Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Seagate Personal Cloud 4TB = 177ευρω τελικη τιμη

Ισπανικο amazon

https://www.amazon.es/Seagate-Personal-Cloud-externo-Ethernet/dp/B00U8XA4WI/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1494850302&sr=1-1&keywords=Seagate%2BPersonal%2BCloud%2C%2B4TB&th=1

skroutz = 260

http://www.skroutz.gr/s/6952468/Seagate-Personal-Cloud-4TB.html?keyphrase=seagate+4tb+cloud

Δεν γνωριζω αν σα μηχανακι ειναι καλο, οι γνωστες ας απαντησουν

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

skroutz = 260

Μια παρατηρηση, 200-219 ευρω ειχε Ελλαδα επι ενα χρονο λιγο παλιοτερα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Oχι, ηθελα απλα να τονισω οτι το "260€" ειναι μια τιμη "ανυπαρκτη" σε ολη την Ευρωπη και οχι σημειο αναφορας, να μην μπερδευτει κανεις οτι η lowest "αξια" του ειναι στα 260. 170-200 αναλογως την χωρα, ξεκινα στην Ευρωπη.

• Like 3
Δημοσ.

Πως το συνδεουμε αυτο; μπαινει πανω στο ρουτερ;

βλεπω στις εικονες οτι εχει εθερνετ θυρα και usb αλλα δε τα πιανω αυτα τα κολπα.

Μπορει καποιος να δωσει τα φωτα του;

Για ταινιες και αποθηκη το θελω να εχω προσβαση απ ολα τα μηχανακια του σπιτιου

Επισης αν ειναι συνεχως online και στο ρευμα εχει επιτπωση στη ζωη του δισκου;

Δημοσ.

Τον έχω κανα χρόνο. Σε σχέση με τον αντίστοιχο WD MyBookLive 3TB που έχω δίπλα δίπλα είναι η μέρα με τη νύχτα. Αν και ειμαι fanboy της WD, ο seagate είναι κλάσεις ανώτερος και πιο γρήγορος. Βέβαια είναι και άλλη γενιά nas, οπότε οκ.

με dlna και player το kodi, παίζουν κανονικά οι υπότιτλοι. το θέμα είναι σε ένα πιο απλό player πχ μιας τηλεόρασης δε γνωρίζω. (λογικά, γιατί όχι; )

backup (ή sync, υπάρχει επιλογή) κάνει παντού. σε όλα τα γνωστά cloud, μεταξύ nas, σε ανοιχτούς υπολογιστές κλπ. 

τα άλλα apps δε τα έχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα... μ' έχει βολέψει απίστευτα ο torrent client που έχει. δυστυχώς είναι πολύ απλός, αλλά μόνο κ μόνο που κατεβάζω/ανεβάζω πράγματα με κλειστό pc αρκεί. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...