Mikeasdf Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ενα φιλαρακι μου θελει να παρει ποντικι γυρω στα 50 (+-) για χρηση κυρίως FPS. Του προτεινα το g402 που το εχω κ εγω 1 χρονο κοντα και ειναι κομπλε αλλα δε ξερω μηπως υπαρχει κατι που να αξιζει περισσοτερο.Μου εδειξε ενα ροκκατ αλλα ειπα να ανοιξω και εδω ενα θεμα για πιο σιγουρα
FasTaker Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 +1 για το G402. Γενικότερα η logitech ειναι κορυφή.
Mikeasdf Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αυτο με τα laser sensors παιζει απο ποντικι σε ποντικι να αλλαζει? Δηλαδη καποιο να ειναι πιο precise απο το αλλο? Μιλωντας παντα σε αυτη την κατηγορια χρηματων.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Αυτο με τα laser sensors παιζει απο ποντικι σε ποντικι να αλλαζει? Δηλαδη καποιο να ειναι πιο precise απο το αλλο? Μιλωντας παντα σε αυτη την κατηγορια χρηματων. Ναι. Αλλα βασικα η εργονομια και η ποιοτητα των πληκτρων μετραει
Amix Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ενα φιλαρακι μου θελει να παρει ποντικι γυρω στα 50 (+-) για χρηση κυρίως FPS. Του προτεινα το g402 που το εχω κ εγω 1 χρονο κοντα και ειναι κομπλε αλλα δε ξερω μηπως υπαρχει κατι που να αξιζει περισσοτερο.Μου εδειξε ενα ροκκατ αλλα ειπα να ανοιξω και εδω ενα θεμα για πιο σιγουρα και το G403 ειναι πολυ καλο για FPS.Αλλα εχει 60+.Μεταχειρισμενο με 25-30 βρισκεις ανετα.Εγω δεν το αλλαζω με τιποτα.Ειχα και G402 παλια.Το οποιο ειναι καλο.Αλλα το G403 με βολεψε περισσοτερο.
sharger Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Η καλύτερη επιλογή κατ'εμε που μπορείς να κανείς στα ~50€ είναι το zowie ec-2a=60€ έχει εξαντληθεί Ελλάδα όμως βρίσκεις στις αγγελίες εδώ η και σε μαγαζιά εξωτερικού αλλιώς άμα θες να πας 60+ πας ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ σε g403 που έχει και το καινούργιο sensor. 2
Mikeasdf Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δεν ηθελε να κοιταξει στο ιντερνετ γιατι το βιαζοταν (τρομαρα του ) Τελικα πηρε το g402 προχθες και τον βολεψε μια χαρα, γυρω στα 45 νομιζω το βρηκε. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα