Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε ένα email απο τον ΟΓΑ με τίτλο "Ενημέρωση για έγκαιρη υποβολή αίτησης Α21 για συντομότερη καταβολή του οικογενειακού σας επιδόματος έτους 2017".

Το θέμα είναι πως δεν έχω υποβάλει καμία τέτοια αίτηση, ούτε κανείς απο την οικογένεια, και γενικά δεν έχω καμία σχέση με τον ΟΓΑ. Έχετε λάβει κάτι παρόμοιο? Πώς στο καλό να κινηθώ για να αποδείξω ότι δεν έχω κάνει αίτηση, ούτε έχω λάβει το επίδομα?

Δημοσ.

Ήρθε ένα email απο τον ΟΓΑ με τίτλο "Ενημέρωση για έγκαιρη υποβολή αίτησης Α21 για συντομότερη καταβολή του οικογενειακού σας επιδόματος έτους 2017".

Το θέμα είναι πως δεν έχω υποβάλει καμία τέτοια αίτηση, ούτε κανείς απο την οικογένεια, και γενικά δεν έχω καμία σχέση με τον ΟΓΑ. Έχετε λάβει κάτι παρόμοιο? Πώς στο καλό να κινηθώ για να αποδείξω ότι δεν έχω κάνει αίτηση, ούτε έχω λάβει το επίδομα?

Κάτσε παιδιά έχεις πρώτα από όλα;

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε και εμένα και σε 2 γνωστούς μου

Απλά λέει κάνε την δήλωση σου και μετά το α21

Τα αυτονόητα δηλαδη...

Ε αυτό κάνουμε πάντα.. Πρώτα δηλαδή και την ίδια ώρα μετά την δήλωση Α21.

Τα λεφτά ποτέ θα μπούνε;

Δημοσ.

Παιδιά απο εμένα όλα καλά και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Τελικά η αδερφή μου τα είχε κάνει τις διαδικασίες και είχε βάλει το mail μου ως επικοινωνία, μόνο που... το είχε ξεχάσει! 

Τεσπα, τέλος καλό όλα καλά.

Δημοσ.

Παιδιά απο εμένα όλα καλά και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Τελικά η αδερφή μου τα είχε κάνει τις διαδικασίες και είχε βάλει το mail μου ως επικοινωνία, μόνο που... το είχε ξεχάσει!

Τεσπα, τέλος καλό όλα καλά.

Κάτσε αφού είχε κάνει δήλωση Α21 γιατί της έστειλαν email;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...