Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιποτα δε μπορεις να κανεις.

Ποσο σιγουρος εισαι οτι στο εκλεψαν?

Εαν ειχες να μπεις κανα χρονο,απλα το yahoo το διεγραψε και το πηρε αλλος χρηστης,θεωρητικα.

Δημοσ.

συγγεκριμενα το εμαιλ αυτο μου το ειχαν κλεψει καποια χρονια πριν και δυστιχως ηταν αυτο που ειχα στο φεισμπουκ και το θελω πισω

Δημοσ.

φτιάξε άλλο mail και άλλαξε το στο fb. σιγά το πράγμα.

αν στο έκλεψαν και χρόνια πριν όπως λες ήδη το έχεις ξεχάσει εσύ και όσοι γνωστοί σου το ξέραν.

Δημοσ.

φιλε μου δεν μου εκλεψε μονο το εμαιλ αλλα και το φειςμπουκ αυτο ειναι το θεμα οτι δεν εχω προσβαση σε τιποτα απο τα δυο

Δημοσ.

Περαστικά, ας πρόσεχες , έχουν χακάρει το yahoo 30 φορές τα τελευταία χρόνια, τι περίμενες να αλλάξεις σε κάτι πιο ασφαλές ;

Αν έχεις δηλώσει τον αριθμό σου στο ΦΒ ίσως μπορέσεις να το επαναφέρεις.

Δημοσ.

εστειλα ενα μνμ σε κατι yahoo security help καπως ετσι αλλα ακομα να μου απαντησουν δεν ξερω τι γινετε φιλε μου

Δημοσ.

1) Δεν σου κλέψανε το mail απλά είδαν τον κωδικό σου απο κάπου = Ή τον βάζεις όπου νάναι πχ σε mail που παριστάνει το support της yahoo και πράσινα άλογα η απλά στο internet cafe που πας ή στο σχολείο σε βλέπει κάποιος που το γράφεις ή έχει βάλει keylogger ή είναι κάτι πανέυκολο να το μαντέψει κάποιος  = όσα mail Και να κάνεις αν είσαι απρόσεκτος πάντα θα τα χάνεις.

2) Υπάρχει app για το κινητό και για yahoo mails για να μην μπροεί κάποιος να έχει πρόσβαση χωρίς ειδικό κωδικό απο το app.  Να το έβαζες αυτό...

3) Στείλε στο fb μήνυμα για να πάρεις πίσω τον λογαριασμό θα βγάλεις πιο εύκολα άκρη αποτη με το mail γιατι το facebook είναι πιο προσωπικό (πχ αν η φωτό στην ταυτότητα σου μοιάζει με το profil κτλ μπορείς πιο άνετα να αποδείξεις ότι είσαι όντως εσύ )

4) ζήτα να μάθεις απο ποια IP μπαίνει αυτός που στο έκλεψε αν είναι απο το εξωτερικό μάλλον απλά έτυχε και έπεσες θύμα κάποιου botnet μαζί με ένα σορό άλλους αν ειναι απο το εσωτερικό κάποιος γνωστός σου σε κατασκοπεύει.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 12/4/2021 στις 1:11 ΜΜ, NiCkStav2044 είπε

εμενα μου εχουν μπει πολλες φορες στο email μου αλλα τελικα εβαλα επαλυθευση σε 2 βηματα

Τι κωδικό έχεις βάλει που στο σπάνε τόσο ευκολα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...