Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω Adsl από COSMOTE & Κλείδωνα στα 9mbit & μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου το πήγαν στα 11 χωρίς disconnect κλπ απλά μου είπαν είναι ταβάνι για την οδό που μένω. Πρόσφατα έχουν βάλει σε όλη την πόλη νέες καμπίνες και μια απο αυτές ακριβώς 80-90 μέτρα από το σπίτι μου.

Αυτές είναι αποκλειστικά μόνο για vdsl?

Υπάρχει περίπτωση μόλις τις ενεργοποιήσουν να μπορεί να κουμπώσει η γραμμή μου στην συγκεκριμένη καμπίνα και να πιάνω πχ ταχύτητες τουλάχιστον πάνω από 11mbit με Adsl?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω Adsl από COSMOTE & Κλείδωνα στα 9mbit & μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μου το πήγαν στα 11 χωρίς disconnect κλπ απλά μου είπαν είναι ταβάνι για την οδό που μένω. Πρόσφατα έχουν βάλει σε όλη την πόλη νέες καμπίνες και μια απο αυτές ακριβώς 80-90 μέτρα από το σπίτι μου.

Αυτές είναι αποκλειστικά μόνο για vdsl?

Υπάρχει περίπτωση μόλις τις ενεργοποιήσουν να μπορεί να κουμπώσει η γραμμή μου στην συγκεκριμένη καμπίνα και να πιάνω πχ ταχύτητες τουλάχιστον πάνω από 11mbit με Adsl?

Oι καμπίνες vdsl δεν επηρεάζουν τις συνδέσεις adsl, εκτός ορισμένων μεμονωμένων περιπτώσεων που δινει ο οτε adsl με κόφτη απο καμπίνες vdsl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...