να μην ακυρωσω την πωληση ή να την ακυρωσω ΑΛΛΑ αναφερει χαρακτηρηστικα οτι το site εχει το δικαιωμα να μου χρεωσει την τιμη των εισητηριων για να μην μεινει παραμονεμενος ο αγοραστης.Τρελαθηκα καθος το ποσο ηταν πολυ μεγαλο δεν ειχα αλλη επιλογη πατησα ν ακυρωθει η πωληση και κατευθειαν αλλαξα το ονομα,εσβησα το εμαιλ, εσβησα την καρτα και την διευθυνση αλλα δεν με αφηναν ν σβησω το account.Απο reviews π διαβασα σ καποιους sellers εχουν χρεωσει εισητηρια που τλκα δν ηθελαν να πουλησουν.Τι μπορω ν κανω? Η καρτα ειναι χρεωστικη.Σας ευχαριστω. Πας καλά άνθρωπέ μου; Δίνεις στοιχεία της κάρτας σου σε άγνωστο site που δεν ξέρεις τι είναι και πως λειτουργεί; Πάρε αμεσως τηλ την 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας που εξέδωσε την κάρτα και ζήτα να στην μπλοκάρουν για να μην αδειάσουν το υπόλοιπο. Αν δεν βρείς άκρη με το site, υπάρχουν τρόποι αναστροφής της χρέωσης μεσω της τράπεζας αλλά μόνο αν μπορεί να αποδειχτεί η απάτη ή αν η εταιρία που σε χρέωσε βρίσκεται σε blacklist.
tbegreekguy Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Πας καλά άνθρωπέ μου; Δίνεις στοιχεία της κάρτας σου σε άγνωστο site που δεν ξέρεις τι είναι και πως λειτουργεί; Πάρε αμεσως τηλ την 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας που εξέδωσε την κάρτα και ζήτα να στην μπλοκάρουν για να μην αδειάσουν το υπόλοιπο. Αν δεν βρείς άκρη με το site, υπάρχουν τρόποι αναστροφής της χρέωσης μεσω της τράπεζας αλλά μόνο αν μπορεί να αποδειχτεί η απάτη ή αν η εταιρία που σε χρέωσε βρίσκεται σε blacklist. ειμαι βλακας το ξερω. την μπλοκαρα.Ολα ενταξει θα ειναι τωρα??
fragma Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 ειμαι βλακας το ξερω. την μπλοκαρα.Ολα ενταξει θα ειναι τωρα?? Όχι, μην το αφήσεις έτσι. Προσπάθησε να συνεννοηθείς με το site γιατί μπορεί να σου κάνουν την χρέωση όταν ξεμπλοκάρεις την κάρτα. Επίσης φτιάξε ένα paypal για τις μελλοντικές συναλλαγές σου γιατί είναι πολύ πιο ασφαλές από το να δίνεις κατευθείαν τα στοιχεία της κάρτας σου, και πολύ πιο εύκολο να σου επιστραφούν τα χρήματα σε περίπτωση απάτης.
tbegreekguy Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Όχι, μην το αφήσεις έτσι. Προσπάθησε να συνεννοηθείς με το site γιατί μπορεί να σου κάνουν την χρέωση όταν ξεμπλοκάρεις την κάρτα. Επίσης φτιάξε ένα paypal για τις μελλοντικές συναλλαγές σου γιατί είναι πολύ πιο ασφαλές από το να δίνεις κατευθείαν τα στοιχεία της κάρτας σου, και πολύ πιο εύκολο να σου επιστραφούν τα χρήματα σε περίπτωση απάτης. δεν γινεται να βγαλω απλα μια νεα καρτα?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Το paypal δεν επιστρέφει χρήματα για υπηρεσίες, εισιτήρια, διαγωνισμούς, συνδρομές κλπ και ας ειναι απάτη, οι συναλλαγές στο ιντερνετ απαιτούν γνώση
fragma Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Το paypal δεν επιστρέφει χρήματα για υπηρεσίες, εισιτήρια, διαγωνισμούς, συνδρομές κλπ και ας ειναι απάτη, οι συναλλαγές στο ιντερνετ απαιτούν γνώση Κάνεις λάθος. Έχει μάλιστα και τμήμα για επίλυση διαφορών και περιπτώσεων απάτης. Μου έχουν επιστραφεί 2 φορές χρήματα από το paypal όταν είχα την κακή συνήθεια να αγοράζω διάφορα από μικρούς πωλητές του ebay. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερο και ασφαλέστερο να παρεμβαίνει το paypal από το να πληρώνεις κατευθείαν με κάρτα γιατί καταρχήν είναι επικίνδυνο να δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σε έναν άγνωστο και μετά αν κάτι πάει στραβά, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρείς το δίκιο σου με την τράπεζα.
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Κάνεις λάθος. Έχει μάλιστα και τμήμα για επίλυση διαφορών και περιπτώσεων απάτης. Μου έχουν επιστραφεί 2 φορές χρήματα από το paypal όταν είχα την κακή συνήθεια να αγοράζω διάφορα από μικρούς πωλητές του ebay. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερο και ασφαλέστερο να παρεμβαίνει το paypal από το να πληρώνεις κατευθείαν με κάρτα γιατί καταρχήν είναι επικίνδυνο να δίνεις τα στοιχεία της κάρτας σε έναν άγνωστο και μετά αν κάτι πάει στραβά, είναι πολύ πιο δύσκολο να βρείς το δίκιο σου με την τράπεζα. Τι είχες αγοράσει και σου επέστρεψε τα χρήματα ;
fragma Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ενα λαπτοπ που το επέστρεψα γιατί αγοράστηκε ως καινούργιο ενώ ήταν μεταχειρισμένο και δεν μπορούσα να συννεννοηθώ με τον πωλητή (καταχωρήθηκε ως dispute resolution και έγινε refund από το paypal), και ένα κινητό που δεν το παρέλαβα ποτέ, ούτε μπορούσα να επικοινωνήσω με τον πωλητή γιατί προφανώς ήταν απατεώνας (καταχωρήθηκε ως fraud )
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Δημοσ. 13 Μαΐου 2017 Ενα λαπτοπ που το επέστρεψα γιατί αγοράστηκε ως καινούργιο ενώ ήταν μεταχειρισμένο και δεν μπορούσα να συννεννοηθώ με τον πωλητή (καταχωρήθηκε ως dispute resolution και έγινε refund από το paypal), και ένα κινητό που δεν το παρέλαβα ποτέ, ούτε μπορούσα να επικοινωνήσω με τον πωλητή γιατί προφανώς ήταν απατεώνας (καταχωρήθηκε ως fraud ) Ωραία τοτε ξανά διάβασε με προσοχή αυτήν την φορά το ποστ μου για το οποίο λες οτι κάνω λαθος 2
theopan Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 δεν γινεται να βγαλω απλα μια νεα καρτα? Αυτό θα κάνεις και τελειώνει το ζήτημα εκεί. "Μπλοκάρισμα" κάρτας στην Ελλάδα από τράπεζα εξάλλου, σημαίνει αναγκαστικά έκδοση νέας με νέο αριθμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα